chavu Postat Luni la 23:14 Postat Luni la 23:14 Nick-ul tau si IP & SteamID : ️Chavu Admin-ul care ti-a acordat ban : ️ Yumii (cred) Durata ban-ului : ️ permanent Motivul pentru care ai primit ban : ️"aim" ???? Dovezi (wg/screenshots) : am uitat sa fac Daca ban.ul a fost acordat pt reclama,cererea se va respinge din start.
Yumii Postat Marți la 00:33 Postat Marți la 00:33 (editat) https://easyupload.io/bep91v asta e demo.ul cu tine. Ai avut cateva faze si de wall dar care nu le-am prins pe demo.,sa ne raportam strict la ce "am filmat" , nu stau sa iti analizez acum fiecare faza ca nu are rost sa scriu aici romane dar din punctul meu de vedere nu esti curat 100% iar la sfarsitul demo.ului cand ai observat ca stau spec ai lasat.o mai moale. Nu am nimic personal cu tine, am vazut destui jucatori buni de awp. Asteptam si parerile celorlalti membrii din staff. L.E : nu.mi mai zice.ti de wg test pt ca „unele obraznicii“ trec si de acest test. Editat Marți la 05:57 de Yumii
ElenaYo Postat Marți la 01:34 Postat Marți la 01:34 Propun ca banul să rămână până la postarea unui wargod nu sunt sigură cât de relevant e având în vedere ca nu a fost făcut în acel moment, dar e o idee de început. p.s nu am vazut demo-ul:)
mrlolzalot Postat Marți la 02:42 Postat Marți la 02:42 Pro unban, nu vad aim pe demo. Quick-scope pe awp Singurul lucru suspect ar putea fi crosshair pe awp tinand cont ca ai fost precis la kill-ul de la 9:30 respectiv 9:50.
aLN. Postat Marți la 13:05 Postat Marți la 13:05 N-are cod da' ramane banat ca asa vrea muschiu' meu de arogant si frustrat.. Te-ai asezat bine langa tarzan in lista de ban, alta podoaba care sufera de el pe server.. T/C 1 1
Postări Recomandate