• Like 2
  • UP 1
  • Ador 3
Sari la conținut

Postări Recomandate

• Administrator
Postat

A N U N Ț     O F I C I A L

Bună ziua, LEAGUECS ROMÂNIA!

În urma ultimei ședințe administrative desfășurate în cadrul comunității LEAGUECS ROMÂNIA, s-a stabilit implementarea unui nou criteriu de organizare și afișare a serverelor din secțiunea Counter-Strike 1.6 – Servere Oficiale. Conform noii decizii, ordinea în care serverele comunității vor fi afișate în această secțiune va fi stabilită în funcție de statisticile și poziția în clasament oferite de tracker-ul oficial al comunității, respectiv THEGAMESTRACKER.

Această măsură are ca scop asigurarea unui cadru transparent și echitabil, în care fiecare server este reprezentat în mod proporțional cu nivelul său real de activitate și implicare din partea jucătorilor. Precizăm în mod clar că nu este vorba despre o formă de favorizare sau defavorizare a vreunui server. Indexarea se va face strict în baza datelor furnizate de platforma de monitorizare oficială, fără intervenții subiective.

Rămânem consecvenți principiilor de corectitudine și transparență care definesc comunitatea LEAGUECS ROMÂNIA și încurajăm toți deținătorii de servere să continue să susțină dezvoltarea acestora prin activitate constantă și implicare.

Supunem atenției dumneavoastră, domnișoarelor, doamnelor și domnilor @ Manager Server, prezenta informare, pentru a înțelege contextul și justificarea modificărilor survenite săptămânal, în conformitate cu cele menționate în acest anunț.

În urma votului exprimat în cadrul Consiliului de Administrație LEAGUECS ROMÂNIA a fost desemnat colegul nostru @b o m b o N e l e;x să se ocupe de organizarea și verificarea săptămânală a serverelor, precum și de actualizarea poziționării acestora în funcție de datele relevante. Drept urmare, publicăm acest anunț pentru a aduce claritate și pentru a răspunde în mod direct întrebărilor de tipul: 

„De ce serverul meu era mai sus acum câteva zile, iar astăzi este poziționat sub serverul X?”

Răspunsul este simplu: totul se bazează pe activitatea serverelor, așa cum este ea reflectată obiectiv de THEGAMESTRACKER.

Vă mulțumim pentru înțelegere și susținere.

Cu aleasă considerație și respect,

Administrația LEAGUECS ROMÂNIA.

• Like 7
  • Mor de râs 2
Postat (editat)

Doar ca aranjarea se face pe coloane pe leaguecs 

coloanele se citesc individual,prima coloana apoi urmatoarea si tot asa :)

colegul dvs a spus ca "de pe telefon se vede altfel"  - din pacate jucam cs 1.6 de pe calculator/laptop....daca se poate aranja cumva ca primele 3 servere sa fie evidentiate :) o culoare in plus fata de restu` sau ceva asemanator ;)  

din ceea ce vedem noi,serverul nostru este pe a 3 a coloana in loc de locul 3 :) am facut un sondaj atat pe micuta noastra comunitate pe discord...unde toti am concluzionat ca...astea sunt coloane :)  cat si prin "vastul internet" 

dar na...poate nu stim noi sa citim ....am intrebat pana si un preot =)) si a zis ca arata a pomelnic, pe coloane, eu zic ca ar fi frumos sa separam serverele care in permanenta au 2/32 sau sub 20 playeri de cele care totusi se implica si va puteti "mandri" cu ele :) 

ps: am intrebat si chatgpt  :)) 

paste fericit ! 

abc.png

Editat de Jocsieucs_
  • Administrator
Postat

Bună ziua și vă mulțumim pentru mesajul detaliat și... inedit

Începem prin a aprecia sincer implicarea voastră și faptul că ați analizat cu atenție modul de afișare al serverelor, discutând nu doar în comunitatea voastră de Discord, ci și cu… „vastul internet”, ChatGPT și – punctul culminant – un preot! Dacă și sfinția sa a conchis că afișarea seamănă cu un „pomelnic”, înseamnă că am ratat șansa de a redenumi secțiunea în „Tatăl nostru, care ești pe locul 1

Lăsând gluma la o parte, înțelegem perfect de unde provine confuzia. Deși vizual forumul pare organizat pe coloane, afișarea este făcută rând cu rând, de la stânga la dreapta – exact cum funcționează orice sistem de tip grilă. În lipsa unei explicații clare, acest format poate crea impresia că un server aflat în top ar fi „pe coloana 3”, când, de fapt, este al treilea în listă. Apreciem propunerea legată de evidențierea primelor 3 servere. Este o sugestie foarte bună și o vom aduce în discuție la următoarea ședință administrativă. Fie că vom introduce o numerotare, un badge vizibil sau un element de design diferit, ideea este să fie clar pentru toți utilizatorii – fără să mai fie nevoie de interpretări teologice. 😅

Legat de poziționarea serverelor cu activitate scăzută, aceasta este dictată automat de clasamentul THEGAMESTRACKER. Serverele cu activitate constantă urcă natural în listă, fără intervenții manuale sau criterii subiective. Asta este, de fapt, filosofia noastră: transparență și merit, nu rugăciuni și pomeni digitale. Vă mulțumim din nou pentru feedback, pentru umorul din abordare și pentru faptul că v-ați făcut timp să analizați cu atenție un aspect tehnic, dar important.

Paște fericit, lumină în suflet și... poate și în afișajul forumului, că tot vorbirăm de transparență!

Cu respect,
Administrația LEAGUECS ROMÂNIA

• 2 săptămâni mai târziu...
Postat
La 23.04.2025 la 8:00, Dexter. @ GOV.RO a spus:

Bună ziua și vă mulțumim pentru mesajul detaliat și... inedit

Începem prin a aprecia sincer implicarea voastră și faptul că ați analizat cu atenție modul de afișare al serverelor, discutând nu doar în comunitatea voastră de Discord, ci și cu… „vastul internet”, ChatGPT și – punctul culminant – un preot! Dacă și sfinția sa a conchis că afișarea seamănă cu un „pomelnic”, înseamnă că am ratat șansa de a redenumi secțiunea în „Tatăl nostru, care ești pe locul 1

Lăsând gluma la o parte, înțelegem perfect de unde provine confuzia. Deși vizual forumul pare organizat pe coloane, afișarea este făcută rând cu rând, de la stânga la dreapta – exact cum funcționează orice sistem de tip grilă. În lipsa unei explicații clare, acest format poate crea impresia că un server aflat în top ar fi „pe coloana 3”, când, de fapt, este al treilea în listă. Apreciem propunerea legată de evidențierea primelor 3 servere. Este o sugestie foarte bună și o vom aduce în discuție la următoarea ședință administrativă. Fie că vom introduce o numerotare, un badge vizibil sau un element de design diferit, ideea este să fie clar pentru toți utilizatorii – fără să mai fie nevoie de interpretări teologice. 😅

Legat de poziționarea serverelor cu activitate scăzută, aceasta este dictată automat de clasamentul THEGAMESTRACKER. Serverele cu activitate constantă urcă natural în listă, fără intervenții manuale sau criterii subiective. Asta este, de fapt, filosofia noastră: transparență și merit, nu rugăciuni și pomeni digitale. Vă mulțumim din nou pentru feedback, pentru umorul din abordare și pentru faptul că v-ați făcut timp să analizați cu atenție un aspect tehnic, dar important.

Paște fericit, lumină în suflet și... poate și în afișajul forumului, că tot vorbirăm de transparență!

Cu respect,
Administrația LEAGUECS ROMÂNIA

Interesant ca de 3 ani cu server-ul in leaguecs sa ajunga server-ul pozitionat ca ultimul 😂 (e vara e si normal sa scada serverele de cs unii pleaca la mare altii in vacanță sunt multi care nu iși petrec vara-primavara pe cs asta nu inseamna ca dam serverele de ceva timp si bagam altele de o lună) asta insemnand ca o sa ma retrag și eu.

Postat (editat)
2 hours ago, te-n_cing said:

Interesant ca de 3 ani cu server-ul in leaguecs sa ajunga server-ul pozitionat ca ultimul 😂 (e vara e si normal sa scada serverele de cs unii pleaca la mare altii in vacanță sunt multi care nu iși petrec vara-primavara pe cs asta nu inseamna ca dam serverele de ceva timp si bagam altele de o lună) asta insemnand ca o sa ma retrag și eu.

nu e chiar asa, serverul PLAY la ora asta are 32/32 :)

si nu doar play cred ;) 

dar da, asezarea se face la misto probabil `noi suntem pe locul 50 (pe thegametracker) atlantis pe 100 si ceva ...ei sunt inaintea noastra pe forum :D

cum vine asta cu  le asezam in ordine? (probabil ordinea personala) ca nici dupa thegametracker nu sunt asezate :)

dar na....aia e,lipsa de profesionalism si implicare din partea staff-ului 

Editat de Jocsieucs_
  • Global-Moderators
Postat
Acum 13 minute, Jocsieucs_ a spus:

si nu doar play cred ;) 

dar da, asezarea se face la misto probabil `noi suntem pe locul 50 atlantis pe 100 si ceva ...ei sunt inaintea noastra pe forum :D

cum vine asta cu  le asezam in ordine (probabil ordinea personala) ca nici dupa thegametracker nu sunt asezate :)

Aranjarea în top pentru serverele de cs 1.6, se face manual. Se va actualiza din nou lista serverelor.  Nu putem sta 24/24 ore pentru a verifica topul. 

Postat

si saptamana trecuta am fost peste atlantis :D

ca idee suntem top 3 de ceva timp ;)

singurele 2 servere care chiar sunt top si foarte vechi sunt baietii lu` Jon si nestle :)  si baiatul cu zombie din ce vad :D

in rest numarul de jucatori  e incomparabil :)  noi nu avem niciodata 2/32 fie zi fie noapte 

• Fondator
Postat

Salutare.

Ca sa nu se creeze o posibila situatie de conflict , vom incerca sa actualizam mai eficient pozitionarea in functie de de rankul de pe Thegamestracker.com , asa cum s-a precizat in anuntul initial. 

In cazul in care sesizati vreo anomalie comparand aranjarea de pe forum cu rank-ul de pe thegamestracker va rugam sa ne aduceti la cunostinta acest lucru printr-un mesaj de tip PRIVAt deoarece exista posibilitatea ca persoana care se ocupa cu aranjarea sa nu aibe timp intr-o anumita perioada. 

Va asiguram ca nu exista "nepotisme" sau lipsa de profesionalism. 

Cu scuzele de rigoare voi  arunca si eu un ochi din cand in cand pentru a compara Rank-urile serverelor de pe thegamestracker vs pozitionarea acestora pe forum.  Acum am actualizat conform rankului de pe Thegamestracker.com . 

Comunitatea incurajeaza promovarea serverelor de calitate.  Pozitionarea poate suferi modificari de la saptamana la saptamana. 

O zi buna tuturor ! 

• LCS PREMIUM
Postat
8 hours ago, Jocsieucs_ said:

si nu doar play cred ;) 

dar da, asezarea se face la misto probabil `noi suntem pe locul 50 (pe thegametracker) atlantis pe 100 si ceva ...ei sunt inaintea noastra pe forum :D

cum vine asta cu  le asezam in ordine? (probabil ordinea personala) ca nici dupa thegametracker nu sunt asezate :)

dar na....aia e,lipsa de profesionalism si implicare din partea staff-ului 

La momentul cand s-a facut rank-ul duminica trecuta, noi eram pe 44, voi pe 45 iar serverul de zombie pe 46, fiind UN scor strans. Atunci aveam IP ul vechi, intre timp, de 2 zile, am schimbat Ip-ul pe extern si logic ca a scazut..

Nu Mai vorbiti ca sa nu adormiti si lasati rautatea ca lucrurile astea sunt irelevante. ;)

L.E. nu vorbi de neimplicarea staffului cand voi aveti 3 topicuri in toata sectiunea , si alea neatinse de voi administratorii, lasate se izbeliste dupa ce lumea face cereri Sau reclamatii..

Cum spuneam, axati-va pe lucrurile importante, nu ca "ala mi-a luat locul, etc etc"., ca duminica asta se facea reactualizarea si nu ramaneati acolo stati linistiti..

Dar na...gradinita...

• Administrator
Postat

@Jocsieucs_ - asa cum a zis si colegul @John @ Anormalii, vom incerca sa actualizam ordinea serverelor mai des :) in momentul de fata, server-ul PLAY a ajuns pe locul 5 in lista de servere. Primele servere fiind anormalii, nestle, escape, zm. Te poti convinge ca au  rank-ul mai sus fata de tine, tu fiind pe locul 56.. repet, aceasta lista e facuta conform statisticilor de pe thegamestracker si vom incerca actualizarea mai des. Nu avem de ce sa ''favorizam'' un anumit server, asa cum s-a spus in acest topic

Legat de atlantis, @Jocsieucs_, in momentul in care erau inaintea voastra, aveau alt ip, asta saptamana trecuta si aveau alt rank pe thegamestracker (50 -40 daca nu ma insel) , asta am urmarit si eu. De cateva zile, si-au schimbat ip-ul si e si normal sa aiba acest rank (110), iar serverele urmau sa fie actualizate duminica. 

• Like 1
  • Ador 1
  • LCS PREMIUM
Postat

Niciun loc in rank nu e batut in cuie pentru un anumit server, asta fiind influentata de multi factori, cum ar fi mutarea IP-ului, anumite probleme tehnice / host etc...Prin urmare rank-ul poate sa fluctueze foarte tare intr-o perioada scurta de timp si automat cu asta vor exista nemultumiri din partea anumitor persoane.

Poate ca era mai ok inainte si nu se facea atat de multa galagie...Un mic exemplu aici ca idee, un sistem de rank bazat pe vechimea DNS-ului, dar oarecum sa se ia putin in calcul si average-ul (minim 10, un exemplu, sau cat se considera), ca nu poti sa tii in top un server care sta 5/32 tot timpul...

• Fondator
Postat

Ideea de a ordona Serverele după topul din thegamestracker.com este foarte bună. Obiectivitatea este garantata de ordinea din top. Era mult mai subiectiva vechea metoda. Părerea mea e ca nu își au rostul alte discuții care pot duce la certuri. 

Postat

3 hours ago, aLN. said:

La momentul cand s-a facut rank-ul duminica trecuta, noi eram pe 44, voi pe 45 iar serverul de zombie pe 46, fiind UN scor strans. Atunci aveam IP ul vechi, intre timp, de 2 zile, am schimbat Ip-ul pe extern si logic ca a scazut..

Nu Mai vorbiti ca sa nu adormiti si lasati rautatea ca lucrurile astea sunt irelevante. ;)

L.E. nu vorbi de neimplicarea staffului cand voi aveti 3 topicuri in toata sectiunea , si alea neatinse de voi administratorii, lasate se izbeliste dupa ce lumea face cereri Sau reclamatii..

Cum spuneam, axati-va pe lucrurile importante, nu ca "ala mi-a luat locul, etc etc"., ca duminica asta se facea reactualizarea si nu ramaneati acolo stati linistiti..

Dar na...gradinita...

stai linistit ca ne ocupam chiar foarte bine :) avem cererile pe disocord, e o aplicatie de care poate voi nu stiti....si am redirectionat cam 99% din chestii acolo ;)

dar na nu merita agitatia si implicarea aparent, iar legat de implicarea sau neimplicarea staff-ului leaguecs cred ca pot avea si eu o parere personala ;) 

sanatate numa bine :)) 

• Administrator
Postat

Salutare tuturor,

Dorim să vă anunțăm că toate clarificările legate de procesul de indexare a serverelor prin TheGamesTracker au fost aduse de către colegii mei mai sus.
Pentru orice alte întrebări, nelămuriri sau probleme legate de acest subiect, vă rugăm să trimiteți un mesaj privat unuia dintre membrii responsabili de această procedură.

• Fondator
Postat
La 03.05.2025 la 11:34, Jocsieucs_ a spus:

stai linistit ca ne ocupam chiar foarte bine :) avem cererile pe disocord, e o aplicatie de care poate voi nu stiti....si am redirectionat cam 99% din chestii acolo ;)

dar na nu merita agitatia si implicarea aparent, iar legat de implicarea sau neimplicarea staff-ului leaguecs cred ca pot avea si eu o parere personala ;) 

sanatate numa bine :)) 

Stimate coleg din momentul în care am decis sa actualizam pozitia serverelor pe forum, atat eu personal cat si colegii mei din staff-ul comunitatii LEAGUECS ROMÂNIA, am încercat să vă explicăm atât verbal cât și în scris cum se procedează la noua modalitate de așezare a serverelor pe forum, explicându-vă că este în avantajul serverelor care chiar se împlică noua modificare, că nu era normal ca servere goale să fie în -top- pe forum iar serverele care se implică să fie pe la jumătatea listei de servere, așa cum a fost și în cazul vostru. 

Din păcate, ori cu intenție, ori din rea voință, văd că nu înțelegeți sau nu vreți să înțelegeți. E foarte probabil ca în curând să mă apuc de desen, să vă și desenez, poate, poate. 

Îți mai explic pentru ultima oară, poate reușești să înțelegi: 

Te duci frumos pe www.Thegamestracker.com -> Te duci la SERVERS -> unde scrie "ALL GAME SERVERS, selectezi counter strike 1.6 -> unde scrie "SEARCH BY" scrii LEAGUECS -> Unde scrie "ALL SERVERS" selectezi HOSTNAME -> în cele din urmă apeși pe SEARCH. Și îți apare clasamentul serverelor de CS 1.6 din comunitatea LEAGUECS ROMÂNIA. 

De asemenea, țin să menționez că pe forum serverele sunt așezate în baza clasamentului afișat în fiecare DUMINICĂ pe THEGAMESTRACKER.COM. Rank-ul vostru pe THEGAMESTRACKER este un rank bazat pe activitatea de pe serverelor voastre iar acesta poate avea fluctuații în cursul unei săptămâni. Dacă astăzi ești pe 5 în clasament, iar mâine serverul tău stă mai rău  din punct de vedere al activității, peste 2 zile serverul poate să îți scadă până pe poziția a 7. Tocmai de aceea actualizăm serverele pe forum o singură dată pe săptămână. 

În altă ordine de idei, din câte știu, de fiecare dată când ai apelat la noi, ți-am răspuns prompt și am încercat să ajutăm în limita posibilităților noastre. Iar atunci când ați avut nedumeriri, am încercat să vă explicăm cum și de ce! 

Data trecută când ați primit flood și ați avut probleme, v-am spus că noi ca și comunitate NU avem ce să facem în ceea ce privește flood-ul serverelor, iar în acest caz voi trebuie să apelați la firmele de HOST de unde v-ați cumpărat serviciul de găzduire al serverului vostru, pentru că ține de competența lor, nu de a noastră. Și atunci, ca și acuma, ați dat vina pe noi, că suntem o comunitate de -căcat-, că nu facem nimic, etc. Nu am spus nimic și am trecut cu vederea derapajele de genul. Ba mai mult, m-am trezit și scos din grupul vostru de discord, nu că asta ar fi o problemă pentru mine, însă dă dovadă de nesimțire. 

De asemenea, când ați avut probleme pe partea de scripting, ați apelat tot la comunitatea aceasta, unde, @Shadows Adi care este scripterul acestei comunități de 6 ani de zile, v-a ajutat, fapt confirmat și de tine. 

Când ai apelat la mine referitor la mix-uri, ți-am explicat omenește că nu putem face o -punte- între mix-urile comunității care se joacă pe TS, pentru că efectiv nu există nici o variantă viabilă prin care să putem conecta TS-ul cu DISCORD-ul. 

Nu știu de unde și de ce cu înverșunarea asta a voastră împotriva acestei comunități, însă, țin să te anunț că această comunitate există de 7 ani de zile, iar toate serverele care vin pe LEAGUECS ROMÂNIA trebuie să respecte regulamentul acestei comunități și nu invers. Și înainte de orice regulament, trebuie să fim oameni, nu mârlani.

Noi nu schimbăm lucruri pe comunitatea asta în funcție de ce visează fiecare dintre voi și încercăm pe cât posibil să fim corecți și imparțiali cu toată lumea. Adică transparenți. 

De asemenea, văd că ești foarte -revoltat- de noua așezare a serverelor, cu toate că vă avantajează pe voi, și nu înțeleg de ce, din moment ce și la categoria voastră de pe forum, este o lipsă totală de activitate. E mai ușor să facem pe interesanții, în loc să fim realiști? 

În final, țin să te anunț că noi facem ceea ce facem aici din pasiune pentru gaming, nu suntem plătiți de nimeni, nu forțăm pe nimeni să stea pe comunitatea aceasta, nu obligăm pe nimeni să vină alături de noi. ÎNSĂ, am pretenția la respect, atâta timp cât știu că atunci când s-a apelat la noi, am fost prompți și am încercat să ajutăm sau să facem tot ceea ce a ținut de noi, să fie bine, să fie lumea mulțumită. 

PS - De asemenea, îți atrag atenția că ai voie la maxim 3 boți pe server, în caz contrar vei lua NR pe www.TheGameTracker.com, caz în care, serverul tău v-a fi printre ultimele pe forum. 

play.jpg

• Like 3
  • Ador 3
  • Fortzaaaa 1

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Din păcate, conținutul tău conține termeni pe care nu îi permitem. Te rugăm să editezi conținutul pentru a elimina cuvintele evidențiate de mai jos.
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Restabiliți configurația implicită

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate