• Like 2
  • UP 1
  • Ador 3
Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

Un principiu nu e o regulă, e un adevăr pe care-l porți cu tine, chiar și când nimeni nu te vede

Postat

„Oamenii singuri nu caută zgomotul altora, ci ecoul sufletului lor.” — Alexandru N.

Postat

Există iubiri care încep ca focul — arzătoare, pline de promisiuni și speranțe — dar se sting mai repede decât au prins viață, lăsând în urmă doar cenușa unor iluzii. Iubirea falsă are glas dulce, priviri care știu să plângă fără lacrimi, vorbe care sună ca adevărul și atingeri care par să vindece, dar în adâncuri nu este decât goliciune și interes. Cel care iubește cu adevărat își lasă sufletul descoperit, vulnerabil, în timp ce cel care iubește fals își învăluie inima în măști bine ticluite. Adevărul nu doare atunci când este rostit, ci când este ascuns sub mii de prefăcătorii. Și, în final, nu pierzi iubirea — ci doar iluzia că ai avut-o. - Alexandru N.

Postat

Nu m-am ridicat pentru aplauze. M-am ridicat pentru că nu mai era nimeni să mă țină de mână. — Alexandru N.

Postat

Respectul nu este ceva ce se câștigă doar prin cuvinte frumoase sau prin poziții sociale. Este o recunoaștere profundă a valorii umane, un gest de înțelegere și de acceptare a celuilalt, cu tot ceea ce este el — gândurile lui, greșelile lui, emoțiile lui. Să respecți pe cineva înseamnă să îl vezi ca pe un egal, chiar și atunci când aveți păreri diferite, să îi acorzi libertatea de a fi el însuși fără a-l judeca sau diminua. Respectul nu este un premiu oferit celor care gândesc ca tine, ci o formă de iubire matură și lucidă, care se exprimă prin ascultare, empatie și limite clare. Într-o lume grăbită să impună, adevăratul respect este tăcerea care lasă loc pentru adevărul celuilalt. - Alexandru N.

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Din păcate, conținutul tău conține termeni pe care nu îi permitem. Te rugăm să editezi conținutul pentru a elimina cuvintele evidențiate de mai jos.
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Restabiliți configurația implicită

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate