rocco™ Postat Aprilie 11 Postat Aprilie 11 Aye yooooooo! Am revenit cu un bilet care-mi da incredere ca luam ceva cascaval Meciurile alese incep Vineri, mai exact in seara asta pana Luni. Iata alegerile mele: Samsunspor - Galatasaray 2 cota 1.62 Bayer Leverkusen -Union Berlin 1 cota 1.36 Santa Clara - Sporting Lisabona aici am folost Bet Builder pariu personalizat x2 si Sporting va avea minim 5 cornere cota 1.90 Leganes - Barcelona 2 cota 1.34 Real Oviedo - Racing Ferrol 1 cota 1.43 Chelsea - Ipswich 1 cota 1.28 Willem II Tilburg - Ajax Amsterdam 2 cota 1.38 Sivasspor - Fenerbahce 2 cota 1.39 Braga - AVS 1 cota 1.40 Benfica - Auroca Bet builder pariu personalizat 1 si p1.5 goluri cota 1.30 Napoli - Empoli 1 cota 1.35 Atletico Madrid - Real Valladolid 1 si peste 2.5 goluri cota 1.56 Buuun. Biletul prezentat mai sus l-am facut la Superbet si imi ofera o cota totala la momentul in care scriu acesata postare, o cota totala de 75.48, un bonus din partea casei de pariuri de 213 lei, avand o miza biletului de 15 lei ne-ar aduce un eventual/potential castig in valoare de 1291 lei Brut. Cred ca net inseamna vreo 1200 lei. Va las codul biletului sa-l copiati 990Q-KWC6UG 1 Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.