raiƞ Postat Decembrie 7 Postat Decembrie 7 Salut, vin cu acest topic care este de mult discutat dar nu l-am pus in practica pana acum. Propun scoaterea grenadelor He / Flash pe care leprimesc toti playerii indiferent daca au vip sau nu. Sa primesti 5 flashuri in minutul 1 din runda mi se pare exagerat. Cine chiar are nevoie / foloseste asa ceva, poate sa le cumpere cu usurinta. Citează
Kobra Postat Decembrie 7 Postat Decembrie 7 3 hours ago, raiƞ said: Salut, vin cu acest topic care este de mult discutat dar nu l-am pus in practica pana acum. Propun scoaterea grenadelor He / Flash pe care leprimesc toti playerii indiferent daca au vip sau nu. Sa primesti 5 flashuri in minutul 1 din runda mi se pare exagerat. Cine chiar are nevoie / foloseste asa ceva, poate sa le cumpere cu usurinta. Sunt de aceasi parere cu faptul ca nu e ok sa te joci numai in flash si HE insa vreau sa mentionez ca doar VIP-ul platit primeste automat grenazile,iar de curand am scos si MegaHE ...a fost o problema ce m-a interesat si mai mult de atat consider ca nu am avut ce face...totusi platesti pt VIP ca sa primesti tot ce ai nevoie la spawn...sa dai niste bani lunar ca sa mai stai in baza 5sec sa cumperi grenazi nu mi se pare ok... Citează
LiVE BaLaNn Postat Decembrie 8 Postat Decembrie 8 Sa stii ca am stat si m-am gandit .....si oare ce ar fii daca am renunta la 1 flash.....macar ? sa vedem in viitor ce si cum Citează
raiƞ Postat Decembrie 8 Autor Postat Decembrie 8 Un flash ar putea sa fie scos din pachetul vip, nu cred ca s-ar plange nimeni. Problema apare in principal cand vip-ul este free. Citează
Kobra Postat Decembrie 8 Postat Decembrie 8 9 hours ago, raiƞ said: Un flash ar putea sa fie scos din pachetul vip, nu cred ca s-ar plange nimeni. Problema apare in principal cand vip-ul este free. VIP-ul free nu este cu VIP Gold,deci nu ar trebui sa fie probleme. 1 Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.