• Ador 1
Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

RO - „Pe pământ, tot ce există are nevoie, din când în când, să plângă.” - Nichita Stănescu

ENG - „On earth, everything that exists needs, from time to time, to cry.” 

Postat

RO - „Suntem mult prea mulți împreună, dar murim din singurătate.” - Albert Schweitzer
ENG - „There are far too many of us together; but we die of loneliness.”

Postat

RO - „Mai bine să fii nefericit singur decât lângă cineva.” - Marylin Monroe

ENG - „It's better to be unhappy alone than with someone.”

Postat

RO - „E trist să te simți singur chiar și atunci când ești înconjurat de oameni.” - Marin Preda

ENG - „It's sad to feel alone even when you're surrounded by people.”

Postat

RO - „A spera prea mult înseamnă a te pregăti pentru dezamăgiri.” - Alice Parizeau

ENG - „To hope too much is to set yourself up for disappointment.”

Postat

RO - „Oglinda ne este cel mai bun prieten, pentru că nu râde niciodată atunci când plângem.” - Charlie Chaplin

ENG - „The mirror is our best friend, because it never laughs when we cry.”

Postat

RO - „Lacrimile sunt cuvinte care trebuie scrise.” - Paulo Coelho

ENG - „Tears are words that need to be written.”

Postat

RO - „Tristețea zboară pe aripile timpului.” - Jean de La Fontaine

ENG - „Sadness flies on the wings of time.”

Postat

RO - „Cel care își ascunde generozitatea este de două ori generos.”  - José Narosky

ENG - „He who hides his generosity is doubly generous.” 

Postat

RO - „Singurătatea este o operă de convertire la tine însuți.”  - Emil Cioran

ENG - „Loneliness is a work of conversion to yourself.” 

Postat

RO - „Nu lăsa pe nimeni să fie prioritatea ta, în timp ce tu devii optiunea lor.” - Albert Camus

ENG - „Don't let anyone be your priority while you become their option.”

Postat

RO - „E greu să trăieşti printre oameni fiindcă-i greu să taci.” - Friedrich Nietzsche

ENG - „It's hard to live among people because it's hard to be silent.” 

Postat

RO - „Doar prietenii adevărați știu unde să te lovească, astfel încât să te doară.” - Bernard Werber

ENG - „Only true friends know where to hit you so that it hurts.”

Postat

RO - „Răutatea este mucegaiul sufletului.” - George Budoi

ENG - „Evil is the mold of the soul.”

Postat

RO - „Nebunul aleargă după plăcerile vieții și găsește dezamăgirea; cei înțelepți se feresc de rele.” - Arthur Schopenhauer

ENG - „The fool pursues pleasures and finds disappointment; the wise turn away from evil.”

Postat

RO - „Dacă faci alegerea prieteniei, nu riști să experimentezi dezamăgirile iubirii.”  - Mostefa Khellaf

ENG - „If you choose friendship, you don't risk experiencing the disappointments of love. ”

Postat

Ro - „Un zâmbet este un mic gest care poate face o diferență mare.” - Dalai Lama

ENG - „A smile is a small gesture that can make a big difference."

Postat

RO - „Nu fă rău şi acesta va înceta să existe.” - Lev Tolstoi

ENG - „Do no harm and it will cease to exist.”

Postat

RO - „O persoană care nu a trecut prin infernul pasiunilor sale.. nu le-a depăşit niciodată.” - Carl Gustav Jung

ENG - „A person who has not gone through the hell of his passions... has never overcome them.”

Postat

RO - „Nu mă gândesc la viitor, va veni el oricum.” - Albert Einstein

ENG - „I don't think about the future, it will come anyway.”

Postat

RO - „Dacă adevărul nu se află prin dragoste, oriunde s-ar afla el, nu ma interesează.” - Mircea Eliade

ENG - „If the truth is not found through love, wherever it may be, I am not interested.”

Postat

RO - „Dragostea ne dă aripile cu care să ne prăbuşim.” - Costel Zagan

ENG - „Love gives us wings to fly.”

Postat

RO - „De îndată ce incepi sa ceri ceva de la alții, sa aștepți ceva de la ei, asteapta-te la dezamăgiri.” - Alexandra David-Néel

ENG - „As soon as you start demanding something from others, expecting something from them, expect disappointments.”

Postat

RO - „Îndoielile mele, le-am dobândit cu greu; dezamăgirile mele, de parcă m-ar fi așteptat mereu, au venit de la sine.” - Emil Cioran

ENG - „My doubts, I acquired them with difficulty; my disappointments, as if they had always been waiting for me, came of their own accord.”

Postat

RO - „De ani de zile mă simțisem singur: iar acum am descoperit că este nevoie de doi pentru a simți cu adevărat singurătatea.” - Amintiri – David Foenkinos

ENG - „For years I had felt alone: and now I discovered that it takes two to truly feel loneliness.”

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Din păcate, conținutul tău conține termeni pe care nu îi permitem. Te rugăm să editezi conținutul pentru a elimina cuvintele evidențiate de mai jos.
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Restabiliți configurația implicită

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate