• Like 4
  • UP 2
  • Fortzaaaa 1
  • Mor de râs 2
  • Dislike 1
Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat (editat)

- Nume Plugin: Who x Models
- Autor: oxy
- Versiune: 0.6
- Descriere: Este un plugin ce ar ajuta aproape orice server. Indica intr-un meniu adminii online prin comanda /who, iar personalul poate adauga skin uri personalizate pentru fiecare grad folosind fisierul oxy_skins.ini. Totodata gradele si flag urile pot fi modificate din fisierul who.sma, iar skin-urile din oxy_skins.ini conform modelului din arhiva.
- Comenzi: /who
- SMA: Source-File
- Instalare:
1. Preluati sursa pluginului din folder-ul "scripting" aflat in arhiva de mai sus si compilati-o.
2. Mutati fisierul compilat .amxx in "plugins" si adaugati in configs/plugins.ini urmatoarea linie la final:

who.amxx

3. Adaugati fisierul oxy_skins.ini in amxmodx/configs/
4. Modificati in fisier-ul oxy_skins.ini dupa urmatorul model:

Nume GRAD Nume Model
exemplu:
Helper Skin_Helper T

Nota: Model-ul trebuie sa fie in locatia urmatoare: cstrike/models/player/numemodel/numemodel.mdl ( In cazul in care nu exista modelul, vei primi o eroare in consola )

Atentie!! Fiecare Flag trebuie sa coincida cu numele Gradului, in caz contrar plugin-ul va avea buguri!

Editat de oxydev
Updated
  • Like 3
  • 5 luni mai târziu...
Postat

[+] Changelog 09/26/2025:

Github LinkSource-File

- Am unificat grupul si flag-urile intr-un singur tablou „struct-like” g_adminGroups[][GroupInfo] cu campuri gName si gFlags (ex.: { "Owner", "bcdef..." }).

- Am eliminat orice „max grad” hard-codat si folosesc peste tot sizeof g_adminGroups.

- Am introdus cache pentru flag-uri: g_flags_bits[] = read_flags(...) o singura data la init, ca sa nu mai parsez flag-uri in bucle.

- Am separat skin-urile pe echipe:  g_model_T[][] si g_model_CT[][].

- Am extins loader-ul din oxy_skins.ini sa citeasca si echipa (T/CT) din fiecare linie; precache doar daca modelul exista.

- La spawn se seteaza modelul in functie de echipa curenta (CT/T); daca lipseste modelul specific echipei, incearca fallback cu celalalt model (daca exista).

- /who afiseaza adminii online cu grupul lor, iar potrivirea se face bitwise (flags & g_flags_bits), nu prin egalitate exacta, deci merge si pentru conturi cu flag-uri suplimentare.

- Am redus lucru inutil in bucle: verificari rapide is_user_connected, parsarea de flag-uri mutata in cache, parse/trim/ignore pentru linii goale sau comentarii in loader.

- Structurare mai curata a codului (nume constante, lungimi, guard-uri), fara a schimba comportamentul sau.

Nota: Pluginul a fost restructurat in totalitate.

• Like 1
Postat

Frumos. O sa îl propun și la noi pe servar.

• Like 1
  • Fortzaaaa 1
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate