PlayZeeK. # GFX Postat Ianuarie 22 Postat Ianuarie 22 Sursa Luis Phelipe (23 de ani) și-a reziliat contractul cu FCSB, echipă la care a rezistat doar un an. Mijlocașul ofensiv brazilian pleacă gratis de la campioana en-titre, deși s-a vehiculat că va exista o sumă de transfer. Luis Phelipe a fost cumpărat de FCSB în ianuarie 2024, de la Poli Iași, pentru 200.000 de euro. Luis Phelipe: ”Elias m-a tratat ca pe fiul lui” La scurt timp după ce Gigi Becali a anunțat că Luis Phelipe nu mai este jucătorul echipei, brazilianul a vorbit despre perioada la club. Atacantul de 23 de ani a avut doar cuvinte de laudă la adresa staff-ului, mai ales la adresa lui Elias Charalambous. ”Relaţia cu ei e bună, Elias m-a tratat ca pe fiul lui, vorbea cu mine tot timpul, avea grijă de mine. Când copilul meu a fost bolnav i-am trimis mesaj şi mi-a trimis o inimioară înapoi. Mi-a trimis chiar şi un mesaj în care mi-a spus baftă, îţi doresc tot binele, eşti un tip bun, ţine-o tot aşa, cu aceeaşi energie, continuă să zâmbeşti. Şi Pinti e un tip pe cinste, la fel ca mine, n-am nimic împotriva lui să zic. Şi MM la fel, n-am nimic împotriva lui”, a declarat Luis Phelipe, potrivit as.ro. Luis Phelipe / Foto: Profimedia 500.000 de euro este cota de piață a lui Luis Phelipe, potrivit transfermarkt.com. Luis Phelipe, două goluri la FCSB În anul petrecut la FCSB, Luis Phelipe a evoluat în 26 de meciuri pentru echipa în tricoul căreia a câștigat titlul în 2024. Brazilianul a marcat de două ori, câte un gol în Cupa României și în Supercupă, și a dat un assist.
Postări Recomandate