Sari la conținut

[DISCUȚIE] Ce idei noi ai pentru îmbunătățirea forumului?

Postări Recomandate

Postat

Sunt de acord 

• Like 1
  • Interesant 1
  • LCS PREMIUM
Postat

1.Prima idee nu e rea. Tema se schimbă doar în preajma sărbătorilor de iarnă. Dacă nu e prea mult de lucru, ar putea fi o idee bună.. având în vedere resursele și timpul liber al designerilor etc. - Pro.

2.Propunerea ar putea fi introdusă doar dacă persoana invitată are realizări.. cum ai spus și tu mai sus, fraguri, pluginuri s.a.m.d. - Contra.

3.Sună oke ideea, cred că există printre noi pasionați de fotografie pe aici. - Pro.

4.La badge-uri, designerii ar putea ajuta și ar fi oke să rămână permanente atâta timp cât oamenii oferă ajutor pe comunitate. - Pro.

5.E o idee bună pentru cei care sunt la început cu designul și se pierd printre topicuri căutând informații. - Pro.

6.Sunt de acord, doar dacă scripterii au timp la dispoziție să facă pluginuri și template-uri exclusive pentru Lcs. - Pro.

• Like 4
  • UP 1
  • Ador 1
Postat
Acum 4 ore, Vanthea a spus:

1.Prima idee nu e rea. Tema se schimbă doar în preajma sărbătorilor de iarnă. Dacă nu e prea mult de lucru, ar putea fi o idee bună.. având în vedere resursele și timpul liber al designerilor etc. - Pro.

2.Propunerea ar putea fi introdusă doar dacă persoana invitată are realizări.. cum ai spus și tu mai sus, fraguri, pluginuri s.a.m.d. - Contra.

3.Sună oke ideea, cred că există printre noi pasionați de fotografie pe aici. - Pro.

4.La badge-uri, designerii ar putea ajuta și ar fi oke să rămână permanente atâta timp cât oamenii oferă ajutor pe comunitate. - Pro.

5.E o idee bună pentru cei care sunt la început cu designul și se pierd printre topicuri căutând informații. - Pro.

6.Sunt de acord, doar dacă scripterii au timp la dispoziție să facă pluginuri și template-uri exclusive pentru Lcs. - Pro.

de acord cu tot ce a zis Vanthea 

• Like 1
  • UP 1
  • Mersi 1
Postat
Acum 6 ore, Vanthea a spus:

Idem :) .

• Like 1
  • UP 1
  • Fondator
Postat

Salutare @eDom! Îți mulțumim pentru propuneri și pentru implicare 🙌

1. Am avut și eu această idee în vedere și urma să o discut cu ceilalți membri din administrație. O voi păstra pentru viitor, deoarece implică destul de multă muncă în implementare, dar este cu siguranță o direcție foarte bună.

2. Aici aștept un răspuns din partea reporterilor noștri, dacă sunt de acord și dispuși să își asume această responsabilitate. Implică puțin mai multă muncă în realizarea interviurilor într-un mod cât mai atractiv, dar este o idee realizabilă și interesantă.

3. Este o idee bună. O să analizez ce pot face, având în vedere că avem widget-uri custom disponibile. Voi încerca să găsesc o soluție cât mai potrivită pentru implementare.

4. Poate fi implementată. Aici chiar aștept idei din partea voastră, cel mai probabil voi crea un poll dedicat acestor misiuni, unde fiecare va putea veni cu sugestii.

5. Aici este puțin mai complicat, deoarece galeriile încărcate direct pe forum consumă mai multe resurse decât imaginile hostate pe platforme externe, cum ar fi Imgur sau Postimg. Totuși, voi încerca să găsesc o soluție, astfel încât să nu afectăm timpul de încărcare al forumului.

6. La fel, este o idee foarte bună. O voi lua în considerare și vom vedea cum o putem implementa într-un mod cât mai organizat și atractiv.

• Like 2
  • UP 1
  • Ador 1
  • Interesant 1
Postat

Propun sa se adauge o tema deflection, sa ne alagem noi din optiuni tema (cine doreste) pe langa cea actuala. Este old school, unii dintre noi mai "batrani" am crescut cu asa ceva. 

• Like 2
  • Fortzaaaa 1
Postat
La 14.04.2026 la 20:06, xxhevvoxx♔ a spus:

Salutare @eDom! Îți mulțumim pentru propuneri și pentru implicare 🙌

1. Am avut și eu această idee în vedere și urma să o discut cu ceilalți membri din administrație. O voi păstra pentru viitor, deoarece implică destul de multă muncă în implementare, dar este cu siguranță o direcție foarte bună.

2. Aici aștept un răspuns din partea reporterilor noștri, dacă sunt de acord și dispuși să își asume această responsabilitate. Implică puțin mai multă muncă în realizarea interviurilor într-un mod cât mai atractiv, dar este o idee realizabilă și interesantă.

3. Este o idee bună. O să analizez ce pot face, având în vedere că avem widget-uri custom disponibile. Voi încerca să găsesc o soluție cât mai potrivită pentru implementare.

4. Poate fi implementată. Aici chiar aștept idei din partea voastră, cel mai probabil voi crea un poll dedicat acestor misiuni, unde fiecare va putea veni cu sugestii.

5. Aici este puțin mai complicat, deoarece galeriile încărcate direct pe forum consumă mai multe resurse decât imaginile hostate pe platforme externe, cum ar fi Imgur sau Postimg. Totuși, voi încerca să găsesc o soluție, astfel încât să nu afectăm timpul de încărcare al forumului.

6. La fel, este o idee foarte bună. O voi lua în considerare și vom vedea cum o putem implementa într-un mod cât mai organizat și atractiv.

Mă bucur că propunerea a fost primită bine! Înțeleg perfect provocarea tehnică cu update-urile de la IPS și cât de repede se poate strica o temă custom la un patch nou.

Ca să nu fie nevoie de o muncă titanică la fiecare update, am putea simplifica ideea pentru a fi sustenabilă:

1. Varianta Light: În loc de o temă complet nouă, am putea schimba doar elementele grafice cheie pe tema actuală (header-ul, logo-ul cu o variantă tematică, iconițele de categorii și poate fundalul/background-ul). Acestea se schimbă ușor din CSS sau direct din panou și nu se strică la update-uri.

2. Eveniment de Test: Am putea încerca acest concept pentru o perioadă scurtă (ex: o săptămână de Paște sau 1 Iunie) să vedem cum reacționează comunitatea și cât de mult efort necesită din partea echipei tehnice.

3. Implicarea Designerilor: Putem lăsa partea de grafică (bannere, iconițe) în sarcina designerilor din comunitate printr-un concurs, astfel încât echipa administrativă să se ocupe doar de implementarea rapidă a resurselor deja create.

Dacă vrei, putem discuta mai concret pe una dintre ideile celelalte (cum ar fi cea cu 'Capture of the Week' sau badge-urile), care sunt mai ușor de implementat pe partea de plugin-uri existente deja în IPS.

• Like 2
  • UP 1
  • Fortzaaaa 1
Postat
La 04.04.2026 la 0:06, eDom a spus:

Salutare echipei administrative și întregii comunități!

Analizând structura actuală și potențialul uriaș pe care îl avem aici, în special în zonele de Design și Scripting, aș dori să vin cu câteva propuneri care cred că ar revitaliza aspectul forumului și ar crește interacțiunea între utilizatori:

1. Tematici Sezoniere (Ideea principală)

Propun implementarea unor teme personalizate pentru sărbătorile mari (Crăciun, Paște, Halloween, vară). Avem foarte mulți designeri talentați și scripteri pricepuți în comunitate; cred că, printr-o muncă de echipă, se pot crea template-uri unice care să ofere un aspect proaspăt forumului periodic. Ar schimba total atmosfera și ar arăta că suntem o comunitate activă.

2. "Wall of Fame" Vizual (Spotlight)

În secțiunea Interviuri, pe lângă textul clasic, propun introducerea unui banner grafic personalizat pentru fiecare invitat, care să includă realizările lui (ex: "Top Fraguri", "Cele mai bune plugin-uri" sau "Cele mai frumoase lucrări GFX"). Ar face interviurile mult mai atractive vizual.

3. Concurs săptămânal "Capture of the Week"

În zona Multimedia, am putea introduce un concurs de fotografie (nu doar gaming, ci și poze reale din natură sau viața de zi cu zi). Cea mai votată fotografie a săptămânii să fie afișată pe prima pagină a forumului sau într-un widget special. Aducem astfel o notă personală și creativă comunității.

4. Gamificarea prin "Misiuni de Forum"

Introducerea unor badge-uri temporare pentru activitate specifică.

• Exemplu: "Ajută 3 persoane în zona Scripting" sau "Postează o recenzie de album în Studio Muzică". Aceste badge-uri ar oferi un sentiment de progresie utilizatorilor care nu sunt neapărat în Staff.

5. Portofolii Interactive în Design Zone

În loc de simple topicuri cu imagini, propun crearea unei structuri tip "Galerie" pentru designeri. Ar fi mult mai ușor pentru cei care caută lucrări sau resurse să vadă portofoliile într-un mod organizat, similar cu un portofoliu profesional.

6. Biblioteca de Resurse "LeagueCS Original"

Încurajarea scripterilor și designerilor să posteze resurse (plugin-uri, template-uri) exclusive pentru forum sub un brand comun. Dacă oferim resurse unice, de calitate, pe care nu le găsești pe alte forumuri, vom atrage un flux constant de utilizatori noi.

Cred că aceste idei pot fi implementate treptat și vor aduce un plus de valoare imaginii noastre.

Voi ce părere aveți? Sunt fezabile?

Cu respect,

eDom 

1. Majoritatea designerilor activi la moment se ocupa mai mult pe partea de avatare, totusi avem cativa care sunt sigur ca ar putea face un design de forum misto care mai apoi sa fie implementat de scripteri - pro.

2. Nu prea am inteles aici ideia, daca e vorba de un banner la inceput de interviu cred ca da ar fi misto - ma abtin

3. A fost pana acum categoria de fotografie la design zone, am mutat-o in arhiva dat fiind inactivitatea. Sunt sigur ca daca ai vreo ideie de promovare a categoriei astfel incat sa creeze interes si activitate o putem readuce. - pro

4. Mai tot timpul incercam sa adaugam badge-uri noi pentru tot felul de concursuri si initiative pe forum deci e deja implementata ideia, cine are idei de noi badge-uri le poate propune - pro

5. Nu sunt sigur cum s-ar putea implementa asa ceva, o ideie de genu este deja si a fost mai tot timpul pe alta comunitate (nu-i dau numele) totusi nu mi s-a parut niciodata practica. Cred ca s-ar putea face ceva astfel incat zona de portofolii sa fie mai atractiva dar idk la moment.

6. Aceeasi chestie ca si in punctul precedent, este deja implementata pe comunitatea respectiva, totusi aici ii vad sensul. o zona universala de resurse bazata pe categorii - design , cs1.6 etc. - pro

Acuma trebuie doar sa i mai dai PM de vreo 20 de ori pe luna lui hevvo pana se apuca.

• Like 2
  • UP 1
  • Interesant 1
Postat
Acum 11 ore, lyfe a spus:

1. Majoritatea designerilor activi la moment se ocupa mai mult pe partea de avatare, totusi avem cativa care sunt sigur ca ar putea face un design de forum misto care mai apoi sa fie implementat de scripteri - pro.

2. Nu prea am inteles aici ideia, daca e vorba de un banner la inceput de interviu cred ca da ar fi misto - ma abtin

3. A fost pana acum categoria de fotografie la design zone, am mutat-o in arhiva dat fiind inactivitatea. Sunt sigur ca daca ai vreo ideie de promovare a categoriei astfel incat sa creeze interes si activitate o putem readuce. - pro

4. Mai tot timpul incercam sa adaugam badge-uri noi pentru tot felul de concursuri si initiative pe forum deci e deja implementata ideia, cine are idei de noi badge-uri le poate propune - pro

5. Nu sunt sigur cum s-ar putea implementa asa ceva, o ideie de genu este deja si a fost mai tot timpul pe alta comunitate (nu-i dau numele) totusi nu mi s-a parut niciodata practica. Cred ca s-ar putea face ceva astfel incat zona de portofolii sa fie mai atractiva dar idk la moment.

6. Aceeasi chestie ca si in punctul precedent, este deja implementata pe comunitatea respectiva, totusi aici ii vad sensul. o zona universala de resurse bazata pe categorii - design , cs1.6 etc. - pro

Acuma trebuie doar sa i mai dai PM de vreo 20 de ori pe luna lui hevvo pana se apuca.

Revin la reply-ul meu.

5. Referitor zonei de design am incercat sa fac o ideie de portofoliu profesional integrat in forum. 
Cred ca am putea face astfel incat doar designer-ul sa isi poata edita portofoliul fara posibilitatea altor useri de a lasa reply.
Inloc ca alti useri sa lase reply cu parerea lor despre lucrarile designer-ului am putea implementa un sistem de rating unde userii pot lasa un rating de la 1-5 stelute la fiecare lucrare ca la zona interviuri.
In acest mod portofoliul ramane atractiv, aranjat si fara multe reply-uri de tip " kw" , cine ar dori sa lase o parere constructiva o poate lasa in privat designer-ului.

@xxhevvoxx♔

Citat

lcsportfoliodesignconcept.png

portfoliodescignconceptv2.png

• Like 1
  • Ador 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate