Luxie Postat Sâmbătă la 16:10 Postat Sâmbătă la 16:10 Lionel Messi (37 de ani) a ales Barcelona drept orașul în care va locui după retragerea din fotbal. Argentinianul și-a petrecut mare parte din viață în Barcelona și a anunțat că vrea să revină în orașul catalan, alături de Antonela Roccuzzo și de copii. Lionel Messi vrea să se întoarcă la Barcelona ”Vreau să locuiesc iar la Barcelona, este casa mea. Chiar și după ce am plecat, ideea de a ne întoarce acolo a fost mereu în mintea noastră. Mă simt catalan, îmi e dor foarte tare de Barcelona. Intenția noastră este să ne întoarcem să trăim acolo, pentru că e casa noastră”, a declarat Lionel Messi, citat de Fabrizio Romano. Până la revenirea la Barcelona, Lionel Messi va continua să joace la Inter Miami. Argentinianul mai are contract un an, până în decembrie 2025, cu echipa americană, dar părțile discută deja prelungirea înțelegerii pentru încă un an. Luis Suarez a semnat prelungirea contractului cu Inter Miami TyC Sports, citat de Sports Mole, scrie că Lionel Messi este ”entuziasmat” de proiectul de la Inter Miami și urmează să semneze noul contract. Inter Miami se așteaptă să aibă parte de negocieri facile cu Lionel Messi și nu se gândește că poate apărea vreo răsturnare de situație. Lionel Messi poate participa la Cupa Mondială din 2026 Dacă Lionel Messi va semna prelungirea contractului și va fi jucător activ în vara lui 2026, șansele să fie în lotul Argentinei la Cupa Mondială din Statele Unite, Canada și Mexic sunt imense. În Qatar, unde a triumfat în premieră la competiția supremă, Lionel Messi anunța că e ultima sa Cupă Mondială, însă ulterior nu a mai fost la fel de hotărât în declarații. DIGISPORT.RO
Postări Recomandate