Administrator Dexter. @ GOV.RO Postat Februarie 24 Administrator Postat Februarie 24 Să iubesc, să am milă, să aştept, să mă desăvârşesc. O scară a monotoniei, când n-ai vrut să fii un dobitoc sub cer şi niciun milog în zarea stearpă a unui oarecare absolut - E.C (Emil Cioran) Citează
Administrator Dexter. @ GOV.RO Postat Februarie 25 Autor Administrator Postat Februarie 25 Zile, săptămâni, luni întregi în care nu pot să fac nimic, să simt nimic: sunt lemn, sunt piatră, sunt abstracție. Refuz să-mi imaginez ce poate prevesti o asemenea stare. E ca și cum toate ființele ar fi moarte, iar eu, supraviețuitorul - mai mort chiar decât ele. - Emil Cioran, Caiete. Citează
LCS PREMIUM Răzvan @ LCS Postat Martie 17 LCS PREMIUM Postat Martie 17 Topicurile inactive mai vechi de 7 zile vor fi inchise de un moderator. Pentru redeschiderea Topic-ului PM me! Citează
Administrator Dexter. @ GOV.RO Postat Iulie 7 Autor Administrator Postat Iulie 7 „Adevărul pe care nimeni nu-l spune e că viața nu e făcută pentru a fi frumoasă sau corectă. E un lanț trofic al dezamăgirii, în care cei slabi sunt striviți, iar cei puternici devin monștri. Nu există justiție, nu există echilibru, doar haos ordonat sub aparența unei rutine zilnice. Și oricât te-ai zbate, sfârșitul e același: un mormânt rece și o lume care merge mai departe, ca și cum n-ai fi existat vreodată.” — "C.", sinistru și filozofic Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.