Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

Nick-ul tau si IP & SteamID : Madalinaa
️ Admin-ul care ti-a acordat ban : ALN
️ Durata ban-ului : PERMANENT
️ Motivul pentru care ai primit ban : CA M-AM JUCAT IERI 1 ORA SI AZI PE UN SERVER FOR FUN CU ALINA .
️ Dovezi (wg/screenshots) : -

De cand se da ban daca joci pe un server, si nici macar grad sa am acolo  ? Sau de ce nu ni s-a transmis ca nu avem voie sa jucam abasolut pe niciun server ? Eu am vazut pe toate serverele ca fiecare joaca unde vrea atat timp cat nu are grad, si nu uita de server, si pe server-ul pe care are admin isi face treaba. Alt motiv, nu ai avea de ce sa dai ban sau remove. Astept explicatiile , si nici macar sa ne zici ca ne-ai dat remove si ban, ne-ai banat si BLOCK peste tot. Asa- s regulile pe servere mai nou ?

• LCS PREMIUM
Postat

Nu v-ati jucat doar o ora 4 fun, tot 4fun v-am lasat si eu sa jucati permanent.

Ramaneti acolo cu Regele soselelor si parcarilor goale de smecherie, care mi-a injurat playerii, adminii si familia...

Mai devreme a intrat pe sv , a injurat de morti iar voi 2 v-ati uitat lung fara sa aplicati sanctiune...

Regulamentul e pentru toti, nu v-am dat admine sa favorizati pe cine vreti.

Succes Mada , mi-a facut placere, atat cat s-a putut.

T/C

• Like 1
  • LCS PREMIUM
Postat

L.E: Din cauza ca public a fost facut tam tam-ul pe sectiunea asta, tot public ies si spun ca am gresit, am reactionat la impuls, ca nu era nevoie de comanda de ban si, lasand la o parte Counter-Strike, chiar daca e putin off-topic, nu mai sunt multe de salvat si purceaua e moarta-n cotineata, va cer scuze @Yumii @ElenaYo @Melissa dar in special @Madalinaa si lu' indianca aia de langa tine pt toate balariile pe care vi le-am facut iarna asta.

Consider ca e mai important sa constientizezi, macar in ultimul ceas si sa incerci sa te schimbi. (referitor la orice)

Va urez "spor la treaba si distractie placuta" acolo unde va desfasurati activitatea in prezent, dar si "o primavara frumoasa" plina de floricele voua si tuturor fetelor de pe aceasta comunitate care ne indura pe noi, boii din CS, deloc neglijabili ca numar. Byebye

• Like 3
  • UP 2
  • Ador 3
  • Fortzaaaa 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate