• Like 2
  • UP 1
  • Ador 2
Sari la conținut

Postări Recomandate

• Fondator
Postat

Ce părere aveți despre CS:Legacy, noul CS care anul acesta v-a apărea?. PS - Nu este făcut de către cei de la VALVE. Din câte se aude, v-a fi disponibil și pe steam. 

• Like 2
  • UP 2
  • Ador 1
Postat

Super , aduce o imagine si calitate mult mai buna , asteptam si vom vedea cum va fii 😅

• Administrator
Postat

Și eu abia aștept să iasă să vedem ce și cum, pare interesant la prima vedere.

• 2 săptămâni mai târziu...
Postat
La 23.04.2025 la 14:03, PlayZeeK. # GFX a spus:

sper sa fie compatibil cu 3050 ❤️ 

Iti va merge, cu toate ca Legay nu va avea aceelasi engine ca pe cs 1.6 si anume engine half life. El la baza este CS Source(cs:s), doar ca este remake in 2025 cu sunete/texturi si skinuri ultra hd. Fiindca e facut pe engine source 1, facut public de Valve in 2013, cred ca nu va avea ray tracing. Daca ati jucat Half life 2, Garry's mod/Left 4 dead, Team forest sau jocul ala still Call of Duty facut de Valve(i-am uitat numele) sau ce jocuri a mai facut Valve cu engine-ul source 1 stiti mecanica de joc. De ex pe CS source poti cara un butoi peste bomba plantata in site, haha.

Chiar daca este facut de fosti angajati la proiectul counter strike sau fani, va readuce la viata, intr-o lumina moderna, CS-ul ala simplu fara market place cu skinuri de vanzare. Sa nu uitam ca si Counter strike lansat in 98, e facut pe engine de Half Life 1 si la baza a fost un MOD creat de fani. 
Nu vad sa fie o problema sa jucam un joc neoficial Valve, din moment ce 1.6 este mort de mult, pentru ei, la fel si CS: Source, neproducand nimic. Atat ca pentru unele persoane, tranzitia de pe 1.6 pe Legay va insemna sa-si schimbe calculatorul.

• Fondator
Postat
Acum 2 ore, rocco™ a spus:

Iti va merge, cu toate ca Legay nu va avea aceelasi engine ca pe cs 1.6 si anume engine half life. El la baza este CS Source(cs:s), doar ca este remake in 2025 cu sunete/texturi si skinuri ultra hd. Fiindca e facut pe engine source 1, facut public de Valve in 2013, cred ca nu va avea ray tracing. Daca ati jucat Half life 2, Garry's mod/Left 4 dead, Team forest sau jocul ala still Call of Duty facut de Valve(i-am uitat numele) sau ce jocuri a mai facut Valve cu engine-ul source 1 stiti mecanica de joc. De ex pe CS source poti cara un butoi peste bomba plantata in site, haha.

Chiar daca este facut de fosti angajati la proiectul counter strike sau fani, va readuce la viata, intr-o lumina moderna, CS-ul ala simplu fara market place cu skinuri de vanzare. Sa nu uitam ca si Counter strike lansat in 98, e facut pe engine de Half Life 1 si la baza a fost un MOD creat de fani. 
Nu vad sa fie o problema sa jucam un joc neoficial Valve, din moment ce 1.6 este mort de mult, pentru ei, la fel si CS: Source, neproducand nimic. Atat ca pentru unele persoane, tranzitia de pe 1.6 pe Legay va insemna sa-si schimbe calculatorul.

Eu sper sa nu consume atat de multe resurse ca CS:GO sau CS2 :D

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Din păcate, conținutul tău conține termeni pe care nu îi permitem. Te rugăm să editezi conținutul pentru a elimina cuvintele evidențiate de mai jos.
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Restabiliți configurația implicită

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate