LCS PREMIUM BombăNele ;x Postat Mai 15, 2025 LCS PREMIUM Postat Mai 15, 2025 Salut ! Aici voi posta modificarile ce le voi face serverului. .. 16.05.2025 ----Adaugat Math Quiz,intrebarile sunt simple. Pentru fiecare raspuns corect veti beneficia gratis de key/cutii/banii etc. ----Adaugat mvp uri noi la final de runda. +3 next page ---Schimbat cerul. 1 1 1
LCS PREMIUM BombăNele ;x Postat Mai 17, 2025 Autor LCS PREMIUM Postat Mai 17, 2025 16.05.2025 - Update Am bunatatit MVP-ul,noua functie este ca poti asculta muzica inainte de a fi cumparata.(Music Kit Preview) + Am adaugat preturi pentru a fi cumparate.
LCS PREMIUM BombăNele ;x Postat Octombrie 24, 2025 Autor LCS PREMIUM Postat Octombrie 24, 2025 24.10.2025 - Update Un wipe mult poate foarte asteptat din partea mea si a-l doritorilor ,sper sa va placa ideea de a mentine modul acesta. Nu am cuvintele la mine asa ca o scriu alandala,dar o sa ma intelegeti, Povestea mea are un drum dar incepe cu mine si se termina cu voi. @ella.@aDy@Maxim 3
LCS PREMIUM Maxim Postat Octombrie 24, 2025 LCS PREMIUM Postat Octombrie 24, 2025 (editat) Imi place mult,si iti sunt alaturi. (E ce trebuie) Editat Octombrie 24, 2025 de Maxim
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum