Sari la conținut

[Interviu] Ana-Maria - Premium & Domnisoara LCS

Postări Recomandate

• Administrator
Postat

ZvyaHOv.png

Bine v-am gasit la un nou interviu in cadrul proiectului LEAGUECS!

In acest interviu suntem alaturi de @Ana-Maria

Reporter - devylinn @LeagueCS: Bună @Ana-Maria.. Îți mulțumesc că ai acceptat invitația mea pentru acest interviu!
image-2022-12-03-230827229.png Premium & Domnisoara LCS - Ana-Maria:  Bună
Reporter - devylinn @LeagueCS: Cum te numești, câți ani ai și unde locuiești?
image-2022-12-03-230827229.png Premium & Domnisoara LCS - Ana-Maria:  Ma numesc Ana-Maria , am varsta de 23 ani ,  locuiesc in Iasi... 
Reporter - devylinn @LeagueCS: Ce îți place să faci în timpul liber?
image-2022-12-03-230827229.png Premium & Domnisoara LCS - Ana-Maria:  Timpul pe care îl am liber prefer să îl petrec cu iubitul meu... 
Reporter - devylinn @LeagueCS: Unde este cel mai interesant loc în care ai fost?
image-2022-12-03-230827229.png Premium & Domnisoara LCS - Ana-Maria:  Spania , Italia , Dubai
Reporter - devylinn @LeagueCS: Crezi în destin?
image-2022-12-03-230827229.png Premium & Domnisoara LCS - Ana-Maria: Hmm , da
Reporter - devylinn @LeagueCS: Enumeră-mi te rog câteva dintre calitățile și defectele tale.
image-2022-12-03-230827229.png Premium & Domnisoara LCS - Ana-Maria:  calitățile : Responsabila , respectoasa.. etc. 

- defectele mele:-ma enervez repede.... 

- Sunt cam suparacioasa in unele momente... 

Reporter - devylinn @LeagueCS: Ce lucru îți dorești cu adevărat, dar nu îți poți permite încă?
image-2022-12-03-230827229.png Premium & Domnisoara LCS - Ana-Maria:  Sa am casa mea... 
Reporter - devylinn @LeagueCS: Aranjează următoarele în ordinea importanței lor în viața ta: fericirea, banii, dragostea, sănătatea, faima.
image-2022-12-03-230827229.png Premium & Domnisoara LCS - Ana-Maria: sănătatea , dragostea , fericirea , faima , banii.
Reporter - devylinn @LeagueCS:  Îți mulțumesc pentru răspunsurile date, acum vom trece la o serie de întrebări despre lumea "virtuală", ești pregătit?
image-2022-12-03-230827229.png Premium & Domnisoara LCS - Ana-Maria: da 

LUMEA VIRTUALA: @Ana-Maria

Reporter - devylinn @LeagueCS: Poți enumeră 5 membrii din STAFF ce îți sunt prieteni? Și să ne spui, de ce i-ai ales pe aceștia?
image-2022-12-03-230827229.png Premium & Domnisoara LCS - Ana-Maria: Fratele meu @Codatu # PGL@X-Tream, @Ares@AdR si au mai fost cativa dar din pacate nu mai sunt pe LCS , Sunt persoane care am comunicat mai mult si stiu ceva despre mine... 
Reporter - devylinn @LeagueCS: Ce jocuri preferi să joci?
image-2022-12-03-230827229.png Premium & Domnisoara LCS - Ana-Maria:  CS 1.6 , DOTA.. 
Reporter - devylinn @LeagueCS: Având în vedere că ești fată într-o lume de băieți, ai avut până acuma situații mai puțîn 'plăcute'? Vorbim strict de lumea gaming-ului
image-2022-12-03-230827229.png Premium & Domnisoara LCS - Ana-Maria:  Au fost ..
Reporter - devylinn @LeagueCS: Cu ce membru/membri de pe comunitatea LEAGUECS ți-ai dorii să te vezi și în realitate?
Premium & Domnisoara LCS - Ana-Maria: @X-Tream, @Ares, @xxhevvoxx♔, @AdR
Reporter - devylinn @LeagueCS: Ce părere ai despre comunitatea LEAGUECS & administrația acesteia? 
image-2022-12-03-230827229.png Premium & Domnisoara LCS - Ana-Maria: Am o parere foarte buna iar legat de administratie nu prea ii cunosc , am fost mai mult absenta  in ultima vreme.
Reporter - devylinn @LeagueCS: Ai vreun server favorit din comunitate?
image-2022-12-03-230827229.png Premium & Domnisoara LCS - Ana-Maria: ANORMALII 
Reporter - devylinn @LeagueCS: Ce părere ai despre acest interviu?
image-2022-12-03-230827229.png Premium & Domnisoara LCS - Ana-Maria: A fost o idee buna..
Reporter - devylinn @LeagueCS: Ce mesaj ai pentru membrii comunității Leaguecs?
image-2022-12-03-230827229.png Premium & Domnisoara LCS - Ana-Maria: Vreau sa va urez un calduros # Craciun Fericit !
Reporter - devylinn @LeagueCS: Mulțumesc că ai dorit să participi la acest interviu! O zi frumoasă îți doresc!
image-2022-12-03-230827229.png Premium & Domnisoara LCS - Ana-Maria: Iti multumesc pentru invitatie..

Acesta a fost interviul sustinut de catre  @devylinn @ LCS & @Ana-Maria

1f4cc.png Multumim pentru timpul acordat. O nota de la 1 la 101f4cc.png 

• Global-Moderators
Postat

Mă impresionează modul prin care ai dat viață acestui interviu, întrebările sunt directe iar răspunsurile au aceiași manieră.

Felicitări amândourora!

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Din păcate, conținutul tău conține termeni pe care nu îi permitem. Te rugăm să editezi conținutul pentru a elimina cuvintele evidențiate de mai jos.
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Restabiliți configurația implicită

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate