• Like 4
  • UP 1
  • Mor de râs 1
  • Dislike 1
Sari la conținut

Postări Recomandate

• Administrator
Postat

Să iubesc, să am milă, să aştept, să mă desăvârşesc. O scară a monotoniei, când n-ai vrut să fii un dobitoc sub cer şi niciun milog în zarea stearpă a unui oarecare absolut - E.C (Emil Cioran)

• Administrator
Postat

Zile, săptămâni, luni întregi în care nu pot să fac nimic, să simt nimic: sunt lemn, sunt piatră, sunt abstracție. Refuz să-mi imaginez ce poate prevesti o asemenea stare. E ca și cum toate ființele ar fi moarte, iar eu, supraviețuitorul - mai mort chiar decât ele. - Emil Cioran, Caiete.

• 3 săptămâni mai târziu...
  • 3 luni mai târziu...
  • Administrator
Postat

„Adevărul pe care nimeni nu-l spune e că viața nu e făcută pentru a fi frumoasă sau corectă. E un lanț trofic al dezamăgirii, în care cei slabi sunt striviți, iar cei puternici devin monștri. Nu există justiție, nu există echilibru, doar haos ordonat sub aparența unei rutine zilnice. Și oricât te-ai zbate, sfârșitul e același: un mormânt rece și o lume care merge mai departe, ca și cum n-ai fi existat vreodată.”
— "C.", sinistru și filozofic

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Din păcate, conținutul tău conține termeni pe care nu îi permitem. Te rugăm să editezi conținutul pentru a elimina cuvintele evidențiate de mai jos.
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Restabiliți configurația implicită

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate