LCS PREMIUM Răzvan @ LCS Postat Februarie 23 LCS PREMIUM Postat Februarie 23 „Învingătorii nu renunță niciodată, iar cei care renunță nu câștigă niciodată.” – Vince Lombardi 2
LCS PREMIUM Răzvan @ LCS Postat Martie 17 Autor LCS PREMIUM Postat Martie 17 “O nava este in siguranta in port, dar nu pentru asta au fost inventate panzele.” 1
LCS PREMIUM Răzvan @ LCS Postat Aprilie 8 Autor LCS PREMIUM Postat Aprilie 8 „Eşecul nu este căderea, ci actul de a nu te ridica.” – Mary Pickford 1
LCS PREMIUM Răzvan @ LCS Postat Aprilie 8 Autor LCS PREMIUM Postat Aprilie 8 „Dacă vrei să fii un învingător în viață, trebuie să depășești constant cea mai bună variantă a ta.” – Robert Kiyosaki 1
LCS PREMIUM Răzvan @ LCS Postat Aprilie 10 Autor LCS PREMIUM Postat Aprilie 10 „Toate visele noastre pot deveni realitate dacă avem curajul de a le urma.” – Walt Disney 1
LCS PREMIUM Răzvan @ LCS Postat Aprilie 10 Autor LCS PREMIUM Postat Aprilie 10 „Nu invidiez pe nimeni, deoarece îmi voi trăi viața așa cum vreau s-o trăiesc.” – Ryan Lochte 1
LCS PREMIUM Răzvan @ LCS Postat Aprilie 15 Autor LCS PREMIUM Postat Aprilie 15 O iubire pe care eşti nevoit să o păzeşti nu reprezintă nimic. Octavian Paler 1
LCS PREMIUM Răzvan @ LCS Postat Aprilie 15 Autor LCS PREMIUM Postat Aprilie 15 Te iubesc nu doar pentru ceea ce ești, ci și pentru ceea ce sunt eu când sunt în preajma ta. Roy Croft 1
LCS PREMIUM Răzvan @ LCS Postat Mai 10 Autor LCS PREMIUM Postat Mai 10 Trebuie să iubești pe oricine, orice, oricum, numai să iubești. – Alexandre Dumas 1
LCS PREMIUM Răzvan @ LCS Postat Mai 10 Autor LCS PREMIUM Postat Mai 10 Te iubesc nu doar pentru ceea ce ești, ci și pentru ceea ce sunt eu când sunt în preajma ta. Roy Croft 1
Global-Moderators PlayZeeK. # GFX Postat Iunie 21 Global-Moderators Postat Iunie 21 Topicurile inactive mai mult de 7 zile vor fi inchise Comform Regulament-ului
Postări Recomandate