Administrator Luxie Postat Ianuarie 3 Administrator Postat Ianuarie 3 Astăzi a devenit cunoscut faptul că Nikola "NiKo" Kovač a părăsit formația G2 și s-a alăturat listei active a Falcons. Acest transfer fusese discutat anul trecut, dar în vara lui 2024 a devenit clar că va face cu siguranță mutarea. După transfer, NiKo și-a luat rămas bun din suflet de la organizație, de la foștii săi coechipieri și și-a anunțat noul capitol: "Astăzi încep un nou capitol interesant din cariera mea cu echipa Falcons. Sunt gata să dau totul și să fac tot posibilul pentru a ajuta echipa noastră să-și atingă obiectivele - să câștige trofee și să ne scriem împreună numele în istorie. Vreau să-mi exprim recunoștința față de G2 Esports pentru cei peste 4 ani incredibili. A fost o călătorie de neuitat plină de momente uimitoare pe care le voi prețui toată viața. Le mulțumesc tuturor foștilor mei colegi de echipă, personalului și fanilor minunați G2 pentru sprijinul acordat. Este timpul să merg mai departe, dar voi rămâne mereu un susținător mândru al acestei echipe." Transferul lui NiKo la Falcons a devenit un eveniment semnificativ pentru comunitatea de esports. În ciuda tristeții plecării sale din G2, această plecare deschide un nou capitol în cariera lui. Fanii și foștii coechipieri i-au urat noroc în noua echipă. Acum, toți ochii sunt ațintiți asupra lui Falcons și a listei lor ambițioase, precum și asupra modului în care NiKo se va integra în echipă și dacă o poate duce la noi culmi. Acest transfer va fi, fără îndoială, unul dintre cele mai discutate subiecte în lunile următoare. Mulți vor urmări primul său meci din noua formație. BO3.GG
Postări Recomandate