valu Postat Noiembrie 29 Postat Noiembrie 29 (editat) Nick: valu IP:86.120.249.146 SteamID:STEAM_1:0:2134672128 Data:29.11.2024 Adminul care te-a banat:An0nImUS Motiv:cs-ul nu imi salveaza pozele Si am spus sa imi de=a ban ca fac cerere unban Dovada:https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=2988063 (doar cfg de bunnyhop) aveti sectiuni de :Resources/CFG/Cstrike (dlls/executables/scripts)/Modules(in caz ca nu toti admini inteleg ce am trimis si pentru ce este Editat Noiembrie 29 de valu
valu Postat Noiembrie 30 Autor Postat Noiembrie 30 (editat) Iti pare tie suspect cfg.ul ala ca nu prind ideea de la dr la predator ii de parcurs , cfg.ul ala e practic degeaba Editat Noiembrie 30 de valu Gg
ReFleXx@Leaguecs Postat Noiembrie 30 Postat Noiembrie 30 Orice cfg cu roșu ar trebui șters. Din punctul meu de vedere , cfg-urile trebuie șterse și abia la repetate scanari la fel, banat 1
valu Postat Noiembrie 30 Autor Postat Noiembrie 30 Aia e raman cu ban , nici nu mai imi bat capu bafta
ReFleXx@Leaguecs Postat Noiembrie 30 Postat Noiembrie 30 O să ți se scoată banul, pentru ca un cfg nu poate fii comparat cu un cod, nu mai sunt cfg-urile ca acum 15 ani, poți avea cum ai tu bunnyhop, sau silent defuse, etc. eu personal te-as ruga sa scoți Cfg-ul și la câteva scanari la fel, va exista un ban temporar. mulțumesc de înțelegere! t/c
Postări Recomandate