Răzvan @ LCS Postat Duminică la 17:09 Postat Duminică la 17:09 Bine v-am găsit la un nou interviu din proiectul "Părerea managerilor contează" din cadrul LEAGUECS În acest interviu suntem alături de @XeNnON INFO Comunitatea LEAGUECS vine cu un nou proiect în cadrul zonei de interviuri și anume "PĂREREA MANAGERILOR CONTEAZĂ", oferindu-ne o imagine clară asupra serverelor de joc, aflierea acestora în comunitate și modalităților prin care putem susține managerii serverelor afiliate LEAGUECS. Prin interviurile susținute avem ca scop îmbunătățirea relației de comunicare dintre staff-ul comunității și managerii serverelor de joc, cât și beneficiile pe care le putem acorda pentru a menține un climat optim de joc. Reporter Răzvan: Cum te numești, câți ani ai și unde locuiești? [DEVILSCAPE] XeNnON: Ma numesc Robert , am 20 de ani si locuiesc in Iasi Reporter Răzvan: Ce îți place să faci în timpul liber? [DEVILSCAPE] XeNnON: in timpu liber imi place sa invat scripting legat de noi jocuri , sa lucrez la teme ips si sa calatoresc Reporter Răzvan: Unde te vezi peste 10 ani? [DEVILSCAPE] XeNnON: Peste 10 ani m-as vedea stabilit cu o femeie si cu 1 copil si un loc de munca mult mai bun fata de acum Reporter Răzvan: Ce abilitate ai vrea să stăpânești? [DEVILSCAPE] XeNnON: Ar fi abilitatea de a găsi întotdeauna replica perfectă. In orice conversație, ceartă sau moment ciudat, ai putea veni instant cu cea mai inteligentă, amuzantă sau sarcastică replică în cap. Reporter Răzvan: Ce titlu de film descrie cel mai bine viața ta? [DEVILSCAPE] XeNnONNu: as putea asocia un titlu de film concret care mi ar putea descrie cel mai bine viata Reporter Răzvan: Care este cel mai bun mod de a începe ziua? [DEVILSCAPE] XeNnON: Pentru mine personal , cel mai bun mod de a incepe ziua ar fi niste exerciti usoare pentru a te inviora de dimineata Reporter Răzvan: Cât de diferită era viața ta acum un an? [DEVILSCAPE] XeNnON: Nu foarte diferita , atunci terminasem si eu clasa a 12 , a fost o aventura pentru mine pentru ca am plecat in alta tara si a trebuit sa ma acomodez Reporter Răzvan: Unde este cel mai interesant loc în care ai fost? [DEVILSCAPE] XeNnON: in Berlin ( capitala Germaniei) Reporter Răzvan: Enumeră-mi te rog câteva dintre calitățile și defectele tale. [DEVILSCAPE] XeNnON:calitati- Rabdare , Responsabilitate, Adaptabilitate Reporter Răzvan:În ce oraș ți-ar plăcea cel mai mult să trăiești? [DEVILSCAPE] XeNnON: Germania - Berlin Reporter Răzvan: Care ar fi modul tău ideal de a petrece weekend-ul? [DEVILSCAPE] XeNnON: baute cu prietenii :)) si relaxare Reporter Răzvan:Ce lucru îți dorești cu adevărat, dar nu îți poți permite încă? [DEVILSCAPE] XeNnON: masina visurilor mele Reporter Răzvan: Ce gen de muzică asculți? Dacă ai o melodie preferată, spune-ne și nouă, care este aceasta? [DEVILSCAPE] XeNnON: nu am un gen de muzica favorit ascult cam aproape orice Reporter Răzvan: Care este cea mai grea lecție pe care ai învățat-o? [DEVILSCAPE] XeNnON: Una dintre cele mai grele lecții ar putea fi că nu poți controla totul în viață. Reporter Răzvan: Care este cel mai mare regret din viață ta? [DEVILSCAPE] XeNnON: Cel mai mare regret din viata mea ar fi legat de lucruri neîncercate , cum ar fi oportunități ratate, visuri pe care nu le-am urmărit sau frică de a face schimbări importante Reporter Răzvan: Dacă ai putea face o singură regulă pe care toată lumea trebuie să o respecte, ce regulă ai face? [DEVILSCAPE] XeNnON:Tratează-i pe ceilalți cum ai vrea să fii tratat. Reporter Răzvan: Care este cea mai surprinzătoare realizare pe care ai avut-o? [DEVILSCAPE] XeNnON: depasirea propriilor limite Reporter Răzvan: Care este singurul lucru pe care ți-ai dori să îl schimbi la tine? [DEVILSCAPE] XeNnON: nebunia :)) Reporter Răzvan: Care a fost cel mai fericit moment al vieții tale? [DEVILSCAPE] XeNnON: atunci cand am ajuns acasa din Germania si m am putut deschide catre drumuri mai mari Reporter Răzvan: Care este cartea/ filmul tău preferat și de ce îți place atât de mult? [DEVILSCAPE] XeNnON: The Godfather Reporter Răzvan: Dacă un duh ți-ar împlini trei dorințe, care ar fi acestea? [DEVILSCAPE] XeNnON: - sanatate- familie implinita fara probleme - bani ( ca fara ei nu prea ai ce face in lumea asta ) Reporter Răzvan: Care este lucrul care te face fericit? [DEVILSCAPE] XeNnON: relatiile de lunga durata din care invat foarte multe lucruri Reporter Răzvan: Care este acel vis pe care vrei neapărat să îl transformi în realitate? [DEVILSCAPE] XeNnON: urmarirea pasiunilor personale legate de-o cariera in domeniu dorit sau calatorit in toata lumea asta Reporter Răzvan:Care este cea mai mare frică a ta? [DEVILSCAPE] XeNnON: ce-a mai mare frica a mea ar fi ESECUL Reporter Răzvan: Care este cea mai mare lupta câștigată până acum? [DEVILSCAPE] XeNnON: depasirea catorva ostacole personale Reporter Răzvan: Crezi în destin? [DEVILSCAPE] XeNnON: nu cred Reporter Răzvan: Dacă ai putea șterge ceva din trecutul tău, care ar fi acel lucru? [DEVILSCAPE] XeNnON: deciziile regretate Reporter Răzvan: Îți mai aduci aminte care este momentul în care ai fost cel mai fericit? [DEVILSCAPE] XeNnON: nup Reporter Răzvan: Care este cea mai mare și importantă schimbare pe care dorești să o faci în viață ta? [DEVILSCAPE] XeNnON: un echilibru intre munca si viata personala Reporter Răzvan:Dacă ai avea șansă de a începe o viață nouă, ai face-o?Și dacă da,unde ai vrea să îți faci viața? [DEVILSCAPE] XeNnON: da, as face-o pentru a nu mai face aceleasi regrete facute pana acum! Iar un oras sigur unde ar fi frumos sa iti incepi o noua viata ar fi Los Angeles Reporter Răzvan: Aranjează următoarele în ordinea importanței lor în viață ta: fericirea, banii, dragostea, sănătatea, faima. [DEVILSCAPE]XeNnON: sanatatea,dragostea,fericirea,banii,faima Reporter Răzvan: Unde muncesti? [DEVILSCAPE] XeNnON: Pe domeniul de termopane Reporter Răzvan: Ce te îngrijorează cel mai mult cu privire la viitor? [DEVILSCAPE] XeNnON: Nu ma ingrijoreaza nimic. Stiu ca tot ce voi face voi reusii ✍ MEDIU VIRTUAL ✍ Reporter Răzvan:Ce te-a făcut să-ți alegi acest nume? [DEVILSCAPE] XeNnON: chiar nu mai stiu , sunt 5-6 ani frumosi de cand l am ales Reporter Răzvan: Ce jocuri preferi să joci? [DEVILSCAPE] XeNnON: Cs 1.6 / CS2 / FIVEM Reporter Răzvan: Cu ce membru/membri de pe comunitatea LEAGUECS ți-ai dorii să te vezi și în realitate? [DEVILSCAPE] XeNnON: @X-Tream, @PlayZeeK. # GFX, @#bomboNele @LGS Reporter Răzvan: Poți enumeră 5 membrii din STAFF ce îți sunt prieteni? Și să ne spui, de ce i-ai ales pe aceștia? [DEVILSCAPE] XeNnON: chiar nu am de unde sa aleg 5 pentru ca n am interactionat cu toti dar asa ar fi @X-Tream, @PlayZeeK. # GFX si @#bomboNele @LGSdeoarece cu ei am mai comunicat si in trecut , dar si recent Reporter Răzvan: Cum ai aflat de comunitatea LEAGUECS? [DEVILSCAPE] XeNnON:chiar nu mai stiu , e posibil sa fi vazut vre-o reclama pe Facebook si am decis sa vin si pe aici Reporter Răzvan:Ce părere ai despre comunitatea LEAGUECS & administrația acesteia? [DEVILSCAPE] XeNnON: 10/10 TOP Reporter Răzvan: Care a fost prima ta impresie despre această comunitate, Staff și ce ne poți spune despre cum evoluează lucrurile? [DEVILSCAPE] XeNnON: din prima am zis ca e o comunitate atractiva care va ajunge o comunitate top de gaming din ROMANIA Reporter Răzvan: Ai oameni în comunitate pe care îi poți numi prieteni? [DEVILSCAPE] XeNnON: da Reporter Răzvan: Ai vreun server favorit din comunitate? [DEVILSCAPE] XeNnON: GO Reporter Răzvan: Ce mesaj ai pentru membrii comunității LeagueCS? [DEVILSCAPE] XeNnON: Va pup pe toti , cei mai tari oameni gasiti aici Reporter Răzvan: Cum crezi că va arăta LeagueCS în următorii 3 ani? [DEVILSCAPE] XeNnONEu cred ca in urmatorii 3 ani , daca proiectu se va tine in continuare va fi un emorm proiect de GAMING din ROMANIA Îți mulțumesc pentru că ai acceptat să susții acest interviu cu mine, @XeNnON Vă mulțumesc pentru atenție! 3 2 2 Citează
PlayZeeK. # GFX Postat Duminică la 17:13 Postat Duminică la 17:13 10 / 10 frumos interviu te pup @XeNnON 1 Citează
Fondator X-Tream Postat Duminică la 17:16 Fondator Postat Duminică la 17:16 Binesss. Succes cu serverul, Xeno. Tot slab esti. 2 2 Citează
Administrator #bomboNele @LGS Postat Duminică la 17:28 Administrator Postat Duminică la 17:28 Ce frumos Super tare interviul 1 3 Citează
Administrator devylinn @ LCS Postat Duminică la 17:37 Administrator Postat Duminică la 17:37 Felicitari pentru interviu baieti! Nota 10+ 1 2 Citează
LCS PREMIUM Alex06 @ LCS Postat Duminică la 21:18 LCS PREMIUM Postat Duminică la 21:18 Super interviu, felicitari pentru intrebari si raspunsuri. Nota 10+ !! 1 Citează
Global-Moderators Dexter. @ GOV.RO Postat Luni la 07:14 Global-Moderators Postat Luni la 07:14 Profi, îmi place! Diversificați vă rog răspunsurile, din punctul meu de vedere mi se par prea simple și directe. keep it up. 2 Citează
LCS PREMIUM qFane Postat Luni la 07:22 LCS PREMIUM Postat Luni la 07:22 Prea nebun, prea filozof felicitari 2 Citează
scooBydoo @ LGCS Postat Luni la 08:41 Postat Luni la 08:41 Frumos interviu 10/10 succes cu sv @XeNnON @Răzvan @ LCS 2 Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.