Răzvan @ LCS Postat Marți la 08:53 Postat Marți la 08:53 Bine v-am găsit la un nou interviu din proiectul "Părerea managerilor contează" din cadrul LEAGUECS În acest interviu suntem alături de @ella. INFO Comunitatea LEAGUECS vine cu un nou proiect în cadrul zonei de interviuri și anume "PĂREREA MANAGERILOR CONTEAZĂ", oferindu-ne o imagine clară asupra serverelor de joc, aflierea acestora în comunitate și modalităților prin care putem susține managerii serverelor afiliate LEAGUECS. Prin interviurile susținute avem ca scop îmbunătățirea relației de comunicare dintre staff-ul comunității și managerii serverelor de joc, cât și beneficiile pe care le putem acorda pentru a menține un climat optim de joc. VIAȚĂ PERSONALĂ Reporter Răzvan: Cum te numești, câți ani ai și unde locuiești? [CSGO] Ellaa: Numele meu este Elena, nu se intreaba o doamna .. varsta, locuiesc in Ilfov ! Reporter Răzvan: Ce îți place să faci în timpul liber? [CSGO] Ellaa: Imi place sa joc cs pentru relaxare ! Reporter Răzvan: Unde te vezi peste 10 ani? [CSGO] Ellaa: In alte locuri ma vad doar in concediu, imi iubesc tara asa cum este ea si nu as parasi.o pentru nimic .. Reporter Răzvan: Ce abilitate ai vrea să stăpânești? [CSGO] Ellaa: Aceea de convingere, as vrea sa schimb gandirea oamenilor , sa nu mai voteze hotii ... Reporter Răzvan: Ce titlu de film descrie cel mai bine viața ta? [CSGO] Ellaa: As face propriul film, am atatea scenarii din viata reala ! Cum l.as numii ? " Cineva acolo sus te iubeste !" Reporter Răzvan: Care este cel mai bun mod de a începe ziua? [CSGO] Ellaa: O cafeluta cu bob si ai o zi minunata ! Reporter Răzvan: Cât de diferită era viața ta acum un an? [CSGO] Ellaa: Daca ma intreba.i de acum 3 ani, da .. era foarte diferita ( mult mai bine acum ) ! Reporter Răzvan: Unde este cel mai interesant loc în care ai fost? [CSGO] Ellaa: Am colindat toata tara, avem o tara atat de frumoasa ... fiecare loc in care am fost are ceva special ! Reporter Răzvan: Enumeră-mi te rog câteva dintre calitățile și defectele tale. [CSGO] Ellaa: Nu imi place sa ma laud , imi place ca persoana cu care stau de vorba sa imi aprecieze si sa imi descopere calitatile si defectele ! Reporter Răzvan: În ce oraș ți-ar plăcea cel mai mult să trăiești? [CSGO] Ellaa: In locul natal, nu este cel mai frumos loc de pe pamant, dar daca as fi departe sigur mi.ar fi dor ... ma leaga amintiri de el !! Reporter Răzvan: Care ar fi modul tău ideal de a petrece weekend-ul? [CSGO] Ellaa: La munte langa un raulet, e perfect ! Reporter Răzvan: Ce lucru îți dorești cu adevărat, dar nu îți poți permite încă? [CSGO] Ellaa: Sa mai am o fetita ! Si nu e vorba de permis , sunt altele la mijloc... Reporter Răzvan: ce gen de muzică asculți? Dacă ai o melodie preferată, spune-ne și nouă, care este aceasta? [CSGO] Ellaa: Ascult orice gen de muzica, mai putin manele ... clasica , rock .. Aceasta melodie m.a cucerit de 2 -3 zile : MEDIU VIRTUAL Reporter Răzvan: Cum ai aflat de comunitatea LEAGUECS? [CSGO] Ellaa: Nu mai tin minte exact, intram pe comunitati sa vad ce au fiecare in plus sau minus fata ce ce aveam noi .. Reporter Răzvan: Ce părere ai despre comunitatea LEAGUECS & administrația acesteia? [CSGO] Ellaa: Am o parere buna, ii vad uniti si asta este lucrul cel mai important ! Reporter Răzvan: Ai oameni în comunitate pe care îi poți numi prieteni? [CSGO] Ellaa: Da, sunt ! Reporter Răzvan: Ai vreun server favorit din comunitate? [CSGO] Ellaa: Clar, CSGO serverul nostru ! Reporter Răzvan: Ce mesaj ai pentru membrii comunității LeagueCS? [CSGO] Ellaa: Sunteti unde trebuie ! Reporter Răzvan: Cum crezi că va arăta LeagueCS în următorii 3 ani? [CSGO] Ellaa: La fel de bine ca acum sau poate chiar cu cateva schimbari ! Îți mulțumesc pentru că ai acceptat să susții acest interviu cu mine, @ella. Vă mulțumesc pentru atenție! 2 Citează
PlayZeeK. # GFX Postat Marți la 08:58 Postat Marți la 08:58 Frumos 10 /10 nu am ce zice felicitări 2 Citează
Administrator devylinn @ LCS Postat Marți la 09:01 Administrator Postat Marți la 09:01 Esti din Ilfov? Poate ne vedem intr-o zi la o cafea, lucrez tot in Ilfov, acum depinde si in ce parte stai Frumos interviu! Nota 10/10. 2 Citează
Administrator #bomboNele @LGS Postat Marți la 09:02 Administrator Postat Marți la 09:02 Foarte frumos interviul ! multumim pentru timpul acordat. 2 Citează
Global-Moderators Dexter. @ GOV.RO Postat Marți la 10:54 Global-Moderators Postat Marți la 10:54 ella, dacă ești persoana de o cunosc eu, ești o veterană de pe fostul proiect "ecila." btw, interviul este ok, ți-a dat-o frumos cu 'vârsta doamnei.', mi-a plăcut. 1 Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.