LCS PREMIUM NOT a MERCEDES Postat Ianuarie 14 LCS PREMIUM Postat Ianuarie 14 Dupa cum bine stiti , pe piata exista o competitie dintre sistemele de operare : Android si IOS . Platforma Android , o regasim pe o gama larga de dispozitive (Google Pixel,Samsung,Oppo,Xiaomi samd.) iar IOS , fiind o productie privata apartinuta de catre Apple , o regasim doar in dispozitivele acestora . (Mai putin PC-urile sau laptopuri unde avem MAC) . Acum , vine intrebarea , de ce ai alege IOS , in defavoarea sistemului Android sau invers ? Daca ma intrebi pe mine , am fost posesor , ani intregi , a dispozitivelor ce ruleaza pe Android (Mai exact , Samsung Galaxy S10 in 2019) . L am tinut pana in 2022 (incepea ca sistemul sa de a rateuri) , iar apoi , la propunerea unui prieten , mi a recomandat sa mi achizitionez un iphone (13) . Ce pot spune , e ca nu m as intoarce niciodata pe Android din motiv de securitate sporita , fluiditate si organizare (Interfata Uniforma) a sistemului IOS . Desi e invechit , functioneaza perfect , primeste actualizari la timp si nu am probleme la executia aplicatiilor . Pe scurt , votul meu merge pe IOS !! ** ROG SA POSTATI IN ACEST TOPIC PAREREA VOASTRA PERSONALA , FARA OFF-TOPIC SAU JIGNIRI !!! ASTFEL DE COMPORTAMENTE , SE SANCTIONEAZA CA ATARE !! Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.