Sari la conținut

[INTERVIU] Prince of Hell 糸 - Manager [GO & DEVILSCAPE].LeagueCs.Ro

Postări Recomandate

Postat

Zvya-HOv-2.png

Bine v-am găsit la un nou interviu din proiectul "Părerea managerilor contează" din cadrul LEAGUECS

În acest interviu suntem alături de @Prince of Hell 糸

INFO

Comunitatea LEAGUECS vine cu un nou proiect în cadrul zonei de interviuri și anume "PĂREREA MANAGERILOR CONTEAZĂ", oferindu-ne o imagine clară asupra serverelor de joc, aflierea acestora în comunitate și modalităților prin care putem susține managerii serverelor afiliate LEAGUECS. Prin interviurile susținute avem ca scop îmbunătățirea relației de comunicare dintre staff-ul comunității și managerii serverelor de joc, cât și beneficiile pe care le putem acorda pentru a menține un climat optim de joc. 

VIAȚA PERSONALĂ

Reporter Răzvan: Cum te numești, câți ani ai și unde locuiești?

[GO & DEVILSCAPE]Prince of Hell 糸:  Salut,ma numesc Marian,am 22 de ani si sunt din Targu Mures.

Reporter Răzvan: Ce îți place să faci în timpul liber?

[GO & DEVILSCAPE]Prince of Hell 糸: In timpul liber imi place sa editez,sa testez lucruri noi si sa ma uit la filme.

Reporter Răzvan: Unde te vezi peste 10 ani?

[GO & DEVILSCAPE]Prince of Hell 糸: Peste 10 ani ma vad la casa mea cu o familie fericita!

Reporter Răzvan: Ce abilitate ai vrea să stăpânești?

[GO & DEVILSCAPE]Prince of Hell 糸: Sincer,as vrea sa stapanesc abilitatea de a face lumea mai buna...

Reporter Răzvan: Ce titlu de film descrie cel mai bine viața ta?

[GO & DEVILSCAPE]Prince of Hell 糸:  Sincer,nu stiu...sunt multe filme care m-ar caracteriza dar unul sincer ar fii The Karate Kid (Nu imi place sa renunt asa de usor)

Reporter Răzvan: Care este cel mai bun mod de a începe ziua?

[GO & DEVILSCAPE]Prince of Hell 糸: Cel mau bun mod sa incepi ziua este cu o rugaciune si cu credinta in tine!

Reporter Răzvan: Cât de diferită era viața ta acum un an?

[GO & DEVILSCAPE]Prince of Hell 糸: Daca stau si ma gandesc,acum un an nu stiam de mine,nu stiam ce vreau de la viata...

Reporter Răzvan:  Unde este cel mai interesant loc în care ai fost?

[GO & DEVILSCAPE]Prince of Hell 糸: Sincer,a fost un "Muzeu de masini din Germania"

Reporter Răzvan: Enumeră-mi te rog câteva dintre calitățile și defectele tale.

[GO & DEVILSCAPE]Prince of Hell 糸: Nu am chiar atat de multe defecte,unul important este ca ma enervez repede uneori,si altul nu stiu sa iti spun..

Reporter Răzvan: În ce oraș ți-ar plăcea cel mai mult să trăiești?

[GO & DEVILSCAPE]Prince of Hell 糸: Sincer,imi place foarte mult Arges,acolo e foarte linistit.

Reporter Răzvan: Care ar fi modul tău ideal de a petrece weekend-ul?

[GO & DEVILSCAPE]Prince of Hell 糸: Cu prietenii,familia dar mai ales cu fratele meu.

Reporter Răzvan: Ce lucru îți dorești cu adevărat, dar nu îți poți permite încă?

[GO & DEVILSCAPE]Prince of Hell 糸: Cel mai important lucru pe care inca nu mi l permit este sa am casa mea,mai am putin dar curand imi indeplinesc si acest vis.

Reporter Răzvan: Ce gen de muzică asculți? Dacă ai o melodie preferată, spune-ne și nouă, care este aceasta?

[GO & DEVILSCAPE]Prince of Hell 糸: Ascult trap,ca sa iti dau o piesa ce imi place iti dau aceasta piesa,Ahzee - DADA

MEDIU VIRTUAL

Reporter Răzvan: Poți enumeră 5 membrii din STAFF ce îți sunt prieteni? Și să ne spui, de ce i-ai ales pe aceștia?

[GO & DEVILSCAPE]Prince of Hell 糸: Nu cred ca ar fii chiar 5 dar,stiu cativa @XeNnON @Dark4Ev3R@ro_darius @ExTenZiE.. @Curentz si uite ca sunt chiar 5

Reporter Răzvan: Cum ai aflat de comunitatea LEAGUECS?

[GO & DEVILSCAPE]Prince of Hell 糸: De aceasta comunitate stiu de multa vreme,chiar de pe la inceput cand sa deschis,jucam pe servere foarte vechi de aici.

Reporter Răzvan: Ce părere ai despre comunitatea LEAGUECS & administrația acesteia?

[GO & DEVILSCAPE]Prince of Hell 糸: Comunitatea e ce trebuie,administratia isi face treaba si oamenii sunt buni la suflet.

Reporter Răzvan: Ai oameni în comunitate pe care îi poți numi prieteni?

[GO & DEVILSCAPE]Prince of Hell 糸: Da,am ce-i pe care i-am enumerat mai sus imi sunt prieteni

Reporter Răzvan: Ai vreun server favorit din comunitate? 

[GO & DEVILSCAPE]Prince of Hell 糸: Da,Go.Leaguecs.Ro,Devilscape.Leaguecs.Ro,Escape.Leaguecs.ro

Reporter Răzvan: Ce mesaj ai pentru membrii comunității LeagueCS?

[GO & DEVILSCAPE]Prince of Hell 糸: Un mesaj pentru toti ar fii : Fiti voi insiva,nu conteaza cine ce spune atat timp cat voi stiti ca sunteti bine asa cum sunteti.

Reporter Răzvan:Cum crezi că va arăta LeagueCS în următorii 3 ani?

[GO & DEVILSCAPE]Prince of Hell 糸Va fii cea mai mare comunitate de Gaming din lume!

Îți mulțumesc pentru că ai acceptat să susții acest interviu cu mine, @Prince of Hell 糸

Vă mulțumesc pentru atenție!

• Răzvan @ LCS a schimbat titlul în [INTERVIU] Prince of Hell 糸 - Manager [GO & DEVILSCAPE].LeagueCs.Ro

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Din păcate, conținutul tău conține termeni pe care nu îi permitem. Te rugăm să editezi conținutul pentru a elimina cuvintele evidențiate de mai jos.
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Restabiliți configurația implicită

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate