DRW Postat Joi la 18:36 Postat Joi la 18:36 Nick: DRW Joc pe server de ani de zile, am avut si nickname-ul Bane, poate am mai mult timp pe sv chiar si de cand este detinut sv de te-n cing idk nu ma intereseaza, ideea este ca baiatul mamei abuzeaza de functie cu ban la orice comentariu pe care il las si nu ii convine lui. E un copil imatur care nu stie ce e de capul lui. Mi s-a luat de ieftinul asta. As avea o oferta legata de server asa ca te-ncing putem sa vb in privat dar mai intai chiar sunt curios de situatia astahttps://imgur.com/a/WMetNVO Citează
DRW Postat Joi la 18:58 Autor Postat Joi la 18:58 Ca idee, nu am stat sa fac ss din laptop e laptopul de la firma si nu imi permite dar mna am zis sa anunt ca asta e un copil frustrat posibil neiubit de parinti idk Citează
te-n_cing Postat Joi la 19:10 Postat Joi la 19:10 Exista un model care trebuie respectat, onsa verific de ce ai primit ban si cand cineva face o reclamatie trebuie respectata nu sa venim aici cu injurii asupra perspectivului ADMIN! Citează
te-n_cing Postat Joi la 19:10 Postat Joi la 19:10 Chiar acum, te-n_cing a spus: Exista un model care trebuie respectat, o sa verific de ce ai primit ban si cand cineva face o reclamatie trebuie respectata nu sa venim aici cu injurii asupra perspectivului ADMIN! Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.