Administrator RĂDUCU Postat Februarie 18 Administrator Postat Februarie 18 Bine v-am găsit la un nou interviu din proiectul "Părerea managerilor contează" din cadrul LEAGUECS În acest interviu suntem alături de @BadBoy06 INFO Comunitatea LEAGUECS vine cu un nou proiect în cadrul zonei de interviuri și anume "PĂREREA MANAGERILOR CONTEAZĂ", oferindu-ne o imagine clară asupra serverelor de joc, aflierea acestora în comunitate și modalităților prin care putem susține managerii serverelor afiliate LEAGUECS. Prin interviurile susținute avem ca scop îmbunătățirea relației de comunicare dintre staff-ul comunității și managerii serverelor de joc, cât și beneficiile pe care le putem acorda pentru a menține un climat optim de joc. VIAȚA PERSONALĂ Reporter RĂDUCU: Cum te numești, câți ani ai și unde locuiești? [RESPAWN] Badboy06: Mă numesc David și fac 26 de ani în vară. Reporter RĂDUCU: Ce îți place să faci în timpul liber? [RESPAWN] Badboy06: Nu prea am timp liber, sunt ocupat mult cu munca. Reporter RĂDUCU: Ce titlu de film descrie cel mai bine viața ta? [RESPAWN] Badboy06: Nu mă uit la filme. Reporter RĂDUCU: Care este cel mai bun mod de a începe ziua? [RESPAWN] Badboy06: O cafea și direct la muncă. Reporter RĂDUCU: Unde este cel mai interesant loc în care ai fost? [RESPAWN] Badboy06: Nu prea merg nicăieri, nu am timp, prea multă muncă. Reporter RĂDUCU: În ce oraș ți-ar plăcea cel mai mult să trăiești? [RESPAWN] Badboy06: Prefer satele, nu îmi plac orașele. Reporter RĂDUCU: Care ar fi modul tău ideal de a petrece weekend-ul? [RESPAWN] Badboy06: Atâta timp cât nu lucrez, stau la PC. Reporter RĂDUCU: Ce lucru îți dorești cu adevărat, dar nu îți poți permite încă? [RESPAWN] Badboy06: Sunt multe lucruri pe care le-aș putea spune, dar dacă ar fi să aleg unul, aș spune BMW. Reporter RĂDUCU: Ce gen de muzică asculți? Dacă ai o melodie preferată, spune-ne și nouă, care este aceasta? [RESPAWN] Badboy06: Ascult doar muzică chinezească, nu am o melodie preferată. Reporter RĂDUCU: Ai vreun regret din timpul vieții? [RESPAWN] Badboy06: Da, pentru că nu am învățat cât trebuia. :))) Reporter RĂDUCU: Practici vreun sport? Daca da, ce fel de sport? [RESPAWN] Badboy06: Nu practic niciun sport. MEDIUL ONLINE Reporter RĂDUCU: Care este jocul tău preferat? [RESPAWN] Badboy06: Jocul meu preferat este CS 1.6. Reporter RĂDUCU: Câte ore pe zi petreci in mediul online? [RESPAWN] Badboy06: Joc destul de mult, chiar și jumătate de zi, dacă nu sunt la muncă. :))) Reporter RĂDUCU: Ce server de joc administrezi? [RESPAWN] Badboy06: Modul meu preferat este CS 1.6 Respawn (RESPAWN.LEAGUECS.RO). Reporter RĂDUCU: Ce te-a făcut să alegi comunitatea Leaguecs pentru afilierea serverului tău? [RESPAWN] Badboy06: Am fost chemat de mulți. Ultimul care m-a chemat a fost @aLN. :)) Știam comunitatea de mult timp, plus că jucam înainte la @FritZ. Reporter RĂDUCU: Consideri că administrația Leaguecs este la dispoziția ta și te ajută în scurt timp? [RESPAWN] Badboy06: Da, nu am întâmpinat probleme, dar sunt destul de sigur că există. Reporter RĂDUCU: Comunitatea Leaguecs îți poate oferi mai mult sprijin pentru serverul tău? Dacă da, cu ce crezi că te-ar putea ajuta comunitatea Leaguecs? [RESPAWN] Badboy06: Aș zice că la pluginuri sau la jucătorii de pe server, având în vedere cât de mare este comunitatea. Reporter RĂDUCU: Ai fi de acord ca pe viitor să participi la anumite concursuri ce oferă beneficii pentru serverul tău? [RESPAWN] Badboy06: Da, depinde despre ce este vorba! Îți mulțumesc pentru că ai acceptat să susții acest interviu cu mine, @BadBoy06! Răspunsuri simple și la obiect! Vă mulțumesc pentru atenție! Cu stimă, RĂDUCU (Reporter LeagueCS). 1 Citează
Răzvan @ LCS Postat Februarie 18 Postat Februarie 18 Felicitări amândurora pentru interviu, frumos. Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.