LeGaSoV Postat Decembrie 2, 2024 Postat Decembrie 2, 2024 I don't know how he got the admin rights, but he was swearing at other players, creating his own rules, otherwise he was threatening by ban or kick. Please demote him. Player Adi got screenshots, hopefully he will upload them here
CEAUSESCU_UNCHAIN3D Postat Decembrie 3, 2024 Postat Decembrie 3, 2024 La ce te bagi tu in seamă când eu am avut de discutat cu Adi. Vezi de treaba ta liniștit. Să vină Adi dacă vrea să-mi facă reclamație, mai sunt și logo-uri unde se vede ce și cum.
CEAUSESCU_UNCHAIN3D Postat Decembrie 4, 2024 Postat Decembrie 4, 2024 Reclamație făcută aiurea.. fără dovezi fără nimic..nu dam un TC ??
n0*way Postat Decembrie 5, 2024 Postat Decembrie 5, 2024 Asteptam ca Adi sa incarce dovezile aici, daca pana maine nu le incarca.. acest topic va fi inchis !
CEAUSESCU_UNCHAIN3D Postat Decembrie 5, 2024 Postat Decembrie 5, 2024 Dacă eu cu Adi am rezolvat între timp, în cursul serii respective, la ce mai are rost ?? Nu avem nimic unul cu altul și totuși nu înțeleg la ce s-a băgat ăsta in seamă ? Vă rog să ștergeți de tot această reclamație, să nu mai apară pe forum, că este o reclamație nefondată și sincer mi se pare jignitoare la adresa mea. Mulțumesc
n0*way Postat Decembrie 6, 2024 Postat Decembrie 6, 2024 Mă bucur ca ați rezolvat problema , dar am nevoie de dovada abordării tale în această problemă. Vreau să văd comportamentul tău și cum socializezi în acest gen de problemă. Aștept dovezile de la Adi aici în topic ! 1
CEAUSESCU_UNCHAIN3D Postat Decembrie 6, 2024 Postat Decembrie 6, 2024 Comportamentul meu în legătură cu ce,cine ? Ce abordare, ce socializare? Discut cu unul, se bagă altul.. Nu e mai simplu să se caute în logos ?? Să-l sune careva pe Adi să vină cu dovezile !! Deja devine enervant și încerc să mă abțin a face unele afirmații. MUIE PSD !!
n0*way Postat Decembrie 6, 2024 Postat Decembrie 6, 2024 Eu nu înțeleg de ce te ataci așa dacă nu ai greșit cu nimic .. Ai advertisment de data asta, la următorul ai -1. T/C
Postări Recomandate