Fondator X-Tream Postat 8 ore în urmă Fondator Postat 8 ore în urmă Dragilor, vă anunț că începând din această seară, parteneriatul dintre LEAGUECS și NEOSERVER.RO a luat sfârșit. În această seară am fost contactat de noul deținător al NEOSERVER.RO în care îmi spune că e nevoit să modifice oferta pentru comunitatea LEAGUECS ROMÂNIA de la 35% la 20%, considerând că vechia ofertă este mult prea mare și neprofitabilă pentru el cu toate că acest parteneriat a funcționat peste 4 ani de zile sub aceeași ofertă. Mă îndoiesc că a fost neprofitabilă în tot acest timp, dar asta nu mai este problema noastră. În accepțiunea mea, fiind vorba despre un parteneriat cu beneficii win-win, unde ambele tabere au de câștigat, atât firma de hosting cât și noi, comunitatea, ar fi trebuit să existe o renegociere a noului parteneriat și nu o impunere, așa cum s-a întâmplat în ceea ce ne privește pe noi. Drept urmare a faptului că ne-a fost impus 20% și nu s-a dorit renegocierea parteneriatului așa cum ar fi fost normal și firesc, am decis de cuviință ca acest parteneriat să înceteze din această seară. Suntem deschiși la colaborări cu firme de hosting atâta timp cât se negociază și cădem de comun acord asupra parteneriatelor, dar nu suntem SACI DE CARTOFI să ni se impună anumite lucruri. @ Manager Server, @Members, @Addicted Members@Elite Members PS - Dacă vă este dor de @Mutex și de suportul lui rapid, de acuma îl găsiți pe noul lui business, www.serverly.ro, unde, începând din această lună, se axează doar pe partea de web-hosting. 7 Citează
russnacu Postat 7 ore în urmă Postat 7 ore în urmă Doamne ajuta la toata lumea Oricum Calitatea lasa de dorit !!! 1 Citează
n0-way Postat 7 ore în urmă Postat 7 ore în urmă - te salut, - ai procedat corect dpmdv. - sunt sigur ca ai sa găsești ceva potrivit! 1 Citează
Fondator X-Tream Postat 7 ore în urmă Autor Fondator Postat 7 ore în urmă Acum 3 minute, n0-way a spus: - te salut, - ai procedat corect dpmdv. - sunt sigur ca ai sa găsești ceva potrivit! Mai mult ca sigur, nu e problema 1 Citează
Fondator X-Tream Postat 6 ore în urmă Autor Fondator Postat 6 ore în urmă PS2: Partenerul nostru FREAKHOSTING.COM a mărit oferta pentru LEAGUECS ROMÂNIA de la 20% la 35% 2 1 Citează
flowleSSS Postat 6 ore în urmă Postat 6 ore în urmă Acum 15 minute, X-Tream a spus: PS2: Partenerul nostru FREAKHOSTING.COM a mărit oferta pentru LEAGUECS ROMÂNIA de la 20% la 35% Vezi cum se intampla sa renunti la ceva care nu mai era profitabil pentru noi si sa ivit o alta oferta mai buna 2 Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.