Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

Nick: DRW Joc pe server de ani de zile, am avut si nickname-ul Bane, poate am mai mult timp pe sv chiar si de cand este detinut sv de te-n cing idk nu ma intereseaza, ideea este ca baiatul mamei abuzeaza de functie cu ban la orice comentariu pe care il las si nu ii convine lui. E un copil imatur care nu stie ce e de capul lui. Mi s-a luat de ieftinul asta. As avea o oferta legata de server asa ca te-ncing putem sa vb in privat dar mai intai chiar sunt curios de situatia astahttps://imgur.com/a/WMetNVO

Postat

Ca idee, nu am stat sa fac ss din laptop e laptopul de la firma si nu imi permite dar mna am zis sa anunt ca asta e un copil frustrat posibil neiubit de parinti idk

Postat

Exista un model care trebuie respectat, onsa verific de ce ai primit ban si cand cineva face o reclamatie trebuie respectata nu sa venim aici cu injurii asupra perspectivului ADMIN!

Postat
Chiar acum, te-n_cing a spus:

Exista un model care trebuie respectat, o sa verific de ce ai primit ban si cand cineva face o reclamatie trebuie respectata nu sa venim aici cu injurii asupra perspectivului ADMIN!

Postat

In momentul de față,după mihai sunt cel mai vechi admin de pe acest server,sunt sute de reclamați,și culmea asta e prima reclamație a mea.

Ți.am dat 2 banuri de cate zece minute pentru insulte aduse unui admin,iar al 3-a ban de 8 ore,daca eu am vip și am unele privilegi fata de alti playerii ,că am hp mai mult invizibilitate și etc ,asta nu e problema mea,iar  dacă vei avea același comportament de copil de 10 ani ,limbaj și etc ,o să iei ban iarăși.

• HuGo a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate