Administrator devylinn @ LCS Postat Decembrie 25, 2024 Administrator Postat Decembrie 25, 2024 Bine v-am gasit la un nou interviu in cadrul proiectului LEAGUECS! In acest interviu suntem alaturi de @Ana-Maria Reporter - devylinn @LeagueCS: Bună @Ana-Maria.. Îți mulțumesc că ai acceptat invitația mea pentru acest interviu! Premium & Domnisoara LCS - Ana-Maria: Bună Reporter - devylinn @LeagueCS: Cum te numești, câți ani ai și unde locuiești? Premium & Domnisoara LCS - Ana-Maria: Ma numesc Ana-Maria , am varsta de 23 ani , locuiesc in Iasi... Reporter - devylinn @LeagueCS: Ce îți place să faci în timpul liber? Premium & Domnisoara LCS - Ana-Maria: Timpul pe care îl am liber prefer să îl petrec cu iubitul meu... Reporter - devylinn @LeagueCS: Unde este cel mai interesant loc în care ai fost? Premium & Domnisoara LCS - Ana-Maria: Spania , Italia , Dubai Reporter - devylinn @LeagueCS: Crezi în destin? Premium & Domnisoara LCS - Ana-Maria: Hmm , da Reporter - devylinn @LeagueCS: Enumeră-mi te rog câteva dintre calitățile și defectele tale. Premium & Domnisoara LCS - Ana-Maria: calitățile : Responsabila , respectoasa.. etc. - defectele mele:-ma enervez repede.... - Sunt cam suparacioasa in unele momente... Reporter - devylinn @LeagueCS: Ce lucru îți dorești cu adevărat, dar nu îți poți permite încă? Premium & Domnisoara LCS - Ana-Maria: Sa am casa mea... Reporter - devylinn @LeagueCS: Aranjează următoarele în ordinea importanței lor în viața ta: fericirea, banii, dragostea, sănătatea, faima. Premium & Domnisoara LCS - Ana-Maria: sănătatea , dragostea , fericirea , faima , banii. Reporter - devylinn @LeagueCS: Îți mulțumesc pentru răspunsurile date, acum vom trece la o serie de întrebări despre lumea "virtuală", ești pregătit? Premium & Domnisoara LCS - Ana-Maria: da LUMEA VIRTUALA: @Ana-Maria Reporter - devylinn @LeagueCS: Poți enumeră 5 membrii din STAFF ce îți sunt prieteni? Și să ne spui, de ce i-ai ales pe aceștia? Premium & Domnisoara LCS - Ana-Maria: Fratele meu @Codatu # PGL, @X-Tream, @Ares, @AdR si au mai fost cativa dar din pacate nu mai sunt pe LCS , Sunt persoane care am comunicat mai mult si stiu ceva despre mine... Reporter - devylinn @LeagueCS: Ce jocuri preferi să joci? Premium & Domnisoara LCS - Ana-Maria: CS 1.6 , DOTA.. Reporter - devylinn @LeagueCS: Având în vedere că ești fată într-o lume de băieți, ai avut până acuma situații mai puțîn 'plăcute'? Vorbim strict de lumea gaming-ului Premium & Domnisoara LCS - Ana-Maria: Au fost .. Reporter - devylinn @LeagueCS: Cu ce membru/membri de pe comunitatea LEAGUECS ți-ai dorii să te vezi și în realitate? Premium & Domnisoara LCS - Ana-Maria: @X-Tream, @Ares, @xxhevvoxx♔, @AdR Reporter - devylinn @LeagueCS: Ce părere ai despre comunitatea LEAGUECS & administrația acesteia? Premium & Domnisoara LCS - Ana-Maria: Am o parere foarte buna iar legat de administratie nu prea ii cunosc , am fost mai mult absenta in ultima vreme. Reporter - devylinn @LeagueCS: Ai vreun server favorit din comunitate? Premium & Domnisoara LCS - Ana-Maria: ANORMALII Reporter - devylinn @LeagueCS: Ce părere ai despre acest interviu? Premium & Domnisoara LCS - Ana-Maria: A fost o idee buna.. Reporter - devylinn @LeagueCS: Ce mesaj ai pentru membrii comunității Leaguecs? Premium & Domnisoara LCS - Ana-Maria: Vreau sa va urez un calduros # Craciun Fericit ! Reporter - devylinn @LeagueCS: Mulțumesc că ai dorit să participi la acest interviu! O zi frumoasă îți doresc! Premium & Domnisoara LCS - Ana-Maria: Iti multumesc pentru invitatie.. Acesta a fost interviul sustinut de catre @devylinn @ LCS & @Ana-Maria Multumim pentru timpul acordat. O nota de la 1 la 10. 6 Citează
LCS PREMIUM Ana-Maria Postat Decembrie 25, 2024 LCS PREMIUM Postat Decembrie 25, 2024 Iti multumesc pentru invitatie.. # Craciun Fericit ! 1 Citează
13MRK. # elite Postat Decembrie 26, 2024 Postat Decembrie 26, 2024 Frumos interviu felicitari amandurora 10/10 un interviu bine structurat si cu raspunsuri frumoase Citează
LCS PREMIUM Codatu # PGL Postat Decembrie 27, 2024 LCS PREMIUM Postat Decembrie 27, 2024 Felicitări! Nota 10 1 Citează
Global-Moderators Dexter. @ GOV.RO Postat Decembrie 29, 2024 Global-Moderators Postat Decembrie 29, 2024 Mă impresionează modul prin care ai dat viață acestui interviu, întrebările sunt directe iar răspunsurile au aceiași manieră. Felicitări amândourora! 1 Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.