rocco™ Postat Decembrie 27, 2024 Postat Decembrie 27, 2024 Nick-ul tău :rocco Meciul/partida: Porto - Boavista Cagliari - Inter Milan Pronostic & cota aferentă: Ambele alegeri sunt facute cu Bet Builder-ul de la Superbet: La porto am pus ca gazdele vor castiga si ca tot el vor marca cel putin 6 cornere, cota 1.85. Iar la italieni, am ales ca Inter va termina triumfatoare si ca tot ea va marca cel putin 2 golur in meci avand o cota de 1.65 acest pariu in momentul in care scriu aceste pronosticuri alese de mine. Cota totală a biletului: 3.05 Câștigător/Necâștigător: Vedem maine.
Global-Moderators Dexter. @ GOV.RO Postat Decembrie 29, 2024 Global-Moderators Postat Decembrie 29, 2024 Analiza pronosticurilor tale pe scurt: Porto - Boavista Alegerea ca Porto să câștige și să aibă cel puțin 6 cornere este una rezonabilă, având în vedere că Porto este favorită în astfel de meciuri, iar echipa generează de obicei multe faze fixe, mai ales acasă. Cota de 1.85 reflectă echilibrul dintre probabilitate și risc. Cagliari - Inter Milan Pronosticul pe victoria Interului și faptul că vor marca cel puțin 2 goluri este justificat, având în vedere diferența de valoare dintre cele două echipe. Inter Milan este în mod constant o echipă ofensivă, iar Cagliari are de obicei dificultăți în a rezista unor echipe de top. Cota de 1.65 este una bună pentru o selecție cu șanse mari. Cota totală Cota finală de 3.05 este atractivă și bine construită, având în vedere că ai combinat două selecții care au sens logic și probabilitate decentă de reușită. Riscul este mediu, dar bine calculat. Verdict Un bilet echilibrat, cu șanse reale de reușită. Totul depinde însă de forma echipelor în ziua meciului și de modul în care decurge jocul. Mult noroc!
Global-Moderators Dexter. @ GOV.RO Postat Decembrie 31, 2024 Global-Moderators Postat Decembrie 31, 2024 Final de meci ___ Porto (4) - Boavista (0) Cagliari (0) - Inter Milan (3) Am analizat corect, aparent. subiect închis./
Postări Recomandate