Sari la conținut

[Interviu] D E A L E R# - Detinator FUN.LEAGUECS.RO

Postări Recomandate

• Administrator
Postat

ZvyaHOv.png

Bine v-am găsit la un nou interviu din proiectul "Părerea managerilor contează" din cadrul LEAGUECS

În acest interviu suntem alături de @D E AL E R#

INFO

Comunitatea LEAGUECS vine cu un nou proiect în cadrul zonei de interviuri și anume "PĂREREA MANAGERILOR CONTEAZĂ", oferindu-ne o imagine clară asupra serverelor de joc, aflierea acestora în comunitate și modalităților prin care putem susține managerii serverelor afiliate LEAGUECS. Prin interviurile susținute avem ca scop îmbunătățirea relației de comunicare dintre staff-ul comunității și managerii serverelor de joc, cât și beneficiile pe care le putem acorda pentru a menține un climat optim de joc. 

VIAȚA PERSONALĂ

Reporter RĂDUCU: Cum te numești, câți ani ai și unde locuiești?

[FUN] D E A L E R#: Salutare, mă numesc Kristian, am 23 de ani, în curând 24 și locuiesc în Mediaș, județul Sibiu.

Reporter RĂDUCU: Ce îți place să faci în timpul liber?

[FUN] D E A L E R#: Să mă plimb cu mașina, să fac anumite modificări la mașină și totodată îmi place să „mă joc” prin laptop-uri/PC-uri (mentenanță, upgrade-uri).

Reporter RĂDUCU: Ce titlu de film descrie cel mai bine viața ta?

[FUN] D E A L E R#: Hmm, nu prea sunt eu cu filmele ca să-ți spun ce film ar descrie cel mai bine viața mea.

Reporter RĂDUCU: Care este cel mai bun mod de a începe ziua?

[FUN] D E A L E R#: Trezirea la ora 10:00 urmată de o cafeluță în timp ce mă uit pe TikTok.

Reporter RĂDUCU: Unde este cel mai interesant loc în care ai fost?

[FUN] D E A L E R#: În Cleebronn, Germania la parcul de distracții Tripsdrill, un loc frumos cu diferite locuri unde m-am simțit chiar bine și unde chiar mi-a fost frică în anumite cazuri (știu că era un ciocan mai mare ce ne urca la vreo 10-15 metri și apoi îți dădea drumul dintr-o dată, să vezi acolo senzație ...de frică :)))

Reporter RĂDUCU: În ce oraș ți-ar plăcea cel mai mult să trăiești?

[FUN] D E A L E R#: Nu prea mă atrage orașul, de mic îmi doresc să locuiesc undeva la casă la țară, cât mai aproape de natură unde să mă simt în largul meu.

Reporter RĂDUCU: Care ar fi modul tău ideal de a petrece weekend-ul?

[FUN] D E A L E R#: O ieșire cu prietenii/familia în natură la diferite jocuri în aer liber, un grătar, o poveste și chiar și la o partidă de pescuit.

Reporter RĂDUCU: Ce lucru îți dorești cu adevărat, dar nu îți poți permite încă?

[FUN] D E A L E R#: Sincer să fiu, nu duc lipsă de nimic, pot spune câ până în prezent tot ce mi-am dorit și mi-am propus, am primit, până și o mașină bună, puternică și frumoasă la 22 de ani. Dacă e să-ți răspund la întrebare, mi-aș dorii un model cât mai nou de Audi, BMW sau Mercedes (nu sunt decis care mai exact), dar care costă mult.

Reporter RĂDUCU: Ce gen de muzică asculți? Dacă ai o melodie preferată, spune-ne și nouă, care este aceasta?

[FUN] D E A L E R#: Ascult orice gen de muzică în afară de rock. Am mai multe melodii preferate, de la manele până la muzică populară.

Reporter RĂDUCU: Ai vreun regret din timpul vieții?

[FUN] D E A L E R#: Ca orice om, am și eu regretele mele. Unul dintre regretele mele este că am avut prea mare încredere în anumiți „prieteni” care erau prieteni cu mine doar la nevoie și care atunci când am început să nu le mai fac jocul au început să nu mă mai cunoască. Am avut prieteni din copilărie cu care astăzi nu mai vorbesc din această cauză.

Reporter RĂDUCU: Practici vreun sport? Daca da, ce fel de sport?

[FUN] D E A L E R#: Nu practic nici un sport, dar dacă se pune și locul de muncă, atunci da, practic un sport „de teren” pentru că zi de zi, trebuie să alimentez niște linii de producție pentru cablajele auto.

MEDIUL ONLINE

Reporter RĂDUCU: Care este jocul tău preferat?

[FUN] D E A L E R#: Mie de mic copil mi-a plăcut jocul GTA, primul jucat fiind GTA 3, alte jocuri nu mi-au captat atenția și nu mi-au rămas în amintire. Îmi mai place să joc FIFA, CS și Farming Simulator.

Reporter RĂDUCU: Câte ore pe zi petreci in mediul online?

[FUN] D E A L E R#: Petrec destul de mult timp atâta timp cât îmi permit locul de muncă sau activitățile pe care le fac în viața de zi.

Reporter RĂDUCU: Ce server de joc administrezi?

[FUN] D E A L E R#: Administrez serverul de 1.6 mod CSGO FUN.LEAGUECS.RO pe care am fost chemat de către DANI căruia îi mulțumesc că s-a gândit la mine ca un administrator potrivit pentru proiectul lui.

Reporter RĂDUCU: Ce te-a făcut să alegi comunitatea Leaguecs pentru afilierea serverului tău?

[FUN] D E A L E R#: Păi e cam singura comunitate unde se mai simte vibe-ul din anii trecuți, când stăteam mulți pe comunitate și pe serverele din comunitate. Plus de asta, comunitatea are și o vechime totuși. Ceea ce mi-a plăcut la comunitatea asta e că sunt multe persoane cu suflet bun dispuse să ajute (campaniile umanitare), n-am văzut așa ceva pe alte comunități.

Reporter RĂDUCU: Consideri că administrația Leaguecs este la dispoziția ta și te ajută în scurt timp?

[FUN] D E A L E R#: De când sunt aici am fost ajutat foarte prompt cu ceea ce am avut nevoie.

Reporter RĂDUCU: Comunitatea Leaguecs îți poate oferi mai mult sprijin pentru serverul tău?

[FUN] D E A L E R#: Nu știu ce sprijin mai mare îți poate oferii o comunitate în afară de clasicele DNS, categorie și canal pe TS. Mulți se așteaptă ca o comunitate să-ți populeze serverul, să-ți dea boost-uri, dar fals, nu e așa, nu e treaba unei comunități să-ți plătească boost-urile, că vrea să te ajute din când în când cu un boost, da, e altă treabă. Dar văd mulți că merg pe premiza că afiliază un server într-o comunitate iar aceasta o să-i populeze serverul managerii nefăcând nici un efort financiar.

Reporter RĂDUCU: Dacă da, cu ce crezi că te-ar putea ajuta comunitatea Leaguecs?

[FUN] D E A L E R#: Ca niște mici idei, comunitatea ar putea ajuta serverele cu mici promovări pe contul de TikTok sau să adauge un widget în sidebar (dreapta) cu „serverul săptămânii”.

Reporter RĂDUCU: Ai fi de acord ca pe viitor să participi la anumite concursuri ce oferă beneficii pentru serverul tău?

[FUN] D E A L E R#: Da. de ce nu.

Îți mulțumesc pentru că ai acceptat să susții acest interviu cu mine, @D E AL E R# ! Mi-au plăcut răspunsurile tale, sperăm ca administrația să aibe în vedere promovarea pe TikTok + un sidebar, de ce nu?

Vă mulțumesc pentru atenție!

Cu stimă,
RĂDUCU.

• Like 1
  • Ador 4
  • Fortzaaaa 1
  • Mersi 1
  • Administrator
Postat

Un interviu interesant , frumos , aranjat, de nota 10 ! 

Felicitarii pentru munca depusa ! 

Postat

Un interviu foarte bine structurat, cu intrebari si raspunsuri ca la carte.

Felicitari!

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Din păcate, conținutul tău conține termeni pe care nu îi permitem. Te rugăm să editezi conținutul pentru a elimina cuvintele evidențiate de mai jos.
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Restabiliți configurația implicită

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate