Administrator RĂDUCU Postat Joi la 09:30 Administrator Postat Joi la 09:30 Bine v-am gasit la un nou interviu in cadrul proiectului LEAGUECS! In acest interviu suntem alaturi de @Sergentu! Reporter - RĂDUCU: Salut @Sergentu! Iti multumesc ca ai acceptat invitatia mea pentru acest interviu! GFX Designer - Sergentu: Salut, cu drag, plăcerea e de partea mea. Reporter - RĂDUCU: Cum te numești, câți ani ai și unde locuiești? GFX Designer - Sergentu: Mă numesc Mario, am 19 ani și sunt din Cluj-Napoca. Reporter - RĂDUCU: Ce îți place să faci în timpul liber? GFX Designer - Sergentu: Ascult multă muzică in general. Reporter - RĂDUCU: Ce abilitate ai vrea să stăpânești? GFX Designer - Sergentu: - Reporter - RĂDUCU: Cât de diferită era viața ta acum un an? GFX Designer - Sergentu: Nu era foarte diferită, singura schimbare majora a fost cu siguranța inceperea facultații. Reporter - RĂDUCU: Enumeră-mi te rog câteva dintre calitățile și defectele tale. GFX Designer - Sergentu: Probabil cel mai mare defect al meu este ego-ul, iar despre calitați, prefer să le aud de la ceilalți din jur. Reporter - RĂDUCU: Ce lucru îți dorești cu adevărat, dar nu îți poți permite încă? GFX Designer - Sergentu: Un GT 63, da vine el pana la urmă. Reporter - RĂDUCU: Care a fost cel mai fericit moment al vieții tale? GFX Designer - Sergentu: Greu de răspuns, consider că fiecare moment fericit are locul lui, îmi e greu să fac o ierarhie. Reporter - RĂDUCU: Care este singurul lucru pe care ți-ai dori să îl schimbi la tine? GFX Designer - Sergentu: Programul de somn. Reporter - RĂDUCU: Care este cea mai mare frică a ta? GFX Designer - Sergentu: Esecul. Reporter - RĂDUCU: Dacă un duh ți-ar împlini trei dorințe, care ar fi acestea? GFX Designer - Sergentu: Mi-aș dori de 3 ori să scap mai repede de matematica din politehnică :)) Reporter - RĂDUCU: Iti multumesc pentru raspunsurile date, acum vom trece la o serie de intrebari despre lumea "virtuala", esti pregătită? GFX Designer - Sergentu: Sigur. LUME VIRTUALA: @Sergentu Reporter - RĂDUCU: Ai oameni în comunitate pe care îi poți numi prieteni? GFX Designer - Sergentu: Cred că "prieten" este mult spus, însă am oameni cu care mă înțeleg foarte bine. Reporter - RĂDUCU: Ce te-a făcut să-ți alegi acest nume? GFX Designer - Sergentu: Este o porecla veche. Reporter - RĂDUCU: Ce jocuri preferi să joci? GFX Designer - Sergentu: CS2, cam asta e singurul pe care-l joc. Reporter - RĂDUCU: Cu ce membru/membri de pe comunitatea LEAGUECS ți-ai dorii să te vezi și în realitate? GFX Designer - Sergentu: Probabil cu @L0rd Zeno, având in vedere că ne cunoastem de aproximativ 4 ani și mi-a fost "mentor" pe partea de design. Reporter - RĂDUCU: Cum ai aflat de comunitatea LEAGUECS? GFX Designer - Sergentu: Căutam pe google o comunitate cu secțiunea de "Design" activă, si am gasit-o pe aceasta. Reporter - RĂDUCU: Ce părere ai despre comunitatea LEAGUECS & administrația acesteia? GFX Designer - Sergentu: Una foarte bună, atat staff-ul, cat si comunitatea dau dovadă de profesionalism. Reporter - RĂDUCU: Ce mesaj ai pentru membrii comunității Leaguecs? GFX Designer - Sergentu: Vă salut pe toti, sunteți toți niște oameni faini. Reporter - RĂDUCU: Multumesc ca ai dorit sa participi la acest interviu! O zi frumoasa iti doresc! GFX Designer - Sergentu: Mulțumesc si eu, baftă! Acesta a fost interviul sustinut de catre @RĂDUCU& @Sergentu! Multumim pentru timpul acordat. O nota de la 1 la 10. Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.