sakee. Postat 10 ore în urmă Postat 10 ore în urmă 1.Your name on server:sakee 2.Your real name:Andrei 3.How many hours can you stay on server per day?:5-6h 4.Why do you want to be a part of our team?:pentru ca ma tin de treaba si stiu ce fac. 5.Your age:16 6.Describe yourself in at least 20-25 words:Salut ma numesc Andrei am 16 ani si vreau sa reintru in staff deoarece am vazut ca incep toti playeri sa injure si sa isi faca de cap si asi vrea sa nu mai fie asa Citează
JaNgUl Postat 10 ore în urmă Postat 10 ore în urmă Nu stiu ce s-a intamplat in trecut dar din partea mea are Pro. Citează
Kaciatko Postat 10 ore în urmă Postat 10 ore în urmă (editat) For me yes.Its a great man Sakee. Editat 10 ore în urmă de Kaciatko Citează
-bk- @ Dumy Postat 7 ore în urmă Postat 7 ore în urmă Eu raman la aceasi parere pe care am scris-o pe discord . Avem nevoie de activitate dar activitate stand spec , pe playeri nu jucand ... Contra momentan . 1 Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.