Global-Moderators PlayZeeK. # GFX Postat Miercuri la 11:28 Global-Moderators Postat Miercuri la 11:28 Sondaj de opinie: PS5 sau Xbox Series X/S? Salut tuturor! Sunt curios să aflu ce preferințe aveți când vine vorba de consolele de generație actuală. Așadar, dacă ar fi să alegeți o singură consolă, care ar fi alegerea voastră și de ce? Votează mai jos și lasă un comentariu dacă vrei să argumentezi alegerea! Ce alegi? PlayStation 5 Xbox Series X Xbox Series S Nu am niciuna, dar îmi doresc una Prefer PC Gaming Alta opțiune (scrie în comentarii) De ce ai ales această consolă? (Opțional, dar apreciat!) Ex: Jocuri exclusive, performanță, controller, Game Pass, prieteni care au aceeași consolă etc. Citează
LCS PREMIUM Rusu Radu Postat Joi la 18:14 LCS PREMIUM Postat Joi la 18:14 PlayStation 5 Avantaje: Jocuri exclusive de top: Spider-Man 2, God of War: Ragnarok, The Last of Us, Demon’s Souls. Controller DualSense cu feedback haptic și adaptive triggers – experiență imersivă. Interfață rapidă și bine optimizată pentru gaming. Dezavantaje: Mai puține opțiuni în materie de servicii decât Xbox Game Pass. Compatibilitatea cu jocurile vechi e limitată (mai ales la PS3 și mai jos). Xbox Series X/S Avantaje: Xbox Game Pass – acces la sute de jocuri, inclusiv lansări noi de la ziua 1. Compatibilitate excelentă cu toate generațiile anterioare de Xbox. Ecosistem integrat cu PC-ul (cross-save, cross-play, Xbox Cloud Gaming). Xbox Series S este o opțiune mai accesibilă ca preț. Dezavantaje: Mai puține exclusivități de impact (deocamdată). Controller mai clasic, fără funcții avansate ca la DualSense. Pe scurt: Vrei jocuri exclusive și un controller inovator? → Alege PS5. Vrei versatilitate, Game Pass și retrocompatibilitate? → Mergi pe Xbox Series X/S. Personal prefer PlayStation !!! Citează
Administrator Luxie Postat Joi la 18:37 Administrator Postat Joi la 18:37 PlayStation 5 Cateva motive insirate mai sus de Rusu. Primul meu joc a fost pe PS2 , o amintire frumoasa... Citează
Global-Moderators Răzvan @ LCS Postat 11 ore în urmă Global-Moderators Postat 11 ore în urmă PlayStation 5 Motivele le a spus Radu Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.