Răzvan @ LCS Postat Miercuri la 16:40 Postat Miercuri la 16:40 Bine v-am găsit la un nou interviu din proiectul "Părerea managerilor contează" din cadrul LEAGUECS În acest interviu suntem alături de @Marshall @csgo INFO Comunitatea LEAGUECS vine cu un nou proiect în cadrul zonei de interviuri și anume "PĂREREA MANAGERILOR CONTEAZĂ", oferindu-ne o imagine clară asupra serverelor de joc, aflierea acestora în comunitate și modalităților prin care putem susține managerii serverelor afiliate LEAGUECS. Prin interviurile susținute avem ca scop îmbunătățirea relației de comunicare dintre staff-ul comunității și managerii serverelor de joc, cât și beneficiile pe care le putem acorda pentru a menține un climat optim de joc. VIAȚA PERSONALĂ Reporter Răzvan: Cum te numești, câți ani ai și unde locuiești? [CSGO]Marshall @csgo: Ma numesc Artiom, am 25 de ani, sunt din Republica Moldova, Chisinau. Reporter Răzvan: Ce îți place să faci în timpul liber? [CSGO]Marshall @csgo: Petrec timpul acasa cu familia, cateodata le acord timp prea putin din cauza job-ului. Reporter Răzvan: Unde te vezi peste 10 ani? [CSGO]Marshall @csgo: Ma vad tot aici la mine acasa in Moldova. Voi fi nevoit sa i-au credit de la banca sa imi cumpar apartament, trec anii poate imi gasesc si eu o fata. Nu prea am incredere in femei, dar cred ca o voi gasi neaparat! Reporter Răzvan: Ce abilitate ai vrea să stăpânești? Rabdarea! [CSGO]Marshall @csgo: Ce titlu de film descrie cel mai bine viața ta? The 40 Year Old Virgin18+ Reporter Răzvan: Care este cel mai bun mod de a începe ziua? [CSGO]Marshall @csgo: Te trezesti, servesti cafeaua, astepti transportul public, te certi cu o baba in transportul public din cauza unui scaun, ajungi la munca, dai de aceeasi baba din troleu in oficiu pentru a o deservi cu intrebari legate de telecomunicatii, va cereti scuze unul fata de altul si dupa ai o zi reusita! ( Am avut 7 zile la rand asemenea tip de clienti, recomand! ) Reporter Răzvan: Cât de diferită era viața ta acum un an? [CSGO]Marshall @csgo: M-am maturizat, incep sa vad lucrurile altfel, am devenit mai atent la mici detalii. Nu m-am imbogatit timp de un an nu am ridicat munti. Am ramas acelasi om simplu, muncitor si grijuliu. Reporter Răzvan: Unde este cel mai interesant loc în care ai fost? [CSGO]Marshall @csgo: Brasov, Romania Reporter Răzvan: Enumeră-mi te rog câteva dintre calitățile și defectele tale. [CSGO]Marshall @csgo: Din calitati as enumera: bunatatea, invatarea pro-activa, flexibilitatea, adaptabilitatea la conditii noi de munca, abilitatea de a nu zice "nu" clientilor/oamenilor si incercarea de ai ajuta sa isi rezolve intrebarea. Defecte: Am un time-management de rahat, i-au prea multe sarcini asupra mea si nu toate le duc pana la capat. Imi fac grija foarte mult de cel apropiat mie, dar nu ma gandesc niciodata la mine si la ce probleme am. Reporter Răzvan: În ce oraș ți-ar plăcea cel mai mult să trăiești? [CSGO]Marshall @csgo: Complicat de raspuns... sa fie Amsterdam. Nu am fost niciodata acolo, dar din poze si mai multe filme mi-a placut enorm acest oras. Reporter Răzvan: Care ar fi modul tău ideal de a petrece weekend-ul? [CSGO]Marshall @csgo: Nu prea am prieteni, prietenii apar doar cand la tine e tot bine. Dispar atunci cand o duci rau. O dedic in majoritatea cazurilor activitatii pe server Reporte Răzvan: Ce lucru îți dorești cu adevărat, dar nu îți poți permite încă? [CSGO]Marshall @csgo: A-i auzit presupun de fraza, ca nu conteaza banii, conteaza sa fii sanatos si le dobandesti pe restul cu timpul. Intr-o oarecare masura sunt de acord. Insa, as dori sa i-au toti banii de la hotii mei din tara si m-as duce la fiecare batranica si la fiecare persoana cu "necesitati speciale" sa ma impart cu ei. Achit taxe la stat de 7 ani, ca mine sunt foarte multi, foarte putine schimbari vad. Multi se asteapta la noi ca va veni rusu si vom avea "salam" la 10 ruble rusesti! Toata speranta la tineri ca o vom duce mai bine si nu vom sta cu mana intinsa. Reporter Răzvan: Ce gen de muzică asculți?Dacă ai o melodie preferată, spune-ne și nouă, care este aceasta? [CSGO]Marshall @csgo: Melodia preferata: Imagine Dragons: Wrecked. Ascult de toate. MEDIU VIRTUAL Reporter Răzvan: Poți enumeră 5 membrii din STAFF ce îți sunt prieteni? Și să ne spui, de ce i-ai ales pe aceștia? [CSGO]Marshall @csgo: @Supreme NTM @SaRss @x-project @T-Bag @X-TreamPrimii 4 membri imi sunt buni prieteni in lumea virtuala, am activat pe serverul Ama ca admin, dupa ca detinator pe o perioada de 2 ani. Zilnic comunicam si rezolvam intrebarile pentru o buna-dezvoltare a serverului. De X-Tream, l-am adaugat aici din motiv ca il respect. Nu suntem prieteni, nu am baut impreuna, nu am facut cladiri impreuna, insa il respect pentru simplul fapt ca Leaguecs pana acum exista. Reporter Răzvan: Cum ai aflat de comunitatea LEAGUECS? [CSGO]Marshall @csgo: M-a chemat un prieten la mix. Eu care toata viata stau pe public si nu auzisem de mix fastcap... Dupa un meci pe dust2 am trecut la verificare. Cu fraze da-mi wg, da-mi supremo, da-mi teamviewer. Aveam o presimtire ca in 5 minute imi cerea si cardul si parola :)))). Prima impresie nu a fost una buna. Pe urma am ales un server public . Am intrat pe toate serverele de pe Leaguecs. Dupa mod, ping, dupa cum ruleaza, am ales serverul Ama. Reporter Răzvan: Ce părere ai despre comunitatea LEAGUECS & administrația acesteia? [CSGO]Marshall @csgo: Dat fiind faptul ca Leaguecs deja e de ani buni in gaming, pot spune ca administratia e una competenta, mereu cu gandul la userii existenti. Toate sectiunile de pe forum sunt cu topic-uri, la topic-uri se raspund. Acest lucru da dovada, ca contentul postat de catre moderatori, super-moderatori, administratori etc, este unul interesant . Reporter Răzvan: Ai oameni în comunitate pe care îi poți numi prieteni? [CSGO]Marshall @csgo: Deocamdata nu, dar nu e tarziu Reporter Răzvan: Ai vreun server favorit din comunitate? [CSGO]Marshall @csgo: ama.Leaguecs.ro csgo.Leaguecs.ro Reporter Răzvan: Ce mesaj ai pentru membrii comunității LeagueCS? [CSGO]Marshall @csgo: Fiti mai buni. Daca aveti pana la 18 ani si fumati, va drogati, injurati de morti,straini, tamaie, parastas si credeti asa ca sunteti maturi... va gresiti. Faceti o schimbare, nu zic sa stati 24/7 in carti... Mai iesiti la plimbare, faceti cunostinte noi, dedicati timp parintilor, dedicati timp calatoriilor prin Romania ca aveti foarte multe locuri frumoase, ai nevoie de mult timp ca sa vizitezi tot. Sa apreciati contentul publicat de catre membrii staff-ului, sa votati serverele pentru a fi mereu pe primele pozitii. Daca munciti undeva: Sa fiti vazuti la munca si sa fiti avansati! Daca invatati undeva: Sa sustineti cu succes examenele, si sa va gasiti un job bine-platit! Reporter Răzvan: Cum crezi că va arăta LeagueCS în următorii 3 ani? [CSGO]Marshall @csgo: Sa iti zic sincer, eu nu stiu ce va fi maine. Zic multumesc celui de sus ca azi m-am trezit. Dar sper ca va fi la fel de bine ca si in 2025. Cu oameni extraordinari si dedicati! Îți mulțumesc pentru că ai acceptat să susții acest interviu cu mine, @Marshall @csgo Vă mulțumesc pentru atenție! 4 1 Citează
Administrator devylinn @ LCS Postat Miercuri la 16:48 Administrator Postat Miercuri la 16:48 Niste intrebari si raspunsuri complexe sa zic asa, felicitari la amandoi ! 1 1 Citează
Global-Moderators Dexter. @ GOV.RO Postat Joi la 07:25 Global-Moderators Postat Joi la 07:25 Frumos, îmi place! keep it up. Citează
Fondator X-Tream Postat Joi la 11:00 Fondator Postat Joi la 11:00 Cu toate ca nu am interactionat prea mult, iti multumesc pentru aprecieri. LeagueCS exista si astazi, dupa aproape 7 ani, datorita voua, celor care ati fost, sunteti sau o sa fiti "parte" din comunitatea asta. LeagueCS exista datorita oamenilor care au facut parte din staff-ul acestei comunitati sau care fac parte, ca fiecare a pus cate o caramida la baza LeagueCS. Eu doar administrez comunitatea, iar cand vad ca lucrurile nu merg in directia dorita, sunt nevoit sa iau anumite masuri, care, poate, de multe ori, nu sunt pe placul unora! Cat despre interviu, felicitari voua! 2 Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.