Sari la conținut

Postări Recomandate

• Administrator
Postat

Salutare, comunitate LeagueCS.ro! 🚀

Ne dorim să facem acest forum cât mai atractiv și util pentru voi, așa că vrem să vă ascultăm opiniile! Ce îmbunătățiri credeți că ar trebui să aducem pentru a face experiența pe forum și mai plăcută?

💡 Câteva direcții de discuție:

• ✔ Ce funcționalități noi ați dori să vedeți pe forum? (ex: teme personalizate, chat live, sistem de puncte îmbunătățit)
  • ✔ Ce categorii sau secțiuni noi ar fi utile?
  • ✔ Ce evenimente sau concursuri v-ar atrage să fiți mai activi?
  • ✔ Ce aspecte credeți că ar trebui îmbunătățite în interfața forumului?
  • ✔ Cum am putea îmbunătăți interacțiunea dintre utilizatori și echipa de moderare?

🗳️ Cum poți contribui?

1. Postează un răspuns în acest topic cu ideea ta.
  2. Fii cât mai clar și detaliat în explicații.
  3. Dacă vezi o idee bună propusă de altcineva, susține-o printr-un comentariu sau o reacție!

Echipa administrativă va analiza toate sugestiile și, dacă sunt fezabile, le vom implementa în viitor! 🙌

🎯 Acum e momentul să îți spui părerea! Ce îmbunătățiri ai vrea să vezi pe LeagueCS.ro? 🤔

Postat

Concursurile Guess Who online sau de pe rețelele sociale sunt foarte populare și pot avea mai multe formate:

Emoji Challenge: Se folosesc doar emoji-uri ca indicii, iar participanții trebuie să identifice persoana sau titlul filmului/cărții.

Silhouette Guessing: Se postează o imagine umbrită (silhouette) și oamenii încearcă să ghicească cine este.

Postat

Propun un sistem de quest-uri, dacă este posibil asa ceva. În ce consta acesta quest uri?  

De exemplu: 

- Postează 30 topicuri la categoria știri 

- Postează 50 post uri la categoria Divertisment - Meme- uri, citate, bancuri.

..  etc

Atunci când am am făcut topic urile și post urile care trebuiesc membrul aa fie răsplătit cu un anumit număr de reputație de exemplu. 

Sper ca a-ți înțeles ideea, exemplele de mai sus pot fi altele și mai multe dacă le gândim cu toții. De exemplu anumite secțiunii ale forumului sunt mai inactive,  asa dacă adaugam aceșt sistem de quest, cred ca altcumva atrage membrii de a posta și în sectiunele mai inactive. 

• Administrator
Postat
Acum 37 minute, Răzvan @ LCS a spus:

Propun un sistem de quest-uri, dacă este posibil asa ceva. În ce consta acesta quest uri?  

De exemplu: 

- Postează 30 topicuri la categoria știri 

- Postează 50 post uri la categoria Divertisment - Meme- uri, citate, bancuri.

..  etc

Atunci când am am făcut topic urile și post urile care trebuiesc membrul aa fie răsplătit cu un anumit număr de reputație de exemplu. 

Sper ca a-ți înțeles ideea, exemplele de mai sus pot fi altele și mai multe dacă le gândim cu toții. De exemplu anumite secțiunii ale forumului sunt mai inactive,  asa dacă adaugam aceșt sistem de quest, cred ca altcumva atrage membrii de a posta și în sectiunele mai inactive. 

Din câte știam eu, există deja niște plugin-uri pentru platforma IPS de tip quest-uri.

Spre exemplu, Automatic Rules știu că-ți permitea să faci anumite lucruri de genul ăsta, în altă ordine de idei, propunerea ta sună interesantă.

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Din păcate, conținutul tău conține termeni pe care nu îi permitem. Te rugăm să editezi conținutul pentru a elimina cuvintele evidențiate de mai jos.
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Restabiliți configurația implicită

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate