TraTaMenT Postat Marți la 19:07 Postat Marți la 19:07 (editat) Nick-ul tau si IP & SteamID : TraTaMenT - STEAM_0:0:38180081 - 86.121.114.77 ️ Admin-ul care ti-a acordat ban : din cate am inteles domnul aln ️ Durata ban-ului : permanent ️ Motivul pentru care ai primit ban : doar el stie ️ Dovezi (wg/screenshots) : Domnule ALN ,ca sa primesc ban permanent pentru asa aberatie, asta inseamna ca sunteti in depresie . Trebuie sa scrieti in regulament cate cuvinte si ce cuvinte avem voie sa scriem in "ciat" .Toata lumea intra de placere pe joc ,sa se relaxeze ...nu am injurat pe nimeni , nu am jignit pe nimeni ...doar am ras ,am glumit ...am depanat amintiri.. Plus ca am primit ban permanent si fara avertisment . Asta denota lipsa de ...(in gandirea mea ...persoana care mi`a dat ban nu se respecta nici pe el...dar server`ul sau jucatorii) . Se da gag, slay,kick ...ban temporar ,nu ban permanent din prima .. Am observat ca ai mai banat jucatori aiurea .. Editat Marți la 19:09 de TraTaMenT
LCS PREMIUM aLN. Postat Marți la 19:52 LCS PREMIUM Postat Marți la 19:52 Domnule Tratament, bunul simt si buna conduita nu se trec in regulament, cu astea "vii de acasa" cum s-ar spune, iar noi avem dreptul de a ne alege jucatorii in mica noastra comunitate...Atunci cand iti permiti sa faci afirmatii de genul aceleia pe care tu ai facut-o in screenshot-ul atasat in cererea anterioara de unban, si nefiind prima data, ne duce cu gandul ca tu nu prea ai o buna conduita..SI nu iti zic despre care afirmatie vorbesc, uita-te inca o data in screenshot si gandeste. Faptul ca stai mai mult spectator in loc sa joci, aberand despre fel si fel de subiecte pe care doar tu le intelegi, nu faci altceva decat sa strici buna dispozitie a celorlalti jucatori, iar pe mine ma preocupa mai mult majoritatea si parerea majoritatii, banurile pe serverul asta venind dintr-o decizie colectiva de multe ori, chiar daca pare ca fac lucruri singur de nebun pe aici. Sa stii ca nimeni nu ia ban aici degeaba, daca intri, iti vezi de joc, si faci glume in limita bunului simt (si intinzi coarda CU PERSOANELE CARE ITI PERMIT), atunci crede-ma ca nu o sa fie o problema... Referitor la unban, ne mai gandim pana maine daca ti-l acordam sau nu...Oricum nu iti duc grija, am vazut ca ai multe servere la favorit, nu e foc. O sa tin topicul deschis pentru o eventuala decizie, dar si pentru a-ti da dreptul la inca un reply, deoarece stiu inca de pe server ca esti dornic de vorbarie multa si afirmare. Si ca sa mai fac inca o paranteza referitoare la imaginea care mi s-a creat, precum ca as da banuri eu aiurea si mai stiu ce, ei bine nu: atunci cand se ofera prea multe beneficii / conditii si sunt apreciate 0, un mic payback e intotdeauna bine-venit , cam asa procedeaza astia DEPRESIVI
TraTaMenT Postat Marți la 20:09 Autor Postat Marți la 20:09 (editat) Daca se da ban permanent pentru o vorba cu "pupat" ...inseamna ca daca jucam cu cod intrai peste mine in casa ....din ce stiu eu si in regulament scrie ...ca se da avertisment...gag...poate slay sau kick ..dupa ban temporar si apoi ban permanent . In loc sa atragi jucatori pe cs ...ca nu prea mai sunt jucatori de 1.6 ...tu, ii gonesti .. Povesteam cu anumiti jucatori ca ne stim de pe anumite servere si de servere din anii 2000 si ceva ...nu aberam... Referitor la afirmatia ca "ca am multe servere la favorit" ...da pentru ca joc de mult si amulte cunostinte/prieteni pe joc . Editat Marți la 20:24 de TraTaMenT
LCS PREMIUM aLN. Postat Marți la 20:28 LCS PREMIUM Postat Marți la 20:28 Din contra, daca joci codat si esti banat ai mai multe sanse sa fii iertat.. N-a fost doar o vorba, urma sa te intinzi si mai tare daca nu ti se punea frana, ai vazut ca iti merge.. Ce sa facem , atat putem, gonim jucatorii, nu respectam regulamentul, folosim comenzi aiurea, atat ne duce capu', d-aia e gol mereu serverul.. Maine la ora 12:00 revin cu edit la postul asta in ceea ce te priveste, dupa ce ma sfatuiesc si cu colegii..
LCS PREMIUM aLN. Postat Ieri la 09:44 LCS PREMIUM Postat Ieri la 09:44 Ai primit unban, axeaza-te mai mult pe joc si mai putin pe libidinosenii .. Lasa reply daca te poti conecta. 1
Postări Recomandate