Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

Nickname: Foxy

IP: -

STEAMID: STEAM_0:0:160861841

Motivul pentru care ai primit ban: aim,dar nu a fost justificat ,nu tu verificare ,nu tu Wg și nici postat în ban list nu sunt de către admin, lipsă seriozitate 

Adminul care te-a banat: nu știu

Ora aproximativa: 13:35

Dovezile tale (Print la consola , sau poze daca ai , sau wargods): la ce folos sa fac print : La ce folos sa fac print la ce scrie ,nu as mai fi deschis topicul :)))

Postat

Salut.

Ai vreo dovada mai concreta decat " La ce folos sa fac print la ce scrie, nu as mai fi deschis topicul" ?

Postat

Și tot nu are nici o relevanță,joc steam on , joc pe toate serverele de pe comunitate ,dacă erai atât de împuternicit ca și admin , aș fi făcut wg fără nici o problemă sau aș fi permis să fiu controlat în calculator , dacă jucați jocul ăsta de o săptămână și abia a-ți dat de servere de genul , lasă ți vă și duce ți va să jucați barbie dress up , cat despre ban puteți să l lăsați ,aveți și mulți playeri ce i drept ,am intrat pe server  la recomandarea unui admin ,dar acum pace vouă ! Ca și precizare , când cineva joacă mai bine ca tine , vizualizează i profilul de Steam , fă i o verificare mai organizată , bate ți puțin capul .

• Like 1
Postat (editat)

In momentul in care ti s-a facut demo ul nu cred ca erai steam on. Dovada de mai sus din punctul meu de vedere este clara fara niciun fel de wg sau altceva. Nici nu se pune problema sa ne apucam sa facem vreo comparatie de genul "daca cineva joaca mai bine decat tine" . Totodata o cerere de admin se face regulamentar, nu la comentariile de cererei de admin sau fara vreo dovada clara, deci din nou nu putem discuta despre cine a facut ce si cum. Cat despre partea administrativa a serverului, multumim de sfaturi, nu este cazul sa dezbatem subiectul acesta. 

Multumesc.

Editat de Sniper 94
Postat

Și ți se pare ca am cerut grad pe server ,citește înainte să comentezi ,mă minunează intelectul tău și în caz contrar trebuie să ai steam să poți vedea ceilalți jucători cu steam ,înțelegi ? Dar îți mulțumesc pentru compliment , dacă sunt considerat ca joc cu aim și după atâta pauză înseamnă că nu am adversar pe joc 😘 , ia și învață să adminezi și învață să vorbești 😘 , foarte frumos îți spun ca ești zero pe exprimare și zero pe gândire ,am analizat demo-ul numai ca să râd de tine și să fumez o țigară cu poftă ,hai toate cele bune 

• Like 1
Postat
Acum 16 ore, Foxu a spus:

Și tot nu are nici o relevanță,joc steam on , joc pe toate serverele de pe comunitate ,dacă erai atât de împuternicit ca și admin , aș fi făcut wg fără nici o problemă sau aș fi permis să fiu controlat în calculator , dacă jucați jocul ăsta de o săptămână și abia a-ți dat de servere de genul , lasă ți vă și duce ți va să jucați barbie dress up , cat despre ban puteți să l lăsați ,aveți și mulți playeri ce i drept ,am intrat pe server  la recomandarea unui admin ,dar acum pace vouă ! Ca și precizare , când cineva joacă mai bine ca tine , vizualizează i profilul de Steam , fă i o verificare mai organizată , bate ți puțin capul .

Asa sunt unii. Nu ai ce sa le faci, prefera sa aiba boti pe server decat sa il populeze cu jucatori buni.  Asa ii invata fondatoru'  (https://postimg.cc/8ssNx7yB). 

• Dislike 1
Postat (editat)
Acum 12 ore, Foxu a spus:

Și ți se pare ca am cerut grad pe server ,citește înainte să comentezi ,mă minunează intelectul tău și în caz contrar trebuie să ai steam să poți vedea ceilalți jucători cu steam ,înțelegi ? Dar îți mulțumesc pentru compliment , dacă sunt considerat ca joc cu aim și după atâta pauză înseamnă că nu am adversar pe joc 😘 , ia și învață să adminezi și învață să vorbești 😘 , foarte frumos îți spun ca ești zero pe exprimare și zero pe gândire ,am analizat demo-ul numai ca să râd de tine și să fumez o țigară cu poftă ,hai toate cele bune 

Nici vorba, ai cerut sa ti se verifice cererea de unban la un post care nu are niciun fel de legatura cu situatia actuala ceea ce mi se pare amuzant, nu stau sa dezvolt . Eu iti recomand sa te uiti la demo cu ochii deschisi si sa ramai pe tema jocului. Colcuziile le trage fondatorul.

Este loc pentru tine in ligile mai mari, bafta!

Editat de Sniper 94
Postat

Păi și ce treaba are ca știi să joci cu faptul ca mi ai dat ban pe motiv de aim , te contrazici singur ,lasă te de cs și apuca te de barbie dress up ,așa poate rupi și tu ceva ,dacă omul e bun lasă l sa joace , nu ca stai sa vezi domnule ban ca mi scoate playerii ,aveți și mulți tare ,mentalitate ești zero ,când faci buletin de 18 ani sau pana ce te maturizezi puțin mai mult ,poți comenta la oamenii mai mari ,dar pana atunci rezumă te la altceva ,apucă te de învățat pentru bac sau alt ceva . Dați T/C ,irelevanta la acest topic ,vreau sa rămân cu ban ,vă urez multă baftă cu serverul ,sunteți foarte ingenioși .

• Mor de râs 1
Postat

O sa va rog sa incetati cu cearta, pentru ca se face spam, asa ca asteptati decizia unui fondator.

• Like 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate