RĂDUCU Postat Martie 24, 2025 Postat Martie 24, 2025 Salutare, comunitate LeagueCS.ro! Ne dorim să facem acest forum cât mai atractiv și util pentru voi, așa că vrem să vă ascultăm opiniile! Ce îmbunătățiri credeți că ar trebui să aducem pentru a face experiența pe forum și mai plăcută? Câteva direcții de discuție: ✔ Ce funcționalități noi ați dori să vedeți pe forum? (ex: teme personalizate, chat live, sistem de puncte îmbunătățit) ✔ Ce categorii sau secțiuni noi ar fi utile? ✔ Ce evenimente sau concursuri v-ar atrage să fiți mai activi? ✔ Ce aspecte credeți că ar trebui îmbunătățite în interfața forumului? ✔ Cum am putea îmbunătăți interacțiunea dintre utilizatori și echipa de moderare? Cum poți contribui? Postează un răspuns în acest topic cu ideea ta. Fii cât mai clar și detaliat în explicații. Dacă vezi o idee bună propusă de altcineva, susține-o printr-un comentariu sau o reacție! Echipa administrativă va analiza toate sugestiile și, dacă sunt fezabile, le vom implementa în viitor! Acum e momentul să îți spui părerea! Ce îmbunătățiri ai vrea să vezi pe LeagueCS.ro? 2
PlayZeeK. # GFX Postat Martie 24, 2025 Postat Martie 24, 2025 Concursurile Guess Who online sau de pe rețelele sociale sunt foarte populare și pot avea mai multe formate: Emoji Challenge: Se folosesc doar emoji-uri ca indicii, iar participanții trebuie să identifice persoana sau titlul filmului/cărții. Silhouette Guessing: Se postează o imagine umbrită (silhouette) și oamenii încearcă să ghicească cine este. 2
Baby Gang Postat Martie 27, 2025 Postat Martie 27, 2025 Propun un sistem de quest-uri, dacă este posibil asa ceva. În ce consta acesta quest uri? De exemplu: - Postează 30 topicuri la categoria știri - Postează 50 post uri la categoria Divertisment - Meme- uri, citate, bancuri. .. etc Atunci când am am făcut topic urile și post urile care trebuiesc membrul aa fie răsplătit cu un anumit număr de reputație de exemplu. Sper ca a-ți înțeles ideea, exemplele de mai sus pot fi altele și mai multe dacă le gândim cu toții. De exemplu anumite secțiunii ale forumului sunt mai inactive, asa dacă adaugam aceșt sistem de quest, cred ca altcumva atrage membrii de a posta și în sectiunele mai inactive.
Administrator Dexter. @ GOV.RO Postat Martie 27, 2025 Administrator Postat Martie 27, 2025 Acum 37 minute, Răzvan @ LCS a spus: Propun un sistem de quest-uri, dacă este posibil asa ceva. În ce consta acesta quest uri? De exemplu: - Postează 30 topicuri la categoria știri - Postează 50 post uri la categoria Divertisment - Meme- uri, citate, bancuri. .. etc Atunci când am am făcut topic urile și post urile care trebuiesc membrul aa fie răsplătit cu un anumit număr de reputație de exemplu. Sper ca a-ți înțeles ideea, exemplele de mai sus pot fi altele și mai multe dacă le gândim cu toții. De exemplu anumite secțiunii ale forumului sunt mai inactive, asa dacă adaugam aceșt sistem de quest, cred ca altcumva atrage membrii de a posta și în sectiunele mai inactive. Din câte știam eu, există deja niște plugin-uri pentru platforma IPS de tip quest-uri. Spre exemplu, Automatic Rules știu că-ți permitea să faci anumite lucruri de genul ăsta, în altă ordine de idei, propunerea ta sună interesantă. 2 1
2Good4U Postat Decembrie 21, 2025 Postat Decembrie 21, 2025 Salut, nu gasesc unde sa postez un bug pe forum, asa ca sper sa fie ok daca las aici... Am incercat sa mut un topic din sectiunea serverului meu SUD in alt subforum si am observat ca il pot muta oriunde vreau (pe orice categorie) a forumului. Mai exact problema de permisiuni...
canceru Postat Decembrie 21, 2025 Postat Decembrie 21, 2025 Acum 18 minute, 2Good4U a spus: Salut, nu gasesc unde sa postez un bug pe forum, asa ca sper sa fie ok daca las aici... Am incercat sa mut un topic din sectiunea serverului meu SUD in alt subforum si am observat ca il pot muta oriunde vreau (pe orice categorie) a forumului. Mai exact problema de permisiuni... orice problema aveți la categoria serverului sau sa adăugați /modificat puteți face Aici și un administrator va ajuta
ReborNN Postat Decembrie 25, 2025 Postat Decembrie 25, 2025 O idee, am observat ca la incarcarea unei imagini, in cazul meu, Avatar, pe categoria de Design, calitatea imaginii scade, se poate remedia acest lucru? Ca forumul sa nu mai scada din calitatea imaginii.
eDom Postat Decembrie 26, 2025 Postat Decembrie 26, 2025 (editat) Sugestie îmbunătățire forum – limită dimensiuni profil Salut, Limită foarte mică pentru avatar și background profil Am observat că dimensiunea maximă pentru avatar sau imaginea de background este limitată la ~0.50 KB, ceea ce este extrem de restrictiv. Eu, de exemplu, folosesc frecvent fotografii realizate de mine, iar această limită face aproape imposibilă folosirea unor imagini de calitate, chiar și după optimizare. O limită mai realistă ar fi: Avatar: 100–300 KB Background profil: 500 KB – 1 MB (mai ales că în 2025 imaginile optimizate pot avea calitate bună la aceste dimensiuni) Concluzie Aceste modificări ar îmbunătăți semnificativ: interacțiunea pe forum calitatea conținutului personalizarea profilurilor Mulțumesc și sper să fie luată în considerare sugestia Editat Decembrie 26, 2025 de eDom
RĂDUCU Postat Decembrie 26, 2025 Autor Postat Decembrie 26, 2025 Acum 7 ore, eDom a spus: Sugestie îmbunătățire forum – limită dimensiuni profil Salut, Limită foarte mică pentru avatar și background profil Am observat că dimensiunea maximă pentru avatar sau imaginea de background este limitată la ~0.50 KB, ceea ce este extrem de restrictiv. Eu, de exemplu, folosesc frecvent fotografii realizate de mine, iar această limită face aproape imposibilă folosirea unor imagini de calitate, chiar și după optimizare. O limită mai realistă ar fi: Avatar: 100–300 KB Background profil: 500 KB – 1 MB (mai ales că în 2025 imaginile optimizate pot avea calitate bună la aceste dimensiuni) Concluzie Aceste modificări ar îmbunătăți semnificativ: interacțiunea pe forum calitatea conținutului personalizarea profilurilor Mulțumesc și sper să fie luată în considerare sugestia Salut, Mulțumim pentru sugestie. Dorim să clarificăm faptul că, în prezent, limitele NU sunt de 0.50 KB. Avatar: până la 1500 KB, dimensiune maximă 500×500 px Poză copertă profil: până la 1000 KB (1 MB) Aceste valori sunt deja peste cele propuse în mesajul tău. Dacă întâmpini probleme la încărcare, cel mai probabil țin de: rezoluția foarte mare a imaginii format neoptimizat metadata excesivă Recomandăm redimensionarea imaginii și salvarea în JPG/WebP pentru rezultate optime. Mulțumim pentru feedback și pentru implicare! 3
RĂDUCU Postat Decembrie 26, 2025 Autor Postat Decembrie 26, 2025 La 21.12.2025 la 13:57, 2Good4U a spus: Salut, nu gasesc unde sa postez un bug pe forum, asa ca sper sa fie ok daca las aici... Am incercat sa mut un topic din sectiunea serverului meu SUD in alt subforum si am observat ca il pot muta oriunde vreau (pe orice categorie) a forumului. Mai exact problema de permisiuni... Nu este un bug, ips nu are setat ceva nativ să nu poți muta unde nu ai acces, tu poți muta în orice sub-forum vizibil, dar nu am avut probleme în acest sens ca un manager de server să mute la altă categorie. Acum 15 ore, ReborNN a spus: O idee, am observat ca la incarcarea unei imagini, in cazul meu, Avatar, pe categoria de Design, calitatea imaginii scade, se poate remedia acest lucru? Ca forumul sa nu mai scada din calitatea imaginii. O să verificăm și acest lucru, însă pană vedem de la ce este poți încărca imaginea pe postimg sau alte site-uri și să lași link-ul în cerere, în acest caz ips nu poate comprima imaginea și calitatea.
Rusu Radu Postat Ianuarie 9 Postat Ianuarie 9 Un mini-chat pentru: întrebări rapide socializare anunțuri scurte Moderat strict Ține comunitatea conectată în timp real. Concursuri mici, dese (nu rare și mari) Exemple: „Cel mai bun clip CS al lunii” „Cel mai util topic” „Cel mai activ membru” Premii simbolice, dar vizibile. Activitate constantă > hype ocazional. Eveniment lunar „Staff vs Comunitate” Meci CS, quiz, AMA sau challenge fun. Rupe bariera „ei vs noi”. Staff-ul devine uman, nu doar roșu la nume. „Hall of Fame” LeagueCS.ro O pagină dedicată cu: cei mai activi membri contributori importanți foști staff / veterani Respect pentru trecut, motivație pentru viitor. Arhivă „Best of LeagueCS” Topicuri legendare: ghiduri top discuții memorabile soluții care chiar au ajutat Aur digital, nu lăsat să ruginească. Mini-quest-uri săptămânale Exemple: „Răspunde la 3 topicuri utile” „Creează un ghid scurt” Reward mic, dar instant. Dependență sănătoasă Conturi „Verified” pentru staff & veterani Bifă mică, impact mare. Credibilitate instant. Top „Useri activi azi / săptămâna asta” Mic leaderboard dinamic. Competitivitate sănătoasă, ego hrănit corect Acces la o secțiune Premium exclusivă Topicuri speciale: leak-uri, ghiduri avansate, discuții interne. Creează sentimentul de „club select”. Reacții exclusive Premium Reacții speciale (ex: GG, Premium, King). Mic detaliu, mare diferență. Schimbare grup / culoare nume personalizată Posibilitatea de a alege una dintre 2–3 culori Premium. Personalizare = atașament. Topic „Premium Voice” Un topic lunar unde doar Premium pot propune idei & vota. Premium cu impact real, nu doar cosmetic. Giveaway-uri dedicate Premium Disponibile exclusiv pentru membrii Premium. Premiile pot include, în funcție de server: VIP pe servere pentru o perioadă limitată oricare din comunitate Extinderi sau upgrade-uri VIP Beneficii temporare speciale pe anumite servere Acces prioritar la evenimente sau concursuri interne Valoare reală și imediată, nu doar promisiuni – Premium-ul chiar se simte, nu doar se vede. Nickname secondary (alias) Un alias afișat sub nume (ex: Dozer). Branding personal, stil vechi de forum. Icon special în topicurile create Un mic simbol Premium lângă titlu. Vizibilitate elegantă. Postare programată Scrii acum, publici mai târziu. Profesionist, util pentru anunțuri. @RĂDUCU Ți-am răspuns și legat de ideile pentru îmbunătățirile Premium 1 1
CATAHYPE Postat Ianuarie 10 Postat Ianuarie 10 Salut, O mica chestie legata de aspectul profilului ar fi, daca se poate scoate de sub nume acel backgorund semi-transparent,iar imaginea de coperta, sa se vada putin mai mare, fara a fi nevoit sa dai click pe ea Poza: https://imgur.com/a/tK5nWyQ
Administrator Nemesys. @ LCS Postat Ianuarie 10 Administrator Postat Ianuarie 10 Acum 17 minute, CATAHYPE a spus: Salut, O mica chestie legata de aspectul profilului ar fi, daca se poate scoate de sub nume acel backgorund semi-transparent,iar imaginea de coperta, sa se vada putin mai mare, fara a fi nevoit sa dai click pe ea Poza: https://imgur.com/a/tK5nWyQ adica sa apara doar numele fara acel background ?
CATAHYPE Postat Ianuarie 10 Postat Ianuarie 10 Acum 9 minute, Nemesys. @ LCS a spus: adica sa apara doar numele fara acel background ? da 1
RĂDUCU Postat Ianuarie 12 Autor Postat Ianuarie 12 La 10.01.2026 la 1:47, Rusu Radu a spus: Un mini-chat pentru: întrebări rapide socializare anunțuri scurte Moderat strict Ține comunitatea conectată în timp real. Nu se dorește. Ar aduce spam și ar schimba direcția forumului. La 10.01.2026 la 1:47, Rusu Radu a spus: Concursuri mici, dese (nu rare și mari) Exemple: „Cel mai bun clip CS al lunii” „Cel mai util topic” „Cel mai activ membru” Premii simbolice, dar vizibile. Activitate constantă > hype ocazional. Există deja concursuri săptămânale pe ediții diferite. Nu este nevoie de schimbări. La 10.01.2026 la 1:47, Rusu Radu a spus: Eveniment lunar „Staff vs Comunitate” Meci CS, quiz, AMA sau challenge fun. Rupe bariera „ei vs noi”. Staff-ul devine uman, nu doar roșu la nume. Interesant ca idee, dar greu de organizat constant. Momentan nu este prioritar. La 10.01.2026 la 1:47, Rusu Radu a spus: „Hall of Fame” LeagueCS.ro O pagină dedicată cu: cei mai activi membri contributori importanți foști staff / veterani Respect pentru trecut, motivație pentru viitor. Se va face o singură dată pe an, ca eveniment de prestigiu, nu recurent. La 10.01.2026 la 1:47, Rusu Radu a spus: Arhivă „Best of LeagueCS” Topicuri legendare: ghiduri top discuții memorabile soluții care chiar au ajutat Aur digital, nu lăsat să ruginească. Utilă, dar necesită selecție și timp. Poate fi implementată mai târziu. La 10.01.2026 la 1:47, Rusu Radu a spus: Mini-quest-uri săptămânale Exemple: „Răspunde la 3 topicuri utile” „Creează un ghid scurt” Reward mic, dar instant. Dependență sănătoasă Prea greu de organizat și de diversificat constant. Se renunță la idee. La 10.01.2026 la 1:47, Rusu Radu a spus: Conturi „Verified” pentru staff & veterani Bifă mică, impact mare. Credibilitate instant. Beneficiu slab, mai mult cosmetic. Nu justifică implementarea. La 10.01.2026 la 1:47, Rusu Radu a spus: Top „Useri activi azi / săptămâna asta” Mic leaderboard dinamic. Competitivitate sănătoasă, ego hrănit corect Necesită pluginuri și nu aduce valoare reală. Se renunță. La 10.01.2026 la 1:47, Rusu Radu a spus: Acces la o secțiune Premium exclusivă Topicuri speciale: leak-uri, ghiduri avansate, discuții interne. Creează sentimentul de „club select”. Se păstrează. Este ușor de implementat și oferă valoare reală Premium. La 10.01.2026 la 1:47, Rusu Radu a spus: Topic „Premium Voice” Un topic lunar unde doar Premium pot propune idei & vota. Premium cu impact real, nu doar cosmetic. Poate exista prin categoria Premium, fără mecanici speciale. Acceptabil. La 10.01.2026 la 1:47, Rusu Radu a spus: Giveaway-uri dedicate Premium Disponibile exclusiv pentru membrii Premium. Premiile pot include, în funcție de server: VIP pe servere pentru o perioadă limitată oricare din comunitate Extinderi sau upgrade-uri VIP Beneficii temporare speciale pe anumite servere Acces prioritar la evenimente sau concursuri interne Valoare reală și imediată, nu doar promisiuni – Premium-ul chiar se simte, nu doar se vede. Se păstrează sub formă de concursuri dedicate Premium. La 10.01.2026 la 1:47, Rusu Radu a spus: Nickname secondary (alias) Un alias afișat sub nume (ex: Dozer). Branding personal, stil vechi de forum. Implementare dificilă pe IPS, beneficiu mic. Se renunță. La 10.01.2026 la 1:47, Rusu Radu a spus: Icon special în topicurile create Un mic simbol Premium lângă titlu. Vizibilitate elegantă. Există deja iconiță și evidențiere. Nu este necesar ceva nou. La 10.01.2026 la 1:47, Rusu Radu a spus: Postare programată Scrii acum, publici mai târziu. Profesionist, util pentru anunțuri. Există nativ pe IPS și este util. Se păstrează. 1 1
RĂDUCU Postat Ianuarie 12 Autor Postat Ianuarie 12 La 10.01.2026 la 12:51, CATAHYPE a spus: Salut, O mica chestie legata de aspectul profilului ar fi, daca se poate scoate de sub nume acel backgorund semi-transparent,iar imaginea de coperta, sa se vada putin mai mare, fara a fi nevoit sa dai click pe ea Poza: https://imgur.com/a/tK5nWyQ Propunerea nu va fi implementată. Imaginea de copertă este afișată conform designului actual IPS, iar soluția recomandată este ca pozele folosite să respecte dimensiunile optime, astfel încât să se vadă corect fără modificări suplimentare de interfață. 3
PlayZeeK. # GFX Postat Ianuarie 13 Postat Ianuarie 13 muzica pe profil pentru toti membrii sa isi poata personaliza si mai mult profilul nu doar la premium sa fie cum e acum cred 1
RĂDUCU Postat Ianuarie 13 Autor Postat Ianuarie 13 Acum 37 minute, PlayZeeK. # GFX a spus: muzica pe profil pentru toti membrii sa isi poata personaliza si mai mult profilul nu doar la premium sa fie cum e acum cred Este dezactivată de tot și nu se reactivează momentan. 3
canceru Postat Ianuarie 17 Postat Ianuarie 17 Ar fi bun întregește unui sistem automat de traducere ro/en și en/ro automata ar ajuta utilizatori 1
RĂDUCU Postat Ianuarie 17 Autor Postat Ianuarie 17 Acum 7 minute, canceru a spus: Ar fi bun întregește unui sistem automat de traducere ro/en și en/ro automata ar ajuta utilizatori Există deja și sunt mai multe traduceri acolo, nu doar engleză și romană. 1
pad7rar Postat Februarie 4 Postat Februarie 4 As reomanda sa fie adaugat chat-ul cum era odinioara, creste activitatea mesajelor si a membrilor zic eu.. spre exemplu mi-ar fi mai usor sa caut oameni sau sa discut cu anumite persoane 1 1
canceru Postat Februarie 4 Postat Februarie 4 Acum 18 minute, pad7rar a spus: As reomanda sa fie adaugat chat-ul cum era odinioara, creste activitatea mesajelor si a membrilor zic eu.. spre exemplu mi-ar fi mai usor sa caut oameni sau sa discut cu anumite persoane La profil ai “ Member shop” ai putea cumpara cu punctele un “Pin Topic” Chat a fost respins la propuneri 2
Fondator xxhevvoxx♔ Postat Februarie 4 Fondator Postat Februarie 4 Acum 28 minute, pad7rar a spus: As reomanda sa fie adaugat chat-ul cum era odinioara, creste activitatea mesajelor si a membrilor zic eu.. spre exemplu mi-ar fi mai usor sa caut oameni sau sa discut cu anumite persoane Te salut, @pad7rar, Am mai primit această propunere și în urmă cu câțiva ani, iar răspunsul rămâne același: nu vom adăuga un chat. Pot enumera chiar mai multe puncte negative legate de această idee, și anume: spam inutil discuții off-topic informații greșite injurii la adresa altor persoane și multe altele Pe o alta parte, avem un server de TeamSpeak 3, unde poți comunica cu membrii comunității atât în scris, cât și verbal, în prezența unui staff care menține ordinea și ține conflictele sub control. Dacă dorești să rămâi la nivel de forum, ai la dispoziție secțiunea de mesaje private, unde poți discuta orice dorești cu oricine, fără a deranja alte persoane. De asemenea, această funcție permite conversații cu mai multe persoane simultan. 5 1
eDom Postat Aprilie 3 Postat Aprilie 3 Salutare echipei administrative și întregii comunități! Analizând structura actuală și potențialul uriaș pe care îl avem aici, în special în zonele de Design și Scripting, aș dori să vin cu câteva propuneri care cred că ar revitaliza aspectul forumului și ar crește interacțiunea între utilizatori: 1. Tematici Sezoniere (Ideea principală) Propun implementarea unor teme personalizate pentru sărbătorile mari (Crăciun, Paște, Halloween, vară). Avem foarte mulți designeri talentați și scripteri pricepuți în comunitate; cred că, printr-o muncă de echipă, se pot crea template-uri unice care să ofere un aspect proaspăt forumului periodic. Ar schimba total atmosfera și ar arăta că suntem o comunitate activă. 2. "Wall of Fame" Vizual (Spotlight) În secțiunea Interviuri, pe lângă textul clasic, propun introducerea unui banner grafic personalizat pentru fiecare invitat, care să includă realizările lui (ex: "Top Fraguri", "Cele mai bune plugin-uri" sau "Cele mai frumoase lucrări GFX"). Ar face interviurile mult mai atractive vizual. 3. Concurs săptămânal "Capture of the Week" În zona Multimedia, am putea introduce un concurs de fotografie (nu doar gaming, ci și poze reale din natură sau viața de zi cu zi). Cea mai votată fotografie a săptămânii să fie afișată pe prima pagină a forumului sau într-un widget special. Aducem astfel o notă personală și creativă comunității. 4. Gamificarea prin "Misiuni de Forum" Introducerea unor badge-uri temporare pentru activitate specifică. • Exemplu: "Ajută 3 persoane în zona Scripting" sau "Postează o recenzie de album în Studio Muzică". Aceste badge-uri ar oferi un sentiment de progresie utilizatorilor care nu sunt neapărat în Staff. 5. Portofolii Interactive în Design Zone În loc de simple topicuri cu imagini, propun crearea unei structuri tip "Galerie" pentru designeri. Ar fi mult mai ușor pentru cei care caută lucrări sau resurse să vadă portofoliile într-un mod organizat, similar cu un portofoliu profesional. 6. Biblioteca de Resurse "LeagueCS Original" Încurajarea scripterilor și designerilor să posteze resurse (plugin-uri, template-uri) exclusive pentru forum sub un brand comun. Dacă oferim resurse unice, de calitate, pe care nu le găsești pe alte forumuri, vom atrage un flux constant de utilizatori noi. Cred că aceste idei pot fi implementate treptat și vor aduce un plus de valoare imaginii noastre. Voi ce părere aveți? Sunt fezabile? Cu respect, eDom 5 1 2
Administrator Dexter. @ GOV.RO Postat Aprilie 13 Administrator Postat Aprilie 13 La 04.04.2026 la 0:06, eDom a spus: Salutare echipei administrative și întregii comunități! Analizând structura actuală și potențialul uriaș pe care îl avem aici, în special în zonele de Design și Scripting, aș dori să vin cu câteva propuneri care cred că ar revitaliza aspectul forumului și ar crește interacțiunea între utilizatori: 1. Tematici Sezoniere (Ideea principală) Propun implementarea unor teme personalizate pentru sărbătorile mari (Crăciun, Paște, Halloween, vară). Avem foarte mulți designeri talentați și scripteri pricepuți în comunitate; cred că, printr-o muncă de echipă, se pot crea template-uri unice care să ofere un aspect proaspăt forumului periodic. Ar schimba total atmosfera și ar arăta că suntem o comunitate activă. 2. "Wall of Fame" Vizual (Spotlight) În secțiunea Interviuri, pe lângă textul clasic, propun introducerea unui banner grafic personalizat pentru fiecare invitat, care să includă realizările lui (ex: "Top Fraguri", "Cele mai bune plugin-uri" sau "Cele mai frumoase lucrări GFX"). Ar face interviurile mult mai atractive vizual. 3. Concurs săptămânal "Capture of the Week" În zona Multimedia, am putea introduce un concurs de fotografie (nu doar gaming, ci și poze reale din natură sau viața de zi cu zi). Cea mai votată fotografie a săptămânii să fie afișată pe prima pagină a forumului sau într-un widget special. Aducem astfel o notă personală și creativă comunității. 4. Gamificarea prin "Misiuni de Forum" Introducerea unor badge-uri temporare pentru activitate specifică. • Exemplu: "Ajută 3 persoane în zona Scripting" sau "Postează o recenzie de album în Studio Muzică". Aceste badge-uri ar oferi un sentiment de progresie utilizatorilor care nu sunt neapărat în Staff. 5. Portofolii Interactive în Design Zone În loc de simple topicuri cu imagini, propun crearea unei structuri tip "Galerie" pentru designeri. Ar fi mult mai ușor pentru cei care caută lucrări sau resurse să vadă portofoliile într-un mod organizat, similar cu un portofoliu profesional. 6. Biblioteca de Resurse "LeagueCS Original" Încurajarea scripterilor și designerilor să posteze resurse (plugin-uri, template-uri) exclusive pentru forum sub un brand comun. Dacă oferim resurse unice, de calitate, pe care nu le găsești pe alte forumuri, vom atrage un flux constant de utilizatori noi. Cred că aceste idei pot fi implementate treptat și vor aduce un plus de valoare imaginii noastre. Voi ce părere aveți? Sunt fezabile? Cu respect, eDom @ GFX Designers @PinkyQueen @ LCS Haideți să analizăm propunerea lui eDom și să venim cu un răspuns. De asemenea, rog colegii din grupurile @ Junior Moderators, @ Moderatorsși @ Global-Moderatorssă-și afirme punctul de vedere. 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum