Sari la conținut

Postări Recomandate

• LCS PREMIUM
Postat
1 oră în urmă, RĂDUCU a spus:

🛠 LeagueCS.ro prezintă: [de_leaguecs] 🛠

🔹 Creată de: @marcudaniel1337

🔹 Ce este?
Aceasta este o hartă personalizată creată special pentru comunitatea LeagueCS.ro, oferind un gameplay unic și optimizat pentru Counter-Strike 1.6!

🔹 Caracteristici:
✅ Design original și echilibrat pentru meciuri competitive
✅ Optimizare pentru FPS ridicat și gameplay fluid
✅ Zone strategice pentru tactici variate
✅ Atmosferă unică cu detalii vizuale personalizate

🔹 Poze din hartă:
📸 Vezi cum arată noua hartă în acțiune!
GTgVoU6.jpegVTLPl2r.jpegVzT760H.jpeghOZBgCs.jpeg6brH15O.jpegLtMwKHE.jpegn6JT2Dx.jpeglfLq2yI.jpeg

🔹 Cum o descarci?
📥 Link download: de_leaguecs.zip
📌 Instalare: Copiază fișierele în folderul cstrike/maps

🔹 Feedback-ul tău contează!
Joacă pe harta noastră și lasă-ne părerile tale! Orice sugestie este binevenită pentru îmbunătățiri viitoare.

💬 Testăm împreună pe server? Hai să ne organizăm un meci pe harta nouă! Scrie în comentarii dacă ești interesat!

🔗 Alătură-te comunității noastre:
🌍 Forum: LeagueCS.ro
🎧 TeamSpeak: ts.leaguecs.ro

💥 LeagueCS.ro - Locul unde legenda CS 1.6 continuă! 💥

@Members@Addicted Members@Elite Members@LCS PREMIUM@Junior Moderators@ Manager Server@Moderators@Global-Moderators@Administrator@Fondator@Asistență Tehnică TS3@ GFX Designers@Scripters@Girls

Părerea mea este că harta este foarte faină! Este pe serverul CSDM, încă nu am testat cum merge când este serverul 32/32, dar dat fiind faptul că serverul nu este gata în totalitate, cu siguranță se va juca această hartă când va fi boost ON! De aceea rog Managerii care au 32/32 constant să testeze harta și să vină cu părerea dacă face lag sau sunt alte probleme la hartă. Mulțumesc, cu respect, Alex06 @ LCS.

• Administrator
Postat
Chiar acum, te-n_cing a spus:

Mapa este testata? deoarece am pus-o pe server si imi pica 🤔

A fost testata pe server din câte știu, ce eroare ai primit mai exact după ce ai băgat harta?

• Administrator
Postat
Acum 9 minute, te-n_cing a spus:

Mapa este testata? deoarece am pus-o pe server si imi pica 🤔

Am testat-o eu impreuna cu @Alex06 @ LCS pe server-ul de respawn CSDM, dar bine nu avem server-ul full sa ne dam seama exact, mapa a mers bine cat timp am testat-o noi .

• Fondator
Postat

Salut . 

Harta a fost testata de mine pe sv Anormalii , sv full 32/32 dar din pacate nu a fost agreata de majoritatea jucatorilor . Doua probleme am depistat : 

1) FPS-urile la unii jucatori au scazut. 

2) FPS-urile in care ruleaza harta sunt mult sub media hartilor jucate zi de zi . 12-15k pe harti normale ; aici erau undeva la 7k fps . Ma refer la fpsurile hartii pe sv , nu la fps-urile jocului. 

De cazut , nu a cazut harta ... probabil el a avut alt motiv pt care sv i-a dat crash . 

Din pacate nu o vom implementa in urma feedbackurilor primit de la jucatori / staff. Multumim totusi pt faptul ca a fost creata sub aceasta denumire. 

• Like 1
  • Ador 1
  • Mersi 1
  • LCS PREMIUM
Postat
1 oră în urmă, John @ Anormalii a spus:

Salut . 

Harta a fost testata de mine pe sv Anormalii , sv full 32/32 dar din pacate nu a fost agreata de majoritatea jucatorilor . Doua probleme am depistat : 

1) FPS-urile la unii jucatori au scazut. 

2) FPS-urile in care ruleaza harta sunt mult sub media hartilor jucate zi de zi . 12-15k pe harti normale ; aici erau undeva la 7k fps . Ma refer la fpsurile hartii pe sv , nu la fps-urile jocului. 

De cazut , nu a cazut harta ... probabil el a avut alt motiv pt care sv i-a dat crash . 

Din pacate nu o vom implementa in urma feedbackurilor primit de la jucatori / staff. Multumim totusi pt faptul ca a fost creata sub aceasta denumire. 

Si pe langa asta nu iesi bine din baza CT ca deja TERO e langa tine

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Din păcate, conținutul tău conține termeni pe care nu îi permitem. Te rugăm să editezi conținutul pentru a elimina cuvintele evidențiate de mai jos.
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Restabiliți configurația implicită

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate