.Alexander Postat Aprilie 24 Postat Aprilie 24 Un principiu nu e o regulă, e un adevăr pe care-l porți cu tine, chiar și când nimeni nu te vede 1 Citează
.Alexander Postat Aprilie 25 Autor Postat Aprilie 25 „Oamenii singuri nu caută zgomotul altora, ci ecoul sufletului lor.” — Alexandru N. Citează
.Alexander Postat Aprilie 25 Autor Postat Aprilie 25 „Tăcerea e cel mai fidel prieten al unui om singur.” — Alexandru N. 1 Citează
.Alexander Postat Aprilie 26 Autor Postat Aprilie 26 Există iubiri care încep ca focul — arzătoare, pline de promisiuni și speranțe — dar se sting mai repede decât au prins viață, lăsând în urmă doar cenușa unor iluzii. Iubirea falsă are glas dulce, priviri care știu să plângă fără lacrimi, vorbe care sună ca adevărul și atingeri care par să vindece, dar în adâncuri nu este decât goliciune și interes. Cel care iubește cu adevărat își lasă sufletul descoperit, vulnerabil, în timp ce cel care iubește fals își învăluie inima în măști bine ticluite. Adevărul nu doare atunci când este rostit, ci când este ascuns sub mii de prefăcătorii. Și, în final, nu pierzi iubirea — ci doar iluzia că ai avut-o. - Alexandru N. 1 Citează
.Alexander Postat Aprilie 27 Autor Postat Aprilie 27 Cine te lingușește în față, de obicei te trădează pe la spate. - Alexandru N. Citează
.Alexander Postat Aprilie 27 Autor Postat Aprilie 27 Nu m-am ridicat pentru aplauze. M-am ridicat pentru că nu mai era nimeni să mă țină de mână. — Alexandru N. 1 Citează
.Alexander Postat Aprilie 28 Autor Postat Aprilie 28 Nu doare că te-am iubit. Doare că tu doar te-ai prefăcut. - Alexandru N. Citează
.Alexander Postat Sâmbătă la 16:52 Autor Postat Sâmbătă la 16:52 Respectul nu este ceva ce se câștigă doar prin cuvinte frumoase sau prin poziții sociale. Este o recunoaștere profundă a valorii umane, un gest de înțelegere și de acceptare a celuilalt, cu tot ceea ce este el — gândurile lui, greșelile lui, emoțiile lui. Să respecți pe cineva înseamnă să îl vezi ca pe un egal, chiar și atunci când aveți păreri diferite, să îi acorzi libertatea de a fi el însuși fără a-l judeca sau diminua. Respectul nu este un premiu oferit celor care gândesc ca tine, ci o formă de iubire matură și lucidă, care se exprimă prin ascultare, empatie și limite clare. Într-o lume grăbită să impună, adevăratul respect este tăcerea care lasă loc pentru adevărul celuilalt. - Alexandru N. Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.