Sari la conținut

[STIRI IT] Apple ar putea lansa un iPhone de 6mm grosime

Topicul va fi automat blocat la 22:00

Postări Recomandate

Postat

leaguecs.png.8912e04b815eba4ea11e6f73f77

images?q=tbn:ANd9GcT7e2s75tAcJhFis2smTcV

Apropo, mi-am scos de la naftalina iPhone 6s, primul meu iPhone, si am ramas surprins de cat este de subtire, 6.9mm. Fantastic telefon! Acum se pare ca Apple vrea sa vina pe piata cu ceva similar, un iPhone 17 Air care sa aiba 6mm grosime.

Inca nu este clar ce se doreste sa fie acest nou telefon si de ce Apple ar lansa asa ceva. Fie discutam despre o gama noua de iPhone-uri, fie chiar iPhone 17 sa aiba un design foarte subtire si sa schimbe radical directia Apple.

Un telefon de 6mm este extrem de subtire, ar putea fi chiar prea subtire, iar o baterie generoasa nu ar avea loc intr-o astfel de carcasa. Zvonurile spun ca iPhone 17 Air ar avea o singura camera foto, un procesor A19 simplu si un ecran de 6.6 inch, deci nu va fi un telefon extrem de bine dotat, dar interesant.

SURSA

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Din păcate, conținutul tău conține termeni pe care nu îi permitem. Te rugăm să editezi conținutul pentru a elimina cuvintele evidențiate de mai jos.
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Restabiliți configurația implicită

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate