sh1nRa- Postat August 17 Autor Postat August 17 RO - „E dureros când îți dai seama că de fapt n-ai fost niciodată cu adevărat important pentru cineva, așa cum ai crezut și așa cum persoana respectivă ți-a spus de multe ori.” - ?? ENG - „It's painful when you realize that you were never really important to someone, as you thought and as that person told you many times.” Citează
sh1nRa- Postat August 21 Autor Postat August 21 RO - „Câteodată cel mai rău loc unde mă pot găsi e chiar în mintea mea…” - ?? ENG - „Sometimes the worst place I can find myself is even in my own mind...” Citează
sh1nRa- Postat August 21 Autor Postat August 21 RO - „Cel mai mare dușman al tău nu poate să-ți facă mai mult rău decât propriile tale gânduri.” - Buddha ENG - „Your worst enemy cannot do you more harm than your own thoughts.” Citează
sh1nRa- Postat August 22 Autor Postat August 22 RO - „Văd frumusețe în orice, numai în mine nu. Ceea ce e foarte trist și deprimant. Nu știu și nu pot să schimb starea asta în care mă scufund.” - ?? ENG - „I see beauty in everything, except in myself. Which is very sad and depressing. I don't know and I can't change this state I'm sinking into.” Citează
sh1nRa- Postat August 22 Autor Postat August 22 RO - „Aș vrea să am puterea să te ignor așa cum tu mă ignori pe mine.” - ?? ENG - „I wish I had the power to ignore you like you ignore me.” Citează
sh1nRa- Postat August 23 Autor Postat August 23 RO - „Câteodată amintirile ne țâșnesc din ochi și se scurg pe obraji…” - ?? ENG - „Sometimes memories leap from our eyes and run down our cheeks...” Citează
sh1nRa- Postat August 23 Autor Postat August 23 RO - „Atunci când amintirile cântăresc mai greu față de visele noastre înseamnă că am îmbătrânit.” - Bill Clinton ENG - „When memories weigh more heavily than our dreams, it means we have grown old.” Citează
sh1nRa- Postat August 24 Autor Postat August 24 RO - „Câteodată credem că nu vrem altceva decât să dispărem, când de fapt tot ce vrem e să fim găsiți.” - ?? ENG - „Sometimes we think we want nothing more than to disappear, when in fact all we want is to be found.” Citează
sh1nRa- Postat August 24 Autor Postat August 24 RO - „Nu te urăsc, sunt doar dezamăgit că te-ai transformat în ce ai spus că nu te vei transforma niciodată.” - ?? ENG - „I don't hate you, I'm just disappointed that you've turned into what you said you'd never turn into.” Citează
sh1nRa- Postat August 25 Autor Postat August 25 RO - „Și timpul trece mai încet decât atunci când părea totul perfect.” - ?? ENG - „And time passes more slowly than when everything seemed perfect.” Citează
sh1nRa- Postat August 25 Autor Postat August 25 RO - „Oricare singurătate este un păcat. Așa grăiește turma.” - Nietzsche ENG - „Any loneliness is a sin. So says the flock.” Citează
sh1nRa- Postat August 26 Autor Postat August 26 RO - „Cel mai greu e să te trezești de dimineață și să-ți amintești ce încercai să uiți cu o seară în urmă.” - ?? ENG - „The hardest thing is waking up in the morning and remembering what you were trying to forget the night before.” Citează
sh1nRa- Postat August 26 Autor Postat August 26 RO - „E trist când cineva pe care îl cunoști devine cineva pe care îl știai.” - Henry Rollins ENG - „It's sad when someone you know becomes someone you used to know.” Citează
sh1nRa- Postat August 30 Autor Postat August 30 RO - „Nu am vrut sa ma trezesc. Dormeam mult mai bine. Si asta e chiar trist. A fost aproape ca un cosmar invers, ca atunci cand te trezesti dintr-un cosmar, esti atat de usurat. M-am trezit intr-un cosmar.” - Ned Vizzini ENG - „I didn't want to wake up. I was sleeping much better. And that's really sad. It was almost like a nightmare in reverse, like when you wake up from a nightmare, you're so relieved. I woke up in a nightmare.” Citează
sh1nRa- Postat August 30 Autor Postat August 30 RO - „Spui ca esti „deprimat” – tot ce vad este rezistenta. Ai voie sa te simti incurcat si pe dos. Nu inseamna ca esti defect – inseamna doar ca esti uman.” - David Mitchell ENG - „You say you're "depressed" - all I see is resilience. You're allowed to feel confused and overwhelmed. It doesn't mean you're flawed - it just means you're human.” Citează
sh1nRa- Postat Septembrie 1 Autor Postat Septembrie 1 RO - „Va rugam sa retineti ca esti capabil, curajos si iubit – chiar si atunci cand simti ca nu esti.” - ?? ENG - „Please remember that you are capable, brave, and loved – even when you feel like you are not.” Citează
sh1nRa- Postat Septembrie 1 Autor Postat Septembrie 1 RO - „Nu da trecutului puterea de a-ti defini viitorul.” - ?? ENG - „Don't give the past the power to define your future.” Citează
sh1nRa- Postat Septembrie 3 Autor Postat Septembrie 3 RO - „Intr-o zi, daca nu deja, refuzul tau de a renunta va inspira pe altcineva.” - ?? ENG - „One day, if not already, your refusal to give up will inspire someone else.” Citează
sh1nRa- Postat Septembrie 3 Autor Postat Septembrie 3 RO - „Nu pune niciodata cheia fericirii tale in buzunarul altcuiva.” - ?? ENG - „Never put the key to your happiness in someone else's pocket.” 1 Citează
sh1nRa- Postat Septembrie 4 Autor Postat Septembrie 4 RO - „In contextul sanatatii mintale, curajul poate fi definit ca forta de a cere ajutor.” - ?? ENG - „In the context of mental health, courage can be defined as the strength to ask for help.” 1 Citează
sh1nRa- Postat Septembrie 4 Autor Postat Septembrie 4 RO - „Sa nu-ti fie niciodata rusine de o cicatrice. Inseamna pur si simplu ca ai fost mai puternic decat orice a incercat sa te raneasca.” - ?? ENG - „Never be ashamed of a scar. It simply means you were stronger than anything that tried to hurt you.” 1 Citează
sh1nRa- Postat Septembrie 8 Autor Postat Septembrie 8 RO - „Nu te uita inapoi, pentru ca daca o faci, s-ar putea sa cazi peste ceea ce ai in fata ta.” - ?? ENG - „Don't look back, because if you do, you might fall over what's in front of you.” Citează
sh1nRa- Postat Septembrie 8 Autor Postat Septembrie 8 RO - „Daca te gandesti sa renunti astazi, traieste pana maine. Si cand o faci, citeste asta din nou.” - ?? ENG - „If you're thinking about quitting today, live until tomorrow. And when you do, read this again.” Citează
sh1nRa- Postat Duminică la 11:19 Autor Postat Duminică la 11:19 RO - „Poate ca fluturele este dovada ca poti trece printr-o multime de intuneric, dar devii ceva frumos din nou.” - ?? ENG - „Maybe the butterfly is proof that you can go through a lot of darkness, but you become something beautiful again.” Citează
sh1nRa- Postat Duminică la 11:19 Autor Postat Duminică la 11:19 RO - „Nu lasa lupta ta sa devina identitatea ta. La urma urmei, esti mult mai mult decat boala ta.” - ?? ENG - „Don't let your struggle become your identity. After all, you are much more than your illness.” Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.