• Like 4
  • UP 1
  • Mor de râs 1
  • Dislike 1
Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

RO - „Convingerea totala a vietii mele se reazama pe faptul ca aceasta singuratate, departe de a fi un fenomen curios si rar, specific numai mie si altor cativa oameni solitari, este un fapt central si inevitabil al existentei umane.” - Thomas Wolfe

ENG - „The total conviction of my life is based on the fact that this loneliness, far from being a curious and rare phenomenon, specific only to me and a few other solitary people, is a central and inevitable fact of human existence.”

Postat

RO - „Nu plange pentru ca s-a terminat. Zambeste pentru ca s-a intamplat.” - Dr. Seuss

ENG - „Don't cry because it's over. Smile because it happened.”

Postat

RO - „Singuratatea este saracia cea mai amara.” - Abigail Van Buren

ENG - „Loneliness is the most bitter poverty.”

Postat

RO - „Daca absenta mea nu te afecteaza atunci prezenta mea nu mai are nici un rost.” - ??

ENG - „If my absence doesn't affect you, then my presence no longer has any point.”

Postat

RO - „E greu sa adormi cand inima iti e in razboi cu mintea.” - ??

ENG - „It's hard to fall asleep when your heart is at war with your mind.”

Postat

RO - „Ramas singur, doream sa fiu cu altii. Fiind cu altii si nereusind sa ma integrez in atmosfera, preferam sa raman singur.” - Octavian Paler

ENG - „Left alone, I wanted to be with others. Being with others and failing to integrate into the atmosphere, I preferred to be alone.”

Postat

RO - „In mine toate amintirile te-asteapta. De-aceea mi-i privirea stranie si dreapta.” - Demostene Botez

ENG - „In me, all the memories await you. That's why my gaze is strange and straight.”

Postat

RO - „In singuratate omul are posibilitatea sa invete totul, astfel ca nu-i mai este teama de nimic.” - Sandor Marai

ENG - „In solitude, man has the opportunity to learn everything, so he is no longer afraid of anything.”

Postat

RO - „Daca nu ai suferit niciodata inseamna ca nu esti binecuvantat.” - Edgar Allan Poe

ENG - „If you have never suffered, it means you are not blessed.”

Postat

RO - „Un om poate dobandi orice in singurate, cu exceptia caracterului.” - Stendhal

ENG - „A man can acquire anything in solitude, except character.”

Postat

RO - „La ce sa ne reamintim de lucruri din trecut, care sa ne faca rau din nou.” - Petronius

ENG - „Why should we remember things from the past that will hurt us again?”

Postat

RO - „A incerca sa uiti pe cineva pe care l-ai iubit e ca si cum ai incerca sa iti amintesti de cineva pe care nu l-ai cunoscut.” - ??

ENG - „Trying to forget someone you loved is like trying to remember someone you never knew.”

Postat

RO - „A jeli din cauza unui rau care a trecut si s a dus este drumul cel mai scurt pentru a atrage si mai mult rau.” - William Shakespeare

ENG - „To mourn over a past and gone evil is the shortest path to attracting even more evil.”

Postat

RO - „Furia este o manifestare a unei probleme mai profunde… iar, pentru mine, aceasta consta in nesiguranta, stima de sine si singuratate.” - Naomi Campbell

ENG - „Anger is a manifestation of a deeper problem... and, for me, that lies in insecurity, self-esteem, and loneliness.”

Postat

RO - „Pe lume sunt singur, si totusi nu sunt indeajuns de singur.” - Reiner Maria Rilke

ENG - „I am alone in the world, and yet I am not alone enough.”

Postat

RO - „Melancolia e o tristeţe subiectivă fără ieșire.” - Petre Țuțea

ENG - „Melancholy is a subjective sadness with no way out.”

Postat

RO - „Plăcerile iubirii durează clipe, durerile despărțirii durează ani.” - ??

ENG - „The pleasures of love last moments, the pains of separation last years.”

Postat

RO - „Ți-am dăruit totul, și nu a fost destul să te fac să rămâi.” - ??

ENG - „I gave you everything, and it wasn't enough to make you stay.”

Postat

RO - „Viaţa-mi injectează doze de singurătate.” - Ionuț Caragea

ENG - „Life injects me with doses of loneliness.”

Postat

RO - „Cel mai eficient leac al vanității este singurătatea.” - Tom Wolfe

ENG - „The most effective cure for vanity is loneliness.”

Postat

RO - „Am învățat că indiferent cât de mult suferi. Lumea nu se va opri în loc pentru durerea ta.”- ??
ENG - „I've learned that no matter how much you suffer, the world won't stop for your pain.”

Postat

RO - „Doar datorita problemelor crestem mental si spiritual.” - Scott Peck

ENG - „It is only because of problems that we grow mentally and spiritually.”

Postat

RO - „Oamenii sunt singuri deoarece construiesc ziduri in loc de poduri.” - Isaac Newton

ENG - „People are lonely because they build walls instead of bridges.”

Postat

RO - „Ești singur numai atunci când nu mai ai să-ți spui nimic.” - Tudor Mușatescu

ENG - „You are only alone when you have nothing left to say to yourself.”

Postat

RO - „Cel care trăieşte în pustietate îşi poate face propriile legi.” - Publius Syrus

ENG - „He who lives in the wilderness can make his own laws.”

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Din păcate, conținutul tău conține termeni pe care nu îi permitem. Te rugăm să editezi conținutul pentru a elimina cuvintele evidențiate de mai jos.
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Restabiliți configurația implicită

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate