Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

## You are banned!
## Your nickname: cel mai bazat
## Administrator: rK.mZq
## Your steamid: VALVE_2:1:96633481
## Ban reason: wall
## Timpul: 13.12.2024 - 21:01:24
## Ban duration: Permanent...
## Ban expiration: Niciodata
**** [Ban Info] ****
ba frate am luat si eu odata 7 killuri intrun meci azi si imi dati ban?urat de tot

Postat (editat)

Priviti stilul de joc in cea de a 2a runda, cum intra in casa stiind ca sunt aia 2 acolo, si in cea de a 3a runda cum intra lejer, stiind ca nu e nimeni.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                DEMO

Editat de rK.mZq
Postat

de fiecare data dau check cu o grenada si daca vad dmg nu ma bag si daca nu vad ma bag,faci acuzatii false fara nici o dovada

Postat

+ nu am idee cum sa vad demo,si trebuie sa platesc 5 $ ca sa dau register pe siteul ala

Postat (editat)

Nu putem descarca demo de pe siteul ala

Editat de Kobra
Postat (editat)

chiar am privit si va indemn si pe voi sa priviti , nu stiu ce vezi tu in el neobisnuit ,te faci de ras.ai nevoie de un demote urgent
cum zici tu ca in a 2a runda stiam ca is 2 acolo. da ,stiam deoarece cand dai HE grenade iti arata damageu si poti sa iti dai seama logic ca este cineva acolo. in a 3a runda se vede clar cum arunc grenada insa nu am vazut nimic dmg pe ecran de aia am dat push acolo. voi astepta scuze din partea ta.

Editat de cel mai bazat
Postat (editat)

Credeam ca wall e blocat pe server.Nu inteleg de ce rK.mzq a dat ban pe cel mai bazat.de cate ori am jucat cu el n-am avut suspiciuni.Pentru mine unban 

Editat de Cazzo Grosso
Postat

Eu vad in gameplayul lui wall. Poate am imbatranit eu si nu mai vad bine. Coboara cu flashul in mana mult pe scari ca si cand ar sti unde sunt pozitionati adversarii. Iese cu tinta direct pe ei acolo in coltul usii. Si multe faze observate cat am stat pe el, in care iese cu grenada in mana, de parca ar sti ca nu e nimic dincolo.  

Postat (editat)

acolo unde am iesit in coltu usii se vede clar ca sa ridicat unu pe scari si iam zarit capul,era clar ca a coborat inapoi jos si de aia am plecat acolo,am observat ca is doi si era free double kill+ inca odata ca sa intelegi, dau check cu grenada si vad cat damage dau. in dependenta de cat damage dau pot intelege cat de apropiati sunt ei de aia pot arunca flashu mergand jos pe scari.

Editat de cel mai bazat
Postat (editat)

Calculezi vectorul si traiectoria. Ma lasi cu astea. Inteleg sa "incerci" cu grenada, dar sa stii ca aia STAU PE LOC si nu vin catre tine, deja e prea mult. Deja am incarcat prea mult postarea asta. Lasa oamenii sa se uite, si sa decida.

Editat de rK.mZq
Postat

Demo vizionat. Nu pare suspect de wall. Pro unban din partea mea

• Like 1
Postat

Ai primit unban 

Rog admini sa fie mai atenti in viitor !

Topic close !

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate