savagabriela31@yahoo Postat Martie 26 Postat Martie 26 (editat) Nick-ul tau: LADY GAGA Adminul care te-a banat: (informații găsești aici): Brotacel Steam id-ul tau: STEAM_0:0:215210296 Motivul pentru care ai luat ban: "wal" Data si ora banului: (aproximativ) permanent Snapshot la ce arata in consola Buna, nu stiu cand mi am luat ban, eu n am mai intrat pe joc de mult timp, dar mi am luat ban aiurea pentru ca n am fost avertizata inainte deloc sa mi se ceara un imgur ceva nimic Se va da ban in continuare aiurea pe ce se crede sau se vor cere dovezi inainte? *Cererea de UNBAN se face in maxim o saptamana de cand ai primit banul ! Altfel nu se ia in considerare ! Daca doriti sa adaugati alte mesaje la cerere va rog sa dati EDIT POST! SPAM-ul nu este permis pe forum,o sa fiti avertizati iar mai apoi sanctionati. Editat Martie 27 de savagabriela31@yahoo
Kobra Postat Martie 27 Postat Martie 27 Ai gresit sectiunea.Serverul nostru se numeste iasi.leaguecs.ro si are ip-ul 194.107.126.75 iar pe el nu esti banat.
Postări Recomandate