• Like 1
Sari la conținut

Parteneriatul între LEAGUECS și NEOSERVER a luat sfârșit.

Postări Recomandate

• Fondator
Postat

Dragilor, vă anunț că începând din această seară, parteneriatul dintre LEAGUECS și NEOSERVER.RO a luat sfârșit.  🥲

În această seară am fost contactat de noul deținător al NEOSERVER.RO în care îmi spune că e nevoit să modifice oferta pentru comunitatea LEAGUECS ROMÂNIA de la 35% la 20%, considerând că vechia ofertă este mult prea mare și neprofitabilă pentru el cu toate că acest parteneriat a funcționat peste 4 ani de zile sub aceeași ofertă. Mă îndoiesc că a fost neprofitabilă în tot acest timp, dar asta nu mai este problema noastră. 

În accepțiunea mea, fiind vorba despre un parteneriat cu beneficii win-win, unde ambele tabere au de câștigat, atât firma de hosting cât și noi, comunitatea, ar fi trebuit să existe o renegociere a noului parteneriat și nu o impunere, așa cum s-a întâmplat în ceea ce ne privește pe noi.

Drept urmare a faptului că ne-a fost impus 20% și nu s-a dorit renegocierea parteneriatului așa cum ar fi fost normal și firesc, am decis de cuviință ca acest parteneriat să înceteze din această seară. 

Suntem deschiși la colaborări cu firme de hosting atâta timp cât se negociază și cădem de comun acord asupra parteneriatelor, dar nu suntem SACI DE CARTOFI să ni se impună anumite lucruri. 

neo1.PNG

neo2.PNG

@ Manager Server, @Members, @Addicted Members@Elite Members

PS - Dacă vă este dor de @Mutex și de suportul lui rapid, de acuma îl găsiți pe noul lui business, www.serverly.ro, unde, începând din această lună, se axează doar pe partea de web-hosting. 

• Fondator
Postat
Acum 3 minute, n0-way a spus:

- te salut,

- ai procedat corect dpmdv. 

- sunt sigur ca ai sa găsești ceva potrivit! 

Mai mult ca sigur, nu e problema :) 

• Fondator
Postat

PS2: Partenerul nostru FREAKHOSTING.COM a mărit oferta pentru LEAGUECS ROMÂNIA de la 20% la 35% 🤗 

freakhosting.PNG

• Like 3
  • Ador 2
Postat
Acum 15 minute, X-Tream a spus:

PS2: Partenerul nostru FREAKHOSTING.COM a mărit oferta pentru LEAGUECS ROMÂNIA de la 20% la 35% 🤗 

freakhosting.PNG

Vezi cum se intampla sa renunti la ceva care nu mai era profitabil pentru noi si sa ivit o alta oferta mai buna

Postat

Calitatea serviciilor a fost una impecabila, atat pe host de RO, cat si pe strain. Iar pe partea de suport tehnic, mereu raspundea si se ocupa personal. Doar cuvinte de lauda pentru Mutex

• Fondator
Postat
Acum 6 minute, Red # a spus:

Calitatea serviciilor a fost una impecabila, atat pe host de RO, cat si pe strain. Iar pe partea de suport tehnic, mereu raspundea si se ocupa personal. Doar cuvinte de lauda pentru Mutex

Dap, dar din pacate Mutex a vandut NeoServer. Si-a deschis serverly.ro si se v-a ocupa de hosting :) 

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Din păcate, conținutul tău conține termeni pe care nu îi permitem. Te rugăm să editezi conținutul pentru a elimina cuvintele evidențiate de mai jos.
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Restabiliți configurația implicită

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate