SERiNGA Postat Ianuarie 11 Postat Ianuarie 11 Nickname-ul tau: SERiNGA Nickname-ul celui reclamat: talent970 Data si ora: 11.01.2025 ~15:30 Harta: fy_snoy Motivul reclamatie: Am primit kick de 2 ori, talent970 fiind doar helper probabil ca nu putea sa imi dea ban si un jucator ma reclamase pentru coduri. Dovada: Problema mea este ca acest helper nici nu s-a mutat la spectatori sa ma urmareasca, mi-a dat direct kick dupa ce l-am omorat de mai multe ori. Mersi! 1 1
ionescuemil Postat Ianuarie 11 Postat Ianuarie 11 Salutare arata ca sa mutat /spec probabil a vazut el ceva sau ai avut un limbaj indecent.
SERiNGA Postat Ianuarie 11 Autor Postat Ianuarie 11 Salutare, e posibil sa se fi mutat spec si sa nu fii observat. In legatura cu limbajul indecent, nici nu am scris pe chat, probabil poate fi verificat pe server logs. Pana la urma nu am primit ban, pot sa reintru pe server, voiam doar sa atrag atentia ca s-a facut abuz de helper
Anastasia Postat Ianuarie 11 Postat Ianuarie 11 Multumim de informare , apreciem asta , vom afla si parerea lui , pana atunci topic - closed . 1
Postări Recomandate