Captain Postat Marți la 07:02 Postat Marți la 07:02 (editat) Sunt si in Top15 Editat Marți la 07:03 de Captain
Blancoo Postat Marți la 07:45 Postat Marți la 07:45 Salut , daca ai nevoie de slot te rog sa intrii pe link-ul de la golegul meu Si daca vrei mai multe detalii despre top15 se dau pe discord .
Captain Postat Marți la 07:59 Autor Postat Marți la 07:59 CERERE NUME REZERVAT/VIP (daca este) “Captain DM$$” ️Nick: Ore jucate:: Steam ON
ElenaYo Postat Marți la 08:07 Postat Marți la 08:07 buna! Încearcă să respecți modelul cererii, e un efort minim prin care ne dovedești ca ești competent să deții un grad aici. Din partea mea ai PRO pentru slot(vip) deoarece ai steam on. 2
Captain Postat Marți la 08:23 Autor Postat Marți la 08:23 Am avut server si forum prin 2010 .. pauza pana in 2025. Scuzati neindemanarea, Recuperez incep
bia Postat Marți la 09:19 Postat Marți la 09:19 Datorită timpului petrecut pe server și pentru Steam on ești acceptat pentru slot. Să-mi trimiți, te rog, un pm cu nickname și password @Captain. De asemenea, rugămintea ar fi să respectați modelul de cerere de pe forum. T/C
Postări Recomandate