Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

17338599127497244666707586956024.jpg"The Special One" a făcut un scandal-monstru după meciul de luna trecută cu Trabzonspor, scor 3-2, și a declarat că se simte mințit de cei din conducerea clubului, care nu i-ar fi prezentat complet situația arbitrajului din Turcia.  

Jose Mourinho exclude o revenire la Real Madrid

În contextul în care Mourinho e revoltat de fotbalul turc, iar Carlo Ancelotti are postul în pericol la Real Madrid, primul dintre ei a fost întrebat dacă ar vrea să revină pe Santiago Bernabeu, unde a mai antrenat în perioada 2010-2013.  

Să mă întorc? Real Madrid are cel mai bun antrenor din lume, prietenul meu Carlo, și se descurcă foarte bine", a declarat Mourinho, citat de presa spaniolă. 

Jose Mourinho, sătul de fotbalul din Turcia 

(n.r. Cine a fost 'Omul Meciului'?) Atilla Karaoglan. N-aș fi crezut, dar arbitrul. Centralul a fost doar un mic băiețel pe teren, dar cel din camera VAR a fost chiar și mai rău. Cel mai important om din acest meci.

Cred că vorbesc în numele tuturor fanilor de la Fenerbahce, nu-l mai vrem iar. Nu-l mai vrem pentru că miroase urât. Nu-l vrem nici în cabina VAR, nici la centru.

Știu ce mi s-a spus înainte să vin. Nu am crezut. E chiar mai rău decât mi s-a zis! E dificil, pentru că am jucat împotriva unui adversar bun, dar mai presus de toate am jucat împotriva sistemului. Și să joci împotriva sistemului e cel mai greu lucru. 

De asta am sărbătorit atât de mult, pentru că e incredibil să câștigi împotriva atâtor oameni puternici. Și nu vom ceda. Știm ce suntem. 

Dau vina pe oamenii de la Fenerbahce care m-au adus aici, nu mi-au spus decât o parte a adevărului ca să mă convingă să semnez.

Dacă mi-ar fi zis totul, n-aș mai fi venit! De asta nici nu mi-au zis. Dar, chiar și așa, eu și băieții mei vom continua să ne luptăm împotriva sistemului", spunea Mourinho acum mai bine de o lună. 

Etichete: real madrid , jose mourinho , carlo ancelotti.

https://m.digisport.ro/fotbal/la-liga/ce-a-spus-jose-mourinho-despre-revenirea-la-real-madrid-3321017

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate