Sari la conținut

Ne jucam sau aratam care-i mai cu grade pe umar ?

Postări Recomandate

Postat

* Nick: AdriaN#!?baNuTz
* Nick-ul admin-ului: Th3_GI_@I)1@70R
* Motivul reclamatiei: Se frustreaza prea mult pe joc si isi exercita puterile .. Daca dai gag fara nici un motiv, consider ca poti da ban unui player tot la fel ca esti frustrat, si asa se pierd playerii care ar putea fi activi .. Ma jucam de vreo 30 min ,cand domnu' se frustreaza ca tot moare si imi spune daca vreau sa joace si el polar(eu jucand doar 2 runde de polar , chiar luat de la el ), repetand de 2 ori aceeasi fraza, chiar daca nu l-am bagat in seama din prima. Dupa un schimb scurt de cuvinte, sa ma lase sa ma joc in liniste , mi-a dat gag 10 minute pe motiv relax.. Am citit ca nu se face reclamatie pentru asa ceva , dar daca nu se spun neregulile astea mici  ce facem ? Abuzam de faptul ca altii aplica comenzi in favoarea lor fara un motiv intemeiat, unii poate nu isi bat capul si pleaca pe alt server, si nu-i ok. Rog sa se discute cu persoana in cauza. Gradele pe server pentru a pastra linistea si un joc corect  nu pentru a  umfla muschii. Daca esti nervos , iesi, bagi o tigara , un suc tedy ce o fi si te intorci frumos si joci in liniste .... 

PS: Ce se vede in ss-uri , este tot ce s-a discutat , poate o mai fi spus el ceva si am scapat sa fac ss , insa eu mai mult nu am scris !
* Data & ora: 14/01/2025 09:10 ~
* Dovezi [ScreenShot consola]:

Half-Life00.jpg

Half-Life01.jpg

Half-Life02.jpg* IP:
* Alte detalii:

• 2 săptămâni mai târziu...
Postat (editat)

Salut . Vad ca nu s-a luat nimic in serios .. Nu stiu daca din lipsa de personal sau doar va este prieten, dar nu mi se pare normal. As dori sa fiu lasat sa ma joc in liniste fara sa imi polueze nimeni chatul si sa ma ia la impins vagoane fara rost .L-am omorat de cateva ori si iar si-a dat aere de admin ...omu asta e frustrat rau .. Am intrat acum 30 min sa ma joc , m-a vazut ca l-am omorat de cateva ori s-a luat imediat de viata mea . Dupa care mi-a dat gag 20 min fara sa il jignesc sau ceva de genu. Ba chiar el m-a jignit pe mine . Ce urmeaza ? tura viitoare imi da 1h gag ? sau imi da ban ? .. voua vi se pare normal ? Nu mai spun ca da si kick la playeri ca e slab el si il omoara si ii ameninta cu ban  ... Asa creste serverul ? cu astfel de oameni in staff ? Rog sa se ia atitudine asupra acestui  om ingust, nu vreau sa jignesc mai mult ,dar deja ma face sa imi pierd rabdarea si cheful de a mai juca pe serverul vostru .. ultima data cand am intrat si era si el , am iesit direct ca sa nu inceapa, vad ca acum daca m-am ambitionat sa raman s-a luat de carul meu .. laso in colo de treaba ca mi se pare absurd ... ce fel alegeti oamenii in staff .. faceti un test iq , un formular inainte sa vedeti daca au probleme cu capul ..

https://imgur.com/a/bYoL8az

@LiVE BaLaNn

@Kobra

Editat de AdriaNB
Postat

eu zic sa va vedeti amandoi de joc si aia e .....cel mai simplu nu il bagi in seama nu te baga in seama ....si ai sa vezi ca nu are nimica cu tine . Am sa vb si cu el pe subiectul asta !

tc

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate